Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phantom47

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan emberek féltik a boldogságomat amiatt, hogy papnak megyek, akiknek romokban hever az élete – mondja a 26 éves Bellovics Gábor, aki jezsuita szerzetesnek készül, és nemsokára leteszi az első fogadalmait. Abból az alkalomból beszélgettünk, hogy július utolsó hetében tartották…..
phantom47 2013.08.13 16:39:39
@bbjnick:
"Ki kényszerít téged, te agyhalott troll, hogy szerzetesi közösségben élj?! " - Senki. Nem is mondtam ilyet. Magaddal vitatkozol.

"Nem ilyen féleszű balf*xok hiányoznak onnét, mint te!" - Zéró információd van rólam, amit a következő mondatoddal alá is támasztasz. Nulla infóval trágárkodni és kötözködni pedig igen magas szintű intelligenciára enged következtetni.

"Te csak buzulj, az majd megmenti az emberiséget a kihalástól!" - ez a legérdekesebb rész, ami megmagyarázhatja az előző mondatok agresszív felütését is. Akkora érzelmi inger neked a téma, hogy nem is figyelsz. Nem olvasol, nem értelmezel. Akkor most figyelj jól, lassan írom:)

A melegházassággal, és a "meleglobbi" erőszakos nyomulásával kapcsolatos véleményem és hozzászólásaim miatt a támogatóik HOMOFÓBNAK tartanak. Melegjogi-ellenes, túl konzervatív vagyok számukra.

Annyira sietsz ütni, hogy fel sem nézel, nem csoda ha mellé ütsz. Lebuzizol és további buzulásra biztatsz egy "homofób" családapát:))) Aki aktívan érvelni szokott amellett, hogy két meleg kapcsolata ne legyen azonos értelmű a hagyományos "család" fogalmunkkal. Ahogy "ők" homofóbnak bélyegeznek, Te lebuzizol. És mindőtöknek csak az kell, hogy megfelelő skatulyába illesztve és felcimkézve a vitapartnert ne kelljen foglalkozni az érvekkel. Mint ahogy Te sem írtál semmit azzal kapcsolatban amit írtam, csupán személyeskedtél. Ha olvasol, feltűnik hogy nem tartottam szerencsésnek a szexualitásról beszélni, majd azonnal továbblépni arra hogy a szerzetesi rend is egyfajta család. Rossz képzeteket szül. Egész más az, ha azt mondja a focicsapat edzője, vagy egy katonai szakasz vezetője: mi egy nagy család vagyunk! Mindenki érti a hasonlatot, de senki nem gondol bele semmi szexualitást. Itt azonban volt egy gondolatmenet, ahol ezek számomra zavaróan lettek összefűzve. Értem, mit gondol a riportalany, de nem tartom szerencsésnek a gondolatmenetet. Miért nem? Pontosan azért, mert a családfogalom definiálása körül manapság nagy viharok dúlnak.

Ha már személyeskedés. Mindig megmosolyogtat, mikor egy nethuszár felfújja magát és a virtuális dominanciáját sugározza a lekezeléssel, személyeskedéssel. Mint ahogy az utcán, a neten is önszuggesztió, amikor magát "szopja fel" keményre a delikvens.

Mielőtt még nagyobbra fújnád fel magad kiskakas, inkább szólok: ne erőlködj. Szálj le rólam. Nem egy ligában focizunk. Nekem szakma az erőszak, és az ahhoz kapcsolódó "majomparádé". Csak hülyét csinálsz magadból.
phantom47 2013.08.13 17:34:43
@bbjnick: Igen, én vagyok, mintha ez nem derült volna ki a hozzászólásomból. Sokat kellett gondolkodj, mire kibogoztad a rejtélyt?
Látom leakadtál a troll-lemeznél. Megláttad a nicket, a hozzászólást elolvasni nem sikerült:) Hogyan szólhatnék hozzá az alapján, amit akkor gondoltam? Akkor még nem tudtam hogy belém akad egy ilyen lassú felfogású, saját magával vitatkozó, az igazát saját magának bebizonyító szelektív felfogású agresszív netjáradék.

