Regisztráció Blogot indítok
Adatok
openeye

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A hosszú csend után 2008.12.10 06:30:00
Speech after long silence; it is right… Yeats Van-e fasisztaveszély? Igen, van. Önmagában ma a szélsőjobb gyenge, az egyetlen kérdés, hogy bekerülhet-e a parlamentbe. Ha ez megtörténne, akkor is valószínűtlen, hogy koalícióra lépne vele a Fidesz. (A többi parlamenti…..
openeye 2008.12.10 09:56:45
A Jobbik/Gárda formáció azért életképes, mert mernek arról beszélni, amivel sajnos szinte már minden utcán közlekedő ember találkozott. Na nem azok, akiket kék villogós Audikban szállítanak sofőrök. Egy példa: fényes nappal az 1-es villamoson az etnikai srác egy olyan boxerrel készül ütni a vele szemben ülő 40-es nem etnikai férfit, amiből egy 8-10 centis acélpenge áll ki. Eközben ordítva adja az utasok tudtára, hogy "nemsokára többen leszünk mint ti és akkor kinyírjuk az összes f@sszopó magyart".
És ez csak 1 eset azok közül amikkel én találkoztam. Minden ismerősöm vagy átélt már hasonló helyzetet, vagy áldozata volt valamilyen zaklatásnak, vagy hallott ilyesmiről.
Lehet bármit mondani a Jobbikról, meg a gárdáról, de abszolút nem állnak messze a realitástól, amikor azt mondják, hogy polgárháborús helyzet kezd kialakulni. Mindenkinek kezd elege lenni ebből kretén helyzetből és nem kell hozzá "fasiszta propaganda", hogy előbb utóbb Kristallnachttá fajuljon a helyzet. Tetszik, nem tetszik, ez a nagy büdös helyzet. Meg kéne előzni? Kinek? Én nem tehetek erről, más normálisan élő ember sem tehet erről. Ahogy a dolgok most állnak, senki sem fog tenni semmit a megelőzésért. A cigányok semmiképpen. A hatalom sem, mert az ország vezetői nem érzékelik a problémát.
Haladunk előre. Véres leszámolások jönnek, etnikai alapon. Ez az irány. Aki mást lát mondja el, szeretnék ennél szebb jövőt a gyerekeimnek. És ez amit demokráciának neveznek, itt nem működik.