Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisbandi

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk Székesfehérvár felé szeretett volna utazni még hétfőn a Déli pályaudvarról. Két kijelzőre is az volt írva, hogy a 10-es vágányról indul a vonat, ezért több utastársával együtt felszállt és helyet foglalt. A vonatnak 17:43-kor kellett volna indulnia, ám csak ekkor…..
A háromkerekű motor hosszú ideje a legnagyobb példányszámban eladott jármű Magyarországon, csak nem veszik elég komolyan. Rádaásul mindneki azt hiszi, hogy kínai tömegcikk, pedig hazai termék, és már azt is megérte, hogy a magyar valóságra tett mélylélektani hatása miatt…..
Az USA-ban 2000 óta sikerrel vetített szigetes-kiszavazós reality, a Survivor rajongói jól tudják, hogy kedvenc műsorukat egy angol cégnek köszönhetik, a Plant 24 nevű produkciós vállalkozásnak, ami Expedition Robinson néven 1997-ben Svédországban mutatta be alőször a forradalmian…..
Kisbandi 2009.05.18 20:28:45
Fittyet hányva a gazdagági válságra Dolce & Gabbanába, Laura Biagottiba esetleg Armaniba öltöztetné totyisát, hogy ő legyen a homokozó császára? Minden vágya, hogy gyermeke egy miniatűr Nike-ban tegye meg első lépéseit, ezzel is determinálva trendiségét egész…..
Kisbandi 2009.03.28 09:47:15
@canahari: Az én fiam elsős iskolás, és külön igényli - magától - hogy ingben, öltönyben menjen múzeumba vagy színházba az osztályával. Megadja a módját. Az öltönyről én beszélem le, mondván elég oda ing és pulóver is, ne kelljen vigyázni az öltönyre (gyerek esetében lefordítva: ne csináljon semmit - mert úgyis mindig fetrengenek, kergetőznek, hisz gyerekek :):) ) mert látom hogy játszanak. És egy sima C&A öltöny is van 80 euro. És egy szezont bír.

Kisbandi 2009.03.28 09:48:43
@dontdie: Köszi, tényleg nem én vagyok. Máshol dolgozom.
Tardai történetek Harminckilenc 2009.03.27 09:00:00
A Horenszky kúria Tardamajor után van, jó ezerötszáz méter mélyen az erdőben. Régen helytörténeti tárlat meg késmúzeum volt benne, a tardai meg a környékbeli kisiskolásokat minden évben elvitték, hogy nézegessenek ekét, rakott szoknyát, meg fanyelű kést valami hungarocellből…..
Kisbandi 2009.03.27 10:30:24
"Mátraszentistván - ellenségemnek se" - ezzel a topikkal landolt Blasta levele a Hütténél. Megdöbbentem, mert egész kellemes büntetésnek tartanám, ha most valaki a Mátrába teleportálna a számítógépem mellől. Viszont az a kommunista időket idéző tortura, ami a…..
Kisbandi 2009.01.28 13:10:49
Hát, Zoltán!!!!

Az ilyen tapló faszszopó öntudatos köcsögök beszólásaitól tudok a falra mászni, pontosabban röhögni rajtuk, ahogy felhúzzák az agyukat ilyen dolgokon.

A szabály az szabály, a rendszer az rendszer. Az azt üzemeltető emberek (pénztáros, konyhás, felszolgáló) attól eltérni nem tudnak (technikai/technológiai okokból) vagy nem akarnak (munkaszerződési és egyéb okokból).

Az ilyen hozzáállással pedig nemhogy segítőkészséget, de a nullánál alacsonyabb kiszolgálási színvonalat kapsz jutalmul, lásd izomtibor blogjában a vendéglátós résznél, ajánlom figyelmedbe.