Érzed ugye, mennyire igazad van? Dagad a kebled, olyan okosakat mondasz! Magaddal vitatkozol, és mindig nyersz! :)

Micsoda teljesítmény, micsoda ember!
Vonulnak a melegek, hömpölyögnek az indulatok, szőrös, ápolatlan, altesti gondolatok feszülnek egymásnak. Ápolatlan gondolatok, előre gyártott ideák, tesco-gazdaságos koncepciók, végig nem küzdött szellemi selejt-termékek böffennek elő innen is, onnan is. Sokan állnak ki a…..
phantom47 2013.07.11 02:04:25
A melegek nem keresnek kollégáiknál kevesebbet a munkahelyükön, csak azért mert melegek. A nők kevesebbet keresnek azonos beosztású férfiaknál. Milyen meleg egyenjogúság bazdmeg? Ki nem szarja le a munkahelyeden hogy meleg vagy? Ne fogdosd mások seggét a piszoárnál, és nem lesz bajod. A melegeket nem azért verik mert melegek, hanem mert melegként provokálják azokat az AGYBETEGEKET akik erre ugranak. Ha például bemegyek a cigánysoron a kocsmába, és benyögöm hogy utálom a cigányokat ugyanaz lesz a vége. Ha ezt a sétáló utcán teszem, valószínűleg senki nem ugrik rám. Tehát a helyválasztással és magatartással megteremtem az esélyt, hogy bajba kerüljek. Egy férfit nem vernek meg azért mert meleg, ha ezt nem is lehet ránézésre tudni róla. De ha az a férfi idióta hülye picsaként affektál, előbb utóbb szembejöhet valaki, akinek ez nem tetszik. Ebben az esetben azonban tett is azért, hogy magára fókuszálja a lehetséges támadót. Tehát melegfelvonulást szervezni, azt PRIDE-nak elnevezni arra emlékeztetőként, hogy egyszer húde kemények voltak mert elpicsáztak néhány rendőrt Amerikában - miközben tudvalevő hogy Magyarország mind a 30 buzikat utáló ellentüntetőjét odavonzod ezzel: nos ez csak arra utal hogy ezeknek a melegeknek kell az a 30 ellentüntető mint egy falat kenyér. Valamivel demonstrálni kell, hogy őket hátrány éri. A józan ész minden szabálya szerint egyenjogúak a heteró társadalommal. Nincs egy törvény sem, ahol szerepelne hogy "kivéve melegek". "Melegeknek nincs ülőhely", "melegeknek parkolni tilos", melegeket nem szolgálunk ki". Sehol nem látni a megkülönböztetést, mert sehol nem látni a melegeket. Ugyanolyan emberek, mint mi. Csak mást csinálnak otthon, mással. De ezt nem előtünk teszik, és nem akarják elmesélni, elvárva hogy tetszen. A buzifelvonuláson kívül senki nem támadja meg őket egész évben, max egymást "kezelgetik" a saját szubkulturájukon belül. Ezért provokálniuk kell valamiféle támadást maguk ellen, hogy áldozat szerepbe kerülhessenek, ami után nem egyenlő jogokért harcolnak hanem a jogért, hogy a feje tetejére állítsák a világot. Most tehát volt egy 8000 fős tüntetés, ami az összlakossághoz képest elenyésző. Volt egy 30 fős ellentüntetés, ami még a melegek számához is elenyésző. Miről beszélünk? Még ez a 30 ellentüntető sem aktív, ha nincs felvonulás. Akkor minek tüntetni? Hogy megszakítsuk a békét?

Milyen elnyomás? Milyen félelem? Ne tereljünk gyerekek. Senkit nem érdekel, mit csináltok otthon. De ti elvárjátok, hogy 10 millió ember most azonnal vátoztassa meg a szokásait, hozzáállását, ízlését. 10 millió. 8000 miatt. Na, menjetek a fenébe:)

A homoszexualitás szerep. Van aki így születik, de nagyon sokak nem. És hogy a szerp változhat-e, arra elég példa van: kiskorukban szexuálisan bántalmazott gyerekek, akik felnőttként homoszexuális életformát folytatnak. Börtönben megerőszakolt rabok, akik a börtön falain kívül is homoszexuális életet folytatnak, pedig előtte heterók voltak. És ne felejtsük el a megélhetési meleget, aki pl. prostituált. Pedig egyébként hetero. Csak kell a pénz, ezért bármi jöhet. Vagy a családalapítás után, életük delén magukra ébredt melegek. Vagy a nőkben csalódott férfi, akinek korábban eszébe sem jutott hogy meleg. Millió-millió lelki zavar, élethelyzet, dráma, sérülés vezethet oda, hogy a szokások változnak. Választva, vagy kényszer alatt. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden melegsors ilyen. Van aki fiúként már az oviban sem lányba volt szerelmes. Van ilyen, ezt dobta a gép. De azért "melegjogokat" követelni túlzás. És ha férfinak születtél, ha megszakadsz a tüntiben akkor sem fogsz gyereket szülni. Szemétség, de ez van. Foglalkozz mással, boldogabb leszel ha nem pörgöd túl ezt az egészet.
Škultéty-Skultéty biztosan nem értené, miért vitáznak ma a magyar és a szlovák nacionalisták, akik egymással gyakran teljesen ellentmondó és egymást kizáró nyelvet beszélnek.  Igazi gyöngyszem a Škultéty sztori, különösen szórakoztató a magyar narratíva…..
phantom47 2013.06.25 14:46:19
Mi a gond ezzel? Szlovákék megint megmutatták, mi a világ dolgainak menete feléjük. Mi a szlovák-módszer a dolgok elintézésére.

Lopj. Dumáld ki. Mint egy cigány. Kérd ki magadnak.

Nincs is ezzel gond, ismerjük már. Idióta szomszéd. Próbálunk nem odanézni mikor szalonképtelen, de állandóan felénk nyúlkál, minket másol, tőlünk lop. Fárasztó a debileknek kijáró türelemmel fordulni felé. Nem tehet róla, szegény:) Hétvégén utaztam Lengyelországba autóval. Míg átértünk rajtuk, végig Magyar várak vannak az utak mentén, amiknek helye van a Magyar történelemben, Magyar neve, Magyar hősük védték őket, Magyarok háborúiban, Magyar királyok vezetésével. Szántam a szomszédokat azért a lelki görcsért amibe a saját értelmisége hajszolja bele, nevesül hazudj, fesd át, hamisíts...szakadj bele a látszat és a hazugság melletti szívből jövő érvelésbe, és rettegj a magyaroktól:) Jönnek, visszaveszik amit loptál...Kimondják, hogy loptad, kimondják mi vagy valójában, szlovák. Meglátod a magad valódi arcát a tükörben, szlovák! Akkor inkább öljed és tapossad, hazudj és csalj, magyarázd ki, ármánykodj...az idő neked dolgozik. Hátha 500 év múlva elhiszik már a mesédet:)

És közben nem veszik észre a szlovák szomszédok, hogy ez a hozzáállás az, ami miatt nem léphetünk túl Trianonon. Az hogy kaptatok a semmiért egy országot, történelmi szerencse. Másoknak háborúzni, hont foglalni, ezer évig saját nyelven, harcolva-tépve fennmaradni kellett ezért. Ti megkaptátok arra hivatkozva hogy ott éltek számosan - ez van. (Ennyi erővel Németország 1/3-át most azonnal Törökországhoz kellene csatolni, mert sok ott a török munkavállaló, akit a németek szükségből jó szívvel, érdekből beengedtek, és hagyják őket boldogulni)
De az, hogy majd 100 év elteltével a Magyarságot, a Magyarokat, a múltat ekkora görccsel eltörölni igyekeztek. Ez minősít benneteket. Nem a 100 évvel ezelőtti Trianonért vagytok gerinctelen, tolvaj banda. Az rég történt, nem is éltetek. Ma viszont naponta bizonyítjátok miért vagytok ti pitiánerek. Pedig lehetnétek nagyvonalú, 21.századi, felvilágosodott és demokrata győztesek, akik meghaladták a "nemzetállami gondolatot". Ehelyett most építetek sokkal durvább jelent, mint amit a szlovákok bármikor magyar földön elviselni kényszerültek. Ezért vagytok szánnivalóan elmaradott senkik még. Mi, Magyarok dicső történelmet írtunk, mikor győztünk. Elviseltük, és túléltük ha vesztettünk.

Ti, szlovákok még azt sem tudjátok elviselni és egészséges lelkülettel feldolgozni ha győztök. Ez igazán sokat mond rólatok.

Utoljára még annyit, hogy szlovákiában rendes szlovák emberek élnek, akiket sajnos úgy uszítanak a dotoho féle söpredék megmondók, mint ahogy állítólag a történelmi magyarországon uszították a szlovákok ellen a magyarokat. Csak ez már nem a 19. század. Dotoho-nak és elvtársainak fel kéne nőnie. Kb. 200 évvel vagytok elmