Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsetten

322 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tul a kureten. Ha azt gondolnank, hogy mindjart pakolhatok es mehetek haza -ahogy a tobbiek itt kuret utan- , vegre valaszokat kaphatok, tevedunk. A mutobol kifele a doki elmagyarazta Farkasnak, aztan kesobb nekem is, hogy mehen belul nem talalt semmit. Szerinte lehet, hogy a tegnap reggeli…..
Ha már Meskebarátnőm is száttárja a karjait és nem hajtogatja azt, hogy "aznagyonjóóóókisfiam", akkor ott már komoly kérdésről lehet szó. De azért bíztat és pozitív, ahogy Farkas is, aki a hazafelé úton bepöccent (nem jellemző rá, általában maga a nyugodtság és finom…..
Csetten és az... Nagykanállal 2011.09.27 21:56:00
 (Szerbusz kedves Naplóm, így háromnegyed év után)Az elmúlt hőseink javarésze süldő korból majdnem igazi kamaszkorba lépett. A körülöttük sokasodó tavalyi probléma-felhők nem tűntek el ugyan, de ritkultak. Imre bátrabban megy iskolába, még akkor is, ha tudja, hogy…..
Hunor&Minka&Zsigu A Harmadikrúl 2011.03.29 06:20:00
A drágajó másik felem, szintén este, aggodalmaimra, (mely szerint szegény-szerencsétlen, már most elhanyagolt Harmadikunk, akiről azt se tudom, hány centi és mit csinál éppenmost odabent, mije fejlődik és mennyire), azt találta mondani, hogy na, most már nem lehet egy szavad se…..
Csak ámulok-bámulok ennek a szépfiúnak a stílusán, nomeg azon, hogy honnan is vonzza be ezeket, mer' az apja itthon hótziher, hogy nem így beszél velem.Este úgy de úgy megtáncoltatta a meglátogatott barátaink 4 és fél éves Szonjusát, hogy mi csak pillogtunk, aztán kardozott is…..
Hunor&Minka&Zsigu Lélekbugyor 2011.02.18 13:23:00
Előre leszögezem, az alábbi történet nem feltétlenül az érett-gondolkodású felnőtt énemet hívatott alátámasztani.Amikor -Anyuss és a köz szavaival élve- a gyüttment* életformát választottuk, megkoronáztuk azzal, hogy ugyan csak látszólagosan ismertük az ittélőket…..
Elnézést mindenkitől, akinek nem jeleztem, hogy Meskének majdnem igaza lett, és a 35 hét plussz 2-ik napon megszületett Ágnes lányom, de a négy gyerek mellett sok sok egyébb feladat is akadt, hát röpül az idő.A szülés bár nem váratlanul, de nagyon gyorsan történt, az előtte…..
Csetten és az... Le a pelenkával 2011.02.12 14:37:36
Gábor hónapok óta szobatiszta, de ennyi erővel azt is mondhatnám, hogy legalább egy éve. Mert benne meg volt a jó szándék, csak a "biztonság" kedvéért mi nem hagytuk le róla a pelust. Aztán vmikor tavaly ősszel meguntam a biztonságot, és mondtam, édes fiam, eddig volt…..
Megint itt vagyok. Nem szabadkozom, az elmúlt három hónap nem a blogról szólt, fejben persze jegyzeteltem, de a fejbejegyzetek elúsznak, ahogy a román mondja "a szombat vizén" (sose értettem ezt a mondást, de mindig kedvvel használom, ha nyugtázom, hogy valami bizony nem lesz…..
Lassacskán megértem, hogy az ördögöt miért a kecskékről mintázták, sőt a napokban gyakran jutott eszembe az a mondás is, hogy ha nem tudsz káromkodni, vegyél egy kecskét.A két megesett kecskelányunk (anya és lánya, névszerint Picur és Kispicur), március elejére várják…..
Csetten és az... Szokeresz? 2010.10.23 18:31:49
Most hogy a jány mán egy hónapot is elrúgta, itt az ideje, hogy vissza térjek ide. A ritmust az élet, nem az ihlet diktálja.Azon a délután, amelyen Ágnes született megint nagyüzem volt (úgy látszik frontszülő vagyok), nagyon kérték a szülészeten a bocsánatot, hogy a…..