Mindazonáltal szerencsére elkerültük egymást, mert én 3-án voltam ott, és szánkóztunk a gyerekekkel a 30m-es havas mellékúton a pálya tövénél. És nem álltam sorba a jegypénztárnál, mert nem kellett. És voltunk a Hüttében is, hasonlóan hosszú sor volt, ellenben a 7 és 10 éves gyerekeim minden szó nélkül végig tudták állni a sort, majd amikor felszabadult az ülőhely, leültek. És várták, hogy vigyem nekik a kaját. És itt egyet kell értenem veled, hogy a kaja jó volt, én szilvalekváros gőzgombócot ettem, kifejezetten finom volt. A gyerekek sültkrumplija nem készült el, mert előző nap annyian voltak (köztük te is, és gyanítom pont te etted el előlük az utolsó adagot :) ) hogy elfogyott a kedvenc eleségük. De ettek helyette hiszti nélkül krokettet, és ittunk meleg teát is, így honoráltuk az infrastruktúra használatát mert nem volt jegyünk a sípályára.

A kiszolgálás tényleg mehetne gyorsabban, ellenben állott kaját nem tudsz kapni, mert minden akkor készül el. valamit valamiért.

De a hozzászólókhoz véleményét közgazdasággal kiegészítve nehéz ilyen időjárási adottságokkal, mint ami kis hazánkban van jövedelmező, vendégbarát infrastruktúrát (kapacitás kialakítás, személyzet létszám, logisztika) szezonális helyszíneken kialakítani.

További jó síelést kívánok Zoltánnak.
… mondta teljes nyugalommal és kicsit sajnálkozón az egyenruhás hölgy. Talán még az angyalföldi vasútállomás lepukkadt és kies rakodóvágányai is elpirultak egy kicsit ekkora szigor hallatán. - Tessék csak, nyugodtan. - válaszoltuk neki Árpáddal szinte egyszerre. A…..
autózz! Magyarok Ausztriában 2009.01.08 07:57:00
Sok szerencsés ember élvezhette az ünnepek alatt a téli sportok örömeit. Szabi is közéjük tartozik, de a kikapcsolódás nem indult zökkenő mentesen és nem az osztrákok vendégszeretetével volt probléma...Ünnepek után rögtön 28-án autóba ültünk, hogy sógorék egyik közeli…..
Belsőség Az 5-ös BMW egy… 2008.12.10 05:45:30
  …káprázatosan jó sportlimuzin, erős motorral, kényelmes utastérrel, ami finoman, csendesen suhanva falja a kilométereket. …átkozott vacak, amely gyenge is, rángat is, kirázza a lelket, és még simán üldögélni benne is kínszenvedés. Mindkét, az aktuális…..
Kisbandi 2008.12.10 08:29:36
Ez f@sza kis komment gerjesztő cikk :):)
1, Automata váltó verhetetlen. lehet kézzel is váltani, ha valaki főnökösködni akar az autója fölött. Ezek a mai automaták nem a 20 éves mondeokból valók. Csak a ruppótlanok fikázzák az automatát, mert sajnálják érte a pár 100ezret. Aki meg egy 10-15milliós autóval menőzik a szerpentinen, annak csak gratulálni tudok.
2, Tolótető verhetetlen. Főleg a panoráma tetős. Egyet kell értsek az előttem szólóval. Kizárólag tűző napon nem lehet használni. Amúgy este, tavasszal, nyáron, ősszel, télen is (bukóra állítva)
3, BMW verhetetlen :) Főleg az erősebb motorokkal
4, Aktív kormány verhetetlen, teljesen más kormányozni, mint a sima autókat. Itt érzed az autó fölött az irányítást.
5, Memóriás ülés verhetetlen
6, Professional hifi verhetetlen (az én süket füleimnek :) )
7, 4 kerékhajtás verhetetlen, bár nem feltétlen szükséges
8, alapmodellt soha!!!! Csak ami tele van extrákkal, mert attól lesz autó az autó.
9, xenon és angel eye verhetetlen

Nekem 325i kombi van, 220 LE-vel. És VERHETETLEN, a fentiekkel megpakolva:):)

ui. Fogyasztása verhetetlen (13l) de nem érdekel.
220-al úgy megy az autópálya kanyarban, hogy fel sem tűnik, míg a 4kerekes Audival már veszem el a lábam.
Fikázni csak az fikázzon, aki sok ezret beletett ilyen autókba. Vagy maradjon a Puntójában. És csókolom.