Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salemi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két komoly érdeklődést kiváltó mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A szezon első tévés mérkőzésén a Vasas az FTC-t fogadja, a 19 órakor kezdődő találkozót a Sport1 Tv élőben adja. Az EBEL-játékosokkal megerősített Fehérvár otthonába a Miskolc látogat. A…..
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
A mérkőzés előtt sem volt titok, hogy Horvátország nem a legerősebb ellenfeleink egyike. Ez a találkozó azt a célt szolgálta, hogy a saját játékunkat próbáljuk tökéletesíteni. Elsősorban természetesen a támadójáték elemein volt a hangsúly, bár a harmadik harmadban több…..
Nagyon-nagyon sima győzelmet aratott a magyar válogatott Horvátország felett a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság harmadik fordulójában. A 8-0-s diadalt meg kell becsülni, hiszen két éve csak három gól különbséggel tudtunk mai ellenfelünk fölé kerekedni. Szapporóban A…..
salemi 2010.04.20 21:51:39
A rendőrség kérésére el kell különíteni a két ország szurkolóit, így nem tudjuk beengedni azokat a magyarokat, akik jegye nem a magyar szektorba szól, mondta blogunknak Matjaz Zargi szlovén főtitkár kedden délután. A szlovén szövetség nem kívánja felmondani a magyar…..
A szlovén szervezők hétfői tájékoztatása szerint kedden délben indul a 2010-es ljubljanai divízió 1-es világbajnokság belépőinek értékesítése. Magyarországon az IBUSZ-irodákban és a Ticket Express oldalán keresztül lehet jegyhez jutni. A többszöri változtatás miatt…..
salemi 2010.01.12 17:02:40
@medvid: Az eventim.si oldalon van helyfoglalás, és ott lehet látni a mindenféle szurkolók részére fenntartott szektorokat. (a keresőbe írd be, hogy hokej, csak úgy találtam meg én is a jegyvásárlást, meg a csarnokalaprajzot.)
A világbajnokságra készülő szurkolói transzparensek tervezési ideje két nap múlva lejár. Csütörtök éjfél a beküldési határidő, pénteken kezdődik a szavazás. A legtöbb szavazatot bezsebelő művet elkészítjük. Egy utolsó lendületet kívánunk adni az ügynek, tovább után…..
salemi 2009.04.14 20:53:28