Hunor&Minka&Zsigu Gyurma 4evör 2010.10.17 22:34:00
Hunor imád gyurmázni. Legalábbis ő az anyag atomjaira tépését  érti ezalatt.Minka imádja fölcsippenteni majd viharos sebességgel szájbatömködni a földön fellelhető bárminemű maradványt.Én gyűlölöm percenként kissöprű-lapát kombinációval körbetáncolni gyermekeimet…..
tsetten 2010.10.18 05:17:02
Tisztelt Cím ! Egy biztos munkahelyet hagytam ott komoly referenciával, egy német-magyar vegyesvállalat szakmai kihívásokat támasztó projektvezetői pozíciójáért. A krach már a 3. héten beütött. Mint a logisztikai szakterületért egyetemlegesen felelős vezető, leparancsoltam a…..
A hétfői iskolakezdés előtt Imre már vasárnap délután abszolválta a hasmenéses idegesség minden tünetét. És másnap reggel 6-kor jött költeni, hogy nehogy elkéssünk a tanévnyitóról. Persze nem esett messze a fámtól, mert én meg mindenkinek kiosztottam az ukászt, hogy nyolcra…..
Csetten és az... 34 2010.09.12 21:57:54
Nem hittem volna: de megértük egyben. Fogalmam sincs meske mire alapozta, hogy összejön a 36. hét is, de most már el tudom képzelni. A gyógyszer, amit izomlazítóként Szabou Béla adott, remekül hat. Ennyin múltak volna az eddigi koraszülések????  És most, ezekben a napokban…..
Csetten és az... Az új tanév 2010.09.12 21:53:36
Az új tanévet új iskolában kezdjük. Imrééknél ugye, szomorúan ért véget a tanév, hát menekülőre fogtuk. Mikiéknél felbomlott a kísérleti osztály, kevés volt a gyerek, úgyhogy ezért kellett eljönni. A 2-es iskolát választottuk, vagyis inkább Zs én már beletörődtem, hogy…..
Csetten és az... A tábor 2010.09.12 21:39:15
Így a vakáció utolsó estéjén - nálunk holnap kezdődik az iskola - mérleget vonunk a nyárról. Ezen a nyáron sem mentünk el nyaralni. Volt egy Csíkszeredába ruccanás, meg néhány apróbb kirándulás. Zs vitte őket Nagyváradra nagyszülőkhöz (N-N), meg ők is elmentek kirándulni:…..
Cs. nem az a zsigeri apa, aki feltartóztathatatlanul nyomul a szülőszoba felé, kezében köldökzsinór vágásra élezett ollóval. Aki helybőlugrásból gügyög, pelenkázik , büfiztet és bérletet vált a játszótérre. Nem, Cs. valahonnan mélyről kezdte ezt az apává válást,…..
A kis, inkubátorból intenzív nehézségekkel kivakart öklömnyi Gábor az elmúlt két év és két hónap alatt családunk legimpulzívabb, legöntudatosabb figurájává nőtte ki magát. Kb pont 3 hete beszél, szinte mindent mond, de utasítani (gyere ide, menj oda, adj ezt vagy azt stb)…..
Csetten és az... 33 2010.09.04 12:29:53
Ó Istenem, holnap már 33 lesz, annyira nagyon örülnék. Ha nem lennék a szokásos szorongó fickó, aki most meg azt lesi, hogy vajon eleget mozog-e ez a gyerek, elég ütemben nő-e a hasa, és jajistenem, vajon nincs-e valami új probléma. Na de mondjuk, hogy nincs. Vagy hogy odafigyelünk.…..
Drága ismeretlen és ismerős barátaimkörülbelül január óta, mióta ez a történet itt kerekedik, hogy plasztikusan fogalmazzak, nem voltam olyan lelkiismeretes kommunikátor, mint amilyennek szeretném hinni. Van akit nem hívtam vissza, a legtöbbeknek nem mondtam el, sokakat nem kerestem…..
Csetten és az... Hogy mit szóltak 2010.08.24 20:42:00
a fiúk. Háát, hozták a formájukat :).Miklós mélyen magába roskadt, azt hittem elszomorította a tesó-hír. De kiderült, hogy az bántja, hogy az utóbbi hónapokban örült, nem csak ő eresztett pocakot, hanem én is. És megnyugtatta magát, hogy biztos genetikai alapon pocakosodunk.…..