Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HHL

31 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogunkban már több alkalommal foglalkoztunk Dr. Dávid Tamás bécsi állatorvos termékével, a CoD teával. Előbb Vágó István fogalmazta meg kétségeit a tea állítólagos rákgyógyító hatásával kapcsolatban (A rákot gyógyító tea, avagy hogyan olvassunk termékismertetőt), majd a Gyógyszerészet c. lapból…..
Sziasztok! Húúúúú hol is kezdjem? Igen, megint kimaradt bő egy hónap az utóbbi posztolásom óta... Mint azt tudjátok, nem nagyon követem a kereskedelmi televíziózás manipulált baromságait, de most kivételt tettem! Itt van ez az "esetlen Díva" esete a nagy magyar bulvár…..
              „Hirtelen felindulásból” lett rádiós          Beszélgetés H. Horváth Lászlóval aki tíz éve a Rádió Antritt műsorvezetője       …..
HHL 10 Éve...... 2010.09.10 13:51:00
Sziasztok ismét!Ma kicsit Ünnepélyes hangulatban íródik a posztom, ennek pedig egyetlen oka van: 10 éve kezdtem Rádiózni! Elég nosztalgikus állapotba kerültem, így megosztom veletek is ezt az évtizedet. Tisztán és világosan emlékszem arra a percre mikor Pálinkás Csaba…..
HHL 2010.11.13 11:13:01
HHL Körlevelek ... 2010.11.10 11:54:59
Hahóóóó Mindenki:)2006-ban mikor felkerültem az iwiwre, mérhetetlen boldogság járta át a szépen kidolgozott testemet:D Akkoriban még a Macsimmal jártam , lévén ő pesti jány volt, így természetesen rendelkezett iwiw profillal, illetve meghívóval is. Akkor még nem tudhattam, hogy…..
HHL X Faktor vs. Megasztár 2010.10.12 13:38:00
Sziasztok!Tegnap elég erős kritikát fogalmaztam meg a 2 "tehetségkutató műsor" kapcsán egy barátomnak, aki szerint az a bajom az egésszel, hogy én nem vok benne:D Valóban nem vok  ott, mert énekelni csak annyira tudok mint a Friderikusz, de én legalább nyilvánosan ezt…..
HHL OMEGA 2010.09.19 14:46:00
Sziasztok!Szögezzünk le egy dolgot a mai poszt elején: Nem szeretem az OMEGAt zeneileg! Mondjuk van pár dal ami tetszik ( Léna, Ezüst eső) de a legtöbbtől kiráz a hideg! Ugye akkor jogos a kérdés, hogy miért voltam a koncert előtt napokig eufórikus hangulatban?! Nos azért mert minden…..
HHL Nyakamon az Ősz 2010.08.27 16:50:00
Üdvözlet:)Tegnap este rádöbbentem, hogy vége a Nyárnak. Felismerésemben Kolosi Péternek nagy szerepe volt, mert egy vele készült interjút olvasgattam a retekklub Őszi műsorterveiről. Húú anyám lesz ám minden! Kezdem azzal, hogy még ebben az évben startol a VV 4 (...) Én…..
HHL Hulé Éva az én celebem!!!!! 2010.08.14 18:13:04
Helló kattintgató Barátom!Igen, Hulé Éva az én celebem! Ez a csodálatos asszony ott volt, és látta amint a király ... Azóta pedig eme teher nyomására tönkrement az egészsége, és valszeg agyilag is megcsúszot,de! Kérem szépen akkor is celeb lett belőle!  Állítólag…..
 Sziasztok:)Igen az már biztos, hogy nem jártam erre mostanában. Nyugalom ismertek, mindenre van magyarázatom:D Na akkor nézzük mi is történt velem az elmúlt időszakban.Talán még ma sem fogtam fel teljesen, hogy meghalt a Charles (nekem csak Papa volt) Bő 10 éves barátság…..
HallóóTegnap érdekes Bírósági ítélet született a Sláger/ Danubius kontra ORTT ügyben. Mint emlékezetes első fokon már megállapítást nyert, hogy az ORTT hibázott az múlt évi  országos frekvencia pályázatok körül. Konkrétan ki kellett vona zárni a versenyből a…..
HHL Majdnem Bunkó lettem! 2010.07.09 13:05:00
Üdvözlet:) Egy barátom aki, mondjuk azt országosan ismert a következőket mondta : " ha elolvasnám a rólam szoló cikkek alatt lévő kommenteket, már réges rég ráfeküdtem volna a Keletiben egy forgalmasabb sínpárra"  Eddig nem is nagyon foglalkoztam a…..
Sziasztok:)A címben található kérdésre valszeg ma nem nagyon tudnék értelmes választ adni, vagyis olyat amire büszke lehetnék. Tegnap volt egy kivételes éjszakám, amit nagyon élveztem! Vannak olyan éjjelek mikor az ember szeretné ha az idő megállna,és a hajnal soha nem jönne…..
