Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerekgabi

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tarcali Emese blogja A dolgozó nő 2016.06.30 16:54:22
A dolgozó nő Sokan ismerjük, hogy mit takar, mégis akadnak olyanok is, akik úgy használják magukra nézve ezt a kifejezést, hogy a tartalmát nem igen tapasztalták még meg. A dolgozó nő rendkívül sokoldalú. Reggel korán kel. Mire a gyerekek kinyitják a szemüket, anya ( mert ilyenkor éppen az)…..
Éppen tegnap beszélgettem egy barátommal (remélem, barátom) erről. Pákh Imre műgyüjtő, a Golgota című Munkácsy Mihály festmény tulajdonosa nem tudott megállapodni a Magyar Nemzeti Bankkal a kép vételárában, ezért a kormány védetté kívánja nyilvánítani a műalkotást.…..
Egyszer már hallottuk az ultimate érvet, hogy az utast abúzáló ellenőrök nem is ellenőrök voltak, hanem biztonsági őrök, és nem is abúzáltak, mert a hazugságvizsgáló azt mondta. Valami hasonló történt ezúttal a Batthyányi-téren. Az ellenőrnek látszó tevékenységet végző…..
A nemzeti összetartozásunk kormánya a föld, a dohány és a párkeresés után miért épp a popbizniszt hagyná ki, visszafogott szerénységgel ezúttal dalt írattak maguknak az Összetartozás Napjára. E mű, fölöttébb éretlen és értetlen elemzésére vállalkozunk tehát most,…..
Még hogy nem lehet parkolni a Belvárosban? Ugyan már! Csak kreatívan kell csinálni. Úgy, mint ahogy az a Járókelő.hu fotósorozatán látható. A bejárat előtti helyet szépen lefoglalják négy kamumotorral és amikor kell, a bankvezető (vagy sofőrje) odacsörög, hogy el lehet tolni a…..
Úgy gondolom a tegnapi nap után ki kell osztani már megérdemelt és elégszer el nem hangzott köszönömöt. Tehát, én köszönöm az összes civil önkéntesnek, akik: - Pörgették a közösségi oldalakon, mikroblogokon a percre kész infókat, rondán beégetve és helyettesítve ezzel a…..
Lássuk csak, hogy értékelné a hóhelyzetet a Fidesz ellenzékben: "A kormány nem gondoskodott a magyar emberek biztonságáról, holott a meteorológia napok óta jelezte a betörő sarkvidéki hideg, nagy mennyiségű hó és viharos szél együttes hatásaként előálló…..
kerekgabi 2013.03.15 18:23:55
LGT @ Papp László Sportaréna, 2013.02.14. Csütörtök este megnéztük, nagyjából milyen lesz az LGT-koncert pénteken, szombaton és vasárnap. Néha meglepő, néha mulatságos és érthetetlen, persze igen hosszú, viszont szerencsére nem egy öreguras nosztalgiashow. Sok-sok spoiler…..
Az amerikai powerHouse Books gondozásában megjelent Bodies of Subversion: A Secret History of Women and Tattoo című könyv harmadik kiadásának anyagából nemrég a The New Yorker magazin állított össze egy válogatást, mely fotókból ma blogunkon is bemutatunk néhányat. A 160 oldalas,…..
kerekgabi 2013.01.23 10:59:38
Led Zeppelin - Celebration Day(Omniverse Vision/Pannonia Szórakoztató Kft.) 2007-ben regisztráltam a londoni O2 listájára, hogy megyek a Led Zeppelin elképzelhetetlen koncertjére. Húszmilliomod magammal vártam, hogy hátha. Tizennyolcezer ember jutott be az arénába. Elképzelhetetlennek…..
2011. december 3-án egy kislány kabátjának zsebéből egy bécsi múzeum ruhatárában eltűnt a diákigazolványa, a BKSZ bérlete és 20 euró készpénz. Bécsben becsületes emberek élnek, meglett. A Külügyminisztérium Konzuli Főosztálya ekkor lépett a képbe, gratulálunk a…..
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
törökgáborelemez 429. Casus 2012.01.12 20:20:00
Schmitt Pál plágiumbotrányához hasonló ügyet – ha igaz, amit a hvg.hu állít - egy köztársasági elnök nem nagyon élhet túl. Akár lemond, akár nem, politikai karrierje halálos sebet kap, működése ellehetetlenül. Meggyőződésem, hogy a magyar államfő számára –…..
2011 Legnyomasztóbb emberei Ákos 2011.11.09 15:25:10
 ..
kerekgabi 2011.12.06 15:28:59
 ..
kerekgabi 2011.12.06 15:26:09
 ..
kerekgabi 2011.12.06 15:24:17
Érdekes bejegyzés jelent meg az urbanista blogon.  Az első Budapesti Turisztikai Konferencián elhangzottak alapján másfél-két év múlva üvegkabinos lanovkákon suhanhatnánk át a Vigadó térről a Várba. Igaz a projekt az elhangzottak alapján még engedélyezés előtt áll, de a…..
Dudich Ákos: A Vágtázó Halottkémek Életereje – Pótolhatatlan Halhatatlanság!Az utóbbi években tucatjával jelennek meg magyar nyelvre lefordított zenészek, zenekarok pályafutását bemutató életrajzok, önéletrajzok. Nélkülözhetetlen szerepe van az ilyen könyveknek nem csak…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
A minden évben bekövetkező veszteséges zárás és a hirtelen milliárdokkal megemelkedő területfoglalási díjak miatt Gerendai Károly főszervező úgy döntött, a nagy befogadóképességű, ám mégis 10 szervezővel lefedhető Nyugati téri kávézóban tartja meg az ország legnagyobb…..
kerekgabi 2011.01.18 00:45:32
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
kerekgabi 2011.01.15 00:00:06
kerekgabi 2011.01.15 00:05:49
Talán már sokakhoz eljutott a hír, hogy a VHK szigetes visszatérése rendkívüli módon balul sült el, ugyanis nemhogy lekeverték a zenekart, hanem egyenesen kikapcsolták a keverőpultot, így csupán a színpadon lévő alapokból lehetett némiképpen hallani a koncertet. A Sziget…..
A legdurvább, amit csak egy szerelmes szívnek mondhatunk. Zavaros tinikapcsolat, érthetetlenül reagáló fiúval, akiről nem tudni hogy most szeret vagy nem szeret, és az emiatt jó sokat síró lánnyal. Ilyesmin mindenki átesik, de mit is kell ilyenkor csinálni egy ilyen fiúval? (És…..