Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szonomi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wieszt János nagy kedvenc. Mindig meg tud lepni valamivel, erős mókafaktor ez a fickó. Nem zavarja, hogy ennél egyértelműbben nem bukhat le politikus a világon. De a Főnökétől, Gyurcsány Ferenctől elleste, hogy még a legnyilvánvalóbb dolgokat is ki lehet magyarázni (hazudtunk…..
  Nagyjából negyven nap van hátra az első fordulóig, s kíváncsiak vagyunk, t. kommentelőink mire számítanak a választásokon. Öt párt területi listás eredményeinek országos átlagára vagyunk kíváncsiak (tehát arra, hogy az összes pártlistás szavazat hány…..
szonomi 2010.03.03 13:08:54
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
Mire vágyhat egy politikus? Nőre? Pénzre? Hatalomra? Ugyan. Minden politikus életének álma egy "független" "kutatóintézet". Nem olyan, amelyik párthoz vagy ideológiához kötődik, hanem amelynek egyetlen feladata a politikus személyének védelme. De úgy, hogy azt…..
Vastagbőr MSZP-s belső kampány 2009.03.19 11:01:00
MSZP-s házivideó kering a párt berkein belül. Nem, nem olyan, azt nem mernénk lehozni... A szocik hétvégén tisztújító kongresszust tartanak a Syma-csarnokban 686 küldött, valamint számos hazai és külföldi meghívott részvételével. A tisztújítás nem lesz valami izgalmas, a…..
Amikor ezeket a sorokat írom, még nem lehet tudni, hogy Budaházy és Toroczkai nevű, magukat hazafiaknak nevező politikai bűnözők felhívására szervezett tüntetés megtartható-e a Dohány utcai zsinagóga előtt. Az első beadványt a rendőrség elutasította, az utolsó hír szerint…..