Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nalunk meg itt Tarpán

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joooe nem merte beismerni a Homárnak, hogy marcipánfigurának vették a képen látható óvszert, de ha nem, akkor meg pláne durva. Az evolúció civilizációs ellenfaktora az éppen dugásra nem használható koton. Végülis ráírták, hogy "tréfás", úgyhogy ha valaki bizarr…..
Nalunk meg itt Tarpán 2008.12.28 21:17:27
Utax a karácsonyi bevásárlása során találkozott ezzel a szimpatikusan egyszerű karácsonyfa talppal és azonnal magáévá is tette. Az még nem tudni, ki kell-e kötni szenteste damillal a fát a fügönnykarnishoz, vagy mennyit kell majd szenvedni a törzs belefaragásával, de az…..
A Szőke család sajnos nem tűzdelte tele levelét a hibák konkrét leírásával, így csak annyi derült ki számunkra, hogy a Saunier Duval ügyfélkezelési szokásai sem túl szórakoztatóak. A 2 évnyi szívás után született karácsonyi köszöntő a levél végén.Update: megérkeztek a…..
A Homár személyesen is tanusíthatja, hogy a tuskó fővárosi mozisok rendszeresen mixelnek beszaratós filmelőzeteseket és ijesztő felnőttreklámokat a legkisebbeknek szóló filmek vetítése elé. Az igazi tuskók ráadásul nem válaszolnak az anyák panaszos leveleire. Íme egy, a Corvin…..