Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kimmi

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vízhajtásúvá alakítjuk Winkler tehenét. Házilag, fillérekért. Felezzük a fogyasztást, kitisztítjuk a kipufogógázt. Vagy csak simán felrobbantjuk. Mai cikkünk blogposztja...
Különösen az ünnepek előtt szeret szívni az ember fia, mint ahogy József is tette csak azért, mert körültekintő próbált lenni, hogy véletlenül se taszítson a másvilágra önmagát is beleszámítva húsz lelket. Rájött erre a siófoki műszaki vizsgabiztos is és mindenképpen…..
Jövőre a Homár életére esküszöm, hogy megcsináljuk a kommandót egy csapat nyugdíjassal, akik minden áldott nap felváltva fogják hívogatni az Intrum Justitia munkatársait azzal, hogy a kimutatásunk szerint rengeteg tartozásuk van nálunk. Hogy bír a csoffadt ügyfélszolgálatuk…..
Joooe nem merte beismerni a Homárnak, hogy marcipánfigurának vették a képen látható óvszert, de ha nem, akkor meg pláne durva. Az evolúció civilizációs ellenfaktora az éppen dugásra nem használható koton. Végülis ráírták, hogy "tréfás", úgyhogy ha valaki bizarr…..
Kimmi 2008.12.23 13:11:56
Kimmi 2008.12.23 13:29:46
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..
A Homár leveles ládája már most duzzad a karácsonyi fogyasztóvédelmi sztoriktól, és ez csak egyre súlyosabb lesz. L. is megpróbált ajándékot venni a fiának, és ha nem könyörgi ki a gyerek, hogy fölvehesse még szenteste előtt, ez is egy januári sztori lehetett volna. Széteső…..
Két hónapja írtuk meg a halottal kekeckedő T-Com-os történetet, akkor tartott a 6. évnél az ügy, ami még mindig nem zárult le. A T-Com ÁSZF-jének V. fejezet 8.6.1 pontja ugye úgy szól, hogy ha a szolgáltató tudomására jutott az elhalálozás ténye, akkor amennyiben az…..
A Szőke család sajnos nem tűzdelte tele levelét a hibák konkrét leírásával, így csak annyi derült ki számunkra, hogy a Saunier Duval ügyfélkezelési szokásai sem túl szórakoztatóak. A 2 évnyi szívás után született karácsonyi köszöntő a levél végén.Update: megérkeztek a…..
Nemsokára berakjuk hírbe, ha egyszer rendben, az ügyfelek alapos megfingatása nélkül ér célbe egy Wizzair-járat. Most még nem ez a hír. Gábor tapasztalt skandinávszakértő, mégis megkísértette az istent és Göteborgból Wizzairrel akart Pestre jönni. Persze megkapta a magáét, az…..
Fantasztikus utóélete van a Belváros közepén kitört parkolótűznek, amiről a benzinkút fölött lángoló Mercedest oltó Naiv Ügyfél számolt be a Homáron. Ha valaki nem olvasta volna: miközben lángolt, majd fojtogató füstöt árasztott a kocsi, és odabent semmiféle tűzjelző nem…..
"A Lufthansáról alkotott véleményem? Vízfejű multi, cselekvésre képtelen, felelősséget maximálisan elhárító, udvariatlan, tájékozatlan, arctalan, fogáspont nélküli, zsírosan csúszós hájtömeg, az ügyfelet semmibe vevő társaság." Mi gerjeszt egy kisgyermekes apát…..
Kimmi 2008.12.12 14:22:50
Renitens biztonsági őrökből nincs hiányunk mostanában, de a Nyugati téri Kaiser's késsel keménykedő Rambo-imitátorát inkább ne rugassa ki senki az állásából. Persze ha valaki arra jár mostanában és lefotózza nekünk, ahogy a késével a körmét piszkálja, annak megköszönjük…..
Szégyenpad rovatunk stábja abban bízik, hogy bunkó autóstársaink némelyike egyben Homár-olvasó is, és ha szembesülnek a saját sötét oldalukkal, legalább magukban kicsit elpirulnak. Első versenyzőnkről ennyit írt -Zs-: Ezt a képet a póluscenter parkolójában lőttem,…..
A héten megejtettük az immár szokásosnak mondható, Nagy Karácsony Előtti Dekormustrát, azaz felmértük, hogy milyen apró-cseprő kis biszbaszokkal lehet manapság meghittebbé, ünnepibbé tenni közvetlen munkahelyi környezetünket, vagy durvább esetben otthonunkat. A Nagy Gazdasági…..
A kifinomult brit humor egyik tárgyiasult formájával szembesült B., aki Angliában vette bele magát a karácsonyi vásár kínjaiba. De ezen legalább jól mulatott: tegnap lottem ezt a kepet egy karacsonyi akcios learazas kozepette Angliaban a Robert Dyas-ban (kb mint a Keravill volt…..
Ismerünk olyat, aki mattrészegen betelefonált egy kereskedelmi tévé betelefonálós játékába (nem nyert), de olyat nem, aki józanul tenné ezt. BKV figyelő kolléga is csak vacsora közben futott bele egy ilyen remek műsorba, de legalább bizonyítékot szerzett egy újabb pofátlan…..
A Homár minden jelszót elfelejt és elveszt, így megértően fordítjuk nyeles szemünket Attila felé, aki a multinacionális bürokrácia fogaskerekei közé esett, amikor szerződést akart bontani a Pannonnal. Véres kerekcsattogás alant: Mi is tovább szaporítjuk a…..
Kimmi 2008.12.10 07:28:39