Kedves ti:)Azt mondja, hogy belebotlottam Dj Yano blogjába. A bácsi anno a digital scream zenekar "énekese" volt, vagy mi fene. Most nem beszélnék az alapvető helyesírási hibákról, vagy a gyermeteg fogalmazásról, mely végigkíséri az összes bejegyzést (...) Ellenben az már…..
HHL Nagyon meleg:) 2010.06.14 15:51:00
SziasztokRájöttem, hogy a nagy meleg blokkolja az agyi tevékenységem:) Itt fekszem az ágyban szemben egy ventilátorral, és képtelen vagyok értelmesen fogalmazni. Okés, nyilván bennem lehet a hiba, hiszen ilyenkor  minden normális ember a strandon sütteti magát , és élvezi a…..
HHL Travelling by train 2010.05.30 16:10:15
Sziasztok!Néhány gyors mondatban rólam: Már készültem írni valami kiadósabbat, de egy rohanás az életem! Jelen pillanatban tesztelem a magyar tömegközlekedés egyik legrégebbi válfaját, vonaton döcögök ( aham szó szerint) Mondjuk azt, hogy minden a legnagyobb rendben velem…..
Sziasztok én drága hűséges olvasóim:)Most azzal a nagy titokkal nyitok amit már évek óta próbálok leplezni, de sajna mára már belefáradtam, és inkább bevallom: 2 éve nincsen tvm,és nem is hiányzik!Na jó , akkor talán pontosítok az állapoton,tehát tvm az van csak nem fizettem…..
Na hát megtörtént velem az ami eddig még sosem! Nem , nem az ,hogy túl sürün blogolok hanem egy lábtörés.Eddig sosem tört el semmim sem, na de mint tudjuk egyszer mindenkit elér a végzete! Szombat reggel egy rossz lépés következményeként délben már a friss gipszemmel pózoltam…..
HHL Suck és Nyújork:D 2010.04.22 15:06:00
Helló Mindenkinek aki olvassa!Háááááát, én nem tudom mi van ebben a világban , de ezek a tragédiák amik az elmút heteket végigkísérték már-már félelmet ébresztenek bennem. Kezdjük a füstölgő vulkánnal ami azért páratlan látványt nyújt a fényképeken sok 1000km…..
Ismét hallatom hangom az nagy blogomon:DA napokban megnéztem vagy 30 részt a classicus "Hallo Hallo" c sorozatból:D Egyszerűen nem tehetek róla, de lenyűgöz az Angol humor! A velem egykora születésüek ( vagy idősebbek) még emlékezhetnek erre a páratlan filmre. A…..
HHL Szabó Patrícia a CELEB! 2010.02.28 17:08:00
Nos hát mostanság volt "szerencsém" a "sztorionlájn" ominózus aloldalait nézegetni, így ráakadtam Szabó Patrícia blogjára. Egy tünemény ember, mi mást mondhatnék róla.Attól eltekintve hogy minden egyes bejegyzésében rohan, pörög, dolgozik…..
HHL Röpke poszt 2010.02.02 21:43:21
Helló Mindenkinek!Ma nagyon rövidke leszek, mert szar hangulatomban vagyok. Ismét sikerült egy olyan ember "barátságát" elveszítenem aki az utóbbi időben azért elég fontos volt. Tegnap meló után lementem Újkígyósra ( Békés megye, állat messze van ) Éjjeli érkezés,…..
HHL B.Ú.É.K meg minden ami kell 2010.01.19 20:05:00
Talán azzal nyitok, hogy a Szilveszter az pont olyan szar volt mint vártam. Másnap persze már pánikszerüen keresgéli az ember a pótszilveszteri lehetőséget:D Nos ezek már néhány fokkal jobbak voltak! 2hete lent voltam Pécsett,és igazán nem panaszkodom mert jól sikerült. Ott volt…..
HHL Közeleg a Karácsony! 2009.12.16 20:24:00
Tegnap adásban ülve rá kellett döbbennem a nagy valóságra: kisvártatva megint karácsony lesz! Juhéééé , hogy én mennyire szeretem ezt az Ünnepet:D Nem szeretném elvenni senki kedvét sem ( mert tiszteletben tartom más hozzáállását a szeretet Ünnepéhez) de én nagyon meglennék…..
Holnap éjfélkor eltünik az éterből a Danubius, és a Sláger rádió! Gondolom ezzel most nem mondtam nagyon nagy dolgot, hiszen hetek óta erről szólnak a hírek, és ezzel foglalkozik mindenki. A vereséget mindenki máshogy éli meg, van ki elfogadja, van aki szimpátia koncertet…..