Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mátyás2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
Mátyás2 2008.12.20 16:25:30
Olvastam itt egy véleményben, hogy a gárda tagjai menjenek a polgárőrők közzé és szivesen fogadják őket...stb..
van sok intelligens és okos hozzászólás okfejtésekkel, törvények idézgetése, a labda ide-oda dobálása.
Nagyon könnyen és frappánsan lehet válaszolni azoknak, akik még nem éltek teljesen testközelben a cigányokkal. :Tessék velük élni testközelben akár egy fél évig.
Az a magyar ember vagy felakassza magát...stb, de örökre elmegy a kedve még az élettől is.( sor továbbgondolását rábízom mindenkire) Többet nem fog hozzászólni, ha ilyen vitát olvas.Amikor azt mondjuk, hogy vannak közöttük kivételek, akkor azt bezzeg senki nem tudja(de nem is érti),hogy azok a kivételek egyszerüen ki vannak közösítve. Miért? Mert azok DOLGOZNAK ÉS CSAK!!!! A MUNKÁJUK UTÁN KAPOTT FIZETÉSBŐL ÉLNEK.
Visszatérve a gárda-polgárőrség-re.
Belegondoltatok abba, hogy amikor pl. a polgőrség (mondjuk, hogy benne a gárdából kilépett önkéntesekkel) megfog egy tolvajt, betörőt...stb-t, akko az álatlában milyen származású???Nem hiszem, hogy ez vita tárgya lehetne. Igenám, de most jön a java.
Akit megfog, annak a családja bosszút esküszik ezek ellen és ártatlant kiált.
Napokon belül bosszúhadjárat indul a polgárőrség tagjai ellen. Akik között ott vannak a gárdából toborzott önkéntesek is. A gondolat folytatását rátok bizom. Csak ki kell meni az utcára. Itt kell élni a Földön. Ebben az országban.Nem kelleneke a tudomyányos, filozófikus körmondatok, okfejtések. Nézzetek szembe a szürke hétköznapjainkban a valósággal. Kétszáz Ft-ért leütik az öregembereket az utca kellős közepén és kirablják, megölik a szüleinket, kirabolják a gyerekeinket az iskolában, verik a tanárokat....nem kell sorolnom ugye?De ki ne mondd, mert rögtön rasszistát kiált.Ennyi erővel akkor az itt minden betű amit eddig olvastunk itt egymástól, az mind rasszista?Nem uraim nem.
Valahol azt olvastam, hogy a TV székház rombolóit és ezeket össze kellene zárni had társalogjanak egymással.
Nem fűztem hozzá kommentet. Lejjebb azt olvastam, hogy a roma gyerekeket be kellene iskolázni és ameddig az egyetemi évek után a szakosítót is ki nem járták, nem kellene visszaengedni őket a volt környezetbe.Nem irtm erre sem kommentet, de nagyon bólogattam.Ui.:szórom a fejemre a hamut.Szükséges?