Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hexxa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden írtam egy felhívást, általános iskolás szülőkhöz meg gyerekekhez, Álljunk együtt bosszút az általános iskolán! címmel, hogy jelentsék nekünk, hogyan zajlott az évnyitó. Erre futott be az alanti levél, a legjobb anya-lánya-írás, amit valaha olvastam, megható és vicces…..
hexxa 2010.09.01 14:39:39
@MacChicken: Hogy lehet úgy lázadni, hogy nem feszíted túl a húrokat?
Új rovatunkban, az Indexen oly népszerű blogok mintájára, megindítjuk sporttársainknak szóló szolgálati közlemény rovatunkat, ahol futással kapcsolatos közérdekű információkat adunk közre. Bárkinek van hasonló információja, az emailben (futoblog kukkancs googlegroups.com)…..
hexxa 2009.09.30 10:05:54
@szasza75: "...hova mehet futni ősszel kivilágított pályára Budapesten egy mozogni vágyó. (pl. régóta tervezek egy ilyen összeállítást csak még nem nagyon volt rá időm)."

Igény az volna rá!
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
hexxa 2009.04.20 10:42:30
@Rá Dios: Érdekmagyar? Érdekmagyar az a 10000 ember aki egy éve még azt sem tudta, hogy hány lába miatt botlik a ló, most meg "büszke" és saját sikerének éli meg a győzelmet! Tisztelettel, akkor is pénzt,időt, energiát kell áldozni egy sportra,sportolóra ha éppen nem a csúcson van. A magyar lósport azért van abban a helyzetben, ahol van, mert senkit sem érdekel. Tessék fogadni akkor is, ha nem egy celeb-ló fut, üget galoppozik és akkor lesz érdeklődés, lesz pálya, lesz lósport!
hexxa 2009.04.20 11:23:22
@QM: Nem 100% ban fság! Pl. lehet egy sportot, sportolót támogatni sokféleképpen. Effektíve pénzzel, elmegyek versenyre és jegyet veszek, nézem a TV-ben és a hirdetők miattam (is) adnak pénzt a sportolónak. Az viszont tényleg cinkes hozzáállás, hogy kimegyek mer' nyerni fog. Nyilván a siker meghozza a népszerűségét egy adott sportnak, de ami itt van, hogy csak! akkor verjük a mellünket, ha már megvan a siker és benne van a TV-ben is, az elég gáz.
hexxa 2009.04.20 11:43:34
@QM: Ha én pénzt adok egy sportolónak, csapatnak és nem várom el, hogy a homlokára ragassza a nevemet, akkor nem vagyok szponzor, csak támogató.