Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heart-shaped.box

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi biztos, hogy nagyon praktikus ez a táska, mert egyszerűbb így megfogni az ernyőt és egy sima aktatáskát egyszerre, de sem szépnek, sem divatosnak nem látom. (Csak zárójelben jegyzem meg azt is, hogy a képen nem tűnik szépen megvarrtnak, kidolgozottnak a bőr.)Nektek mi a…..
A Chanel új pirosítokkal jelentkezik szeptemberben, melyek a híres francia divatház előszeretettel használt, ikonikus anyagát, a tweedet idézik. A tweedet Coco Chanel az 1950-es évektől kezdve alkalmazta nagy rajongással, és a Les Tissages de Chanel ennek állít…..
Társkeresős paraolánkban a férfi nem bír, nem tud szakítani, mert az nem az ő műfaja. Helyette lelép, eltűnik, mint szürke szamár abban a bizonyos ködben. A lány meg csak vár, a társkeresőn nyomoz a csávó után. Mi a tanulság? Ne ismerkedj társkeresőn, hányszor mondjuk…..
A levélírónk megkegyelmezett, és 80 ezer leütésben, sok kihagyással összefoglalta röviden, mi is a helyzet a szerelmi életével. Lányunk szerelmes egy rockzenekar frontemberével, majd jön az együttes, meg egy lány, akivel a lányunk csókolózik, aztán a frontember, aztán megjelenik…..
Elárulom a titkot: borzalmas dolog magas lánynak lenni! Már hatodikban én voltam az egész osztályból (értsd: nemcsak a lányok között!) a legmagasabb, és a gimnáziumban is végig azon paráztam, hogy kivel fogok keringőzni a szalagavatón, aki magasabb lesz nálam magassarkúban. A…..
heart-shaped.box 2008.04.29 14:50:24
heart-shaped.box 2008.04.29 14:52:46
heart-shaped.box 2008.04.29 14:54:56
:D
A 8. színpadnál borultam ki, ennyire fájdalmas történetet ne küldjetek, komolyan. A lány most már képes visszatekinteni a kapcsolatára, házasságára és önmagára - és ettől olyan fájdalmas a levél, hogy én nem is dolgozom tovább. Elmorzsolni egy könnycseppet, ahogy egy életet.…..