Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hejajohny

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
cseh barna sör Elérkezett végre a már megismert világos Bernard barna verziójának ideje is, a KK borzasztóan izgatott, nem tudjuk, Önök hogyan vannak ezzel - mai témánkhoz ugyanis még a legutóbbiénál is több legendás beszámoló, altruista felmagasztalás társul, és ezek…..
cseh világos sör   Nehéz objektíven értékelni a modern kor sörfogalmának alapítóját, a pilseni sörgyár világhíres 1842-es világosának leszármazottját; főleg ha az ember birtokában van annak a szerencsének, hogy kóstolta azt frissen főzött és csapolt formájában is,…..
hejajohny 2008.12.10 16:33:59
cseh világos sör Az eddigi gyakorlattól eltérően – és némi olvasói-támogatói hátszéllel – a KK ezúttal egy hazánkban nem kapható sört vesz szemügyre, a közismert prágai Staropramen szlovákiai terjesztésre szánt lagersöre lesz az alany. Ezzel kapcsolatban, a…..
hejajohny 2008.12.10 16:32:56
Kontár Komlókutató Heineken 2007.03.10 18:26:00
holland világos sör   A Heineken legnagyobb hibája, hogy (sikerrel) megpróbál_a_piacvezető és_a_trendvezető sör lenni, így a sört nem csak szombat esténként fogyasztó, ámde arra igényes társadalmi szelet kollektív megvetéssel kezeli, mivel beteges igyekezettel próbál nem…..
cseh barna sör Mint az egy korábbi, azonos gyárból származó sör posztjából legfigyelmesebb olvasóinknak kitűnhetett, a Budweiser Budvarról világszerte híres České Budějovicében van egy másik, régebbi, ám sokkal kisebb és ismeretlen sörgyár is, a játékos nevű…..