Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petiu

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A hosszú csend után 2008.12.10 06:30:00
Speech after long silence; it is right… Yeats Van-e fasisztaveszély? Igen, van. Önmagában ma a szélsőjobb gyenge, az egyetlen kérdés, hogy bekerülhet-e a parlamentbe. Ha ez megtörténne, akkor is valószínűtlen, hogy koalícióra lépne vele a Fidesz. (A többi parlamenti…..
Petiu 2008.12.10 14:54:17
Elolvastam "a cikket" és a kommenteket, és azt a sajnálatos következtetést vontam le, hogy igen, ezért tart itt a magyar társadalom.
Lehet okoskodni, meg nagyon őszintének lenni, de talán véletlenül nem mi választottuk meg a mai politikai elitet? Nem mi állampolgárok adtuk meg a lehetőséget nekik, hogy ország világ előtt kijelentsék, hogy hazudtunk másfél évig? És végül nem mi tehetünk róla, hogy minden következmény nélkül azt tegyék, amit akarnak? Igen mi.

Másik kérdés: Tóta úr akkor is ennyire védelmezné a cigányokat, ha az ő gyerekét erőszakolta volna meg bestiális módon egy horda cigány, majd megfojtva az árokparton hagyják? Vagy ha egyik nap hazafele megkéselnék és kirabolnák? De a legenyhébb körülmény, ha csak az egyik nap belekötnek és jól helybenhagyják. Feltételezzük Tóta úr is az átlagmagyar életet éli. Vagy nem?

Végül: miért fasiszta milyen olyan ember, aki azt gondolja magáról: én magyar ember vagyok. Vagy hogy érdekli a hazájának sorsa? Rámert nézni egy magyar, talán egy árpádsávos zázlóra?
Ismersz-e közelebről egy olyan embert is, aki kimert menni az utcára és kiállt a haza mellett? Beszélgettél is Vele? Lehet hogy a legmegfelelőbb hírforrásokból (Népszabadság, TV2, RTL, ATV, Index) tájékozódsz?

Lehet a TV előtt, vagy az Interneten névvel, álnévvel mocskolódni, fasisztázni, de vagy-e olyan bátor, hogy kimersz állni az igazadért bármikor is? Valakik már kiálltak.

Tótának meg sok sikert, remélem egyszer megkapja a méltó jutalmát minden tettéért!