Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigfrid

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Sárdobáló Hogyan juthattunk ide? 2010.03.09 13:00:00
Az alábbiakban Corry vendégpostját olvashatjátok: Calam az "Egy év után" című posztjában feltette a kérdést, hogyan juthattunk, juthatott el az ország idáig, hogy ártatlan emberek halnak meg pusztán a származásuk miatt. Ez a tény engem is elkeserít, sajnos az is…..
Szigfrid 2010.03.10 07:22:17
@Thomas Rattler:
Igaz, csak figyelembe kell venni azt a tényt, hogy a cigányság egyben a leghalandóbb "réteg" is. Nem egy orvos elmondta már például, hogy valójában azért olyan magas a rákosok aránya Magyarországon, mert a cigányság növeli. Csak sajnos erről nem lehet statisztikát vezetni, hála a liberális vezetésnek.
Újabb áldozata van az egyetemisták alkoholfogyasztásáért folytatott ádáz küzdelemnek? A szesztilalom 2008-as bevezetése óta töpreng a lakosok érdekelt sokasága, hogy ugyan miért is történt a drasztikus intézkedés, amitől nem lett nagyobb nyugalom Debrecenben, ellenben sokkal…..
Már Orbán Viktor a legnépszerűbb magyar politikusszalagcímmel jelent meg ma egy cikk, a portfolio.hu-n. A Szonda Ipsos felmérése szerint 47 ponttal fej-fej mellett haladva a Sólyom László-Orbán Viktor páros a nyerő a heti topXX listán. Nem tudom a Szonda Ipsos honnan…..
Kaffogtam... Röfikének kukac 2009.09.15 12:56:00
Már előre sejtettem, hogy gázos lesz a szeptember, a négy születésnap miatt, plusz az osztálytalálkozó ugyebár, plusz  mindig jönnek váratlan dolgok, ugye. Azt is sejtettem, hogy egy bizonyos  születésnap méltóképp történő megünneplése, hmm, göröngyöket fog…..
Szigfrid 2009.09.22 15:29:13
Jaj, hát tegnap szakítottunk is. Nagyon gázos volt. Mondtam, hogy bocs, a szex tényleg nagyon jó, viszont semmink sincs egymás számára, nem is kellene az időnket vesztegetnünk, csak a testiség miatt. Vagy pedig csak az miatt kellene. Mondta, hogy érti, igazam van, aztán kigombolta a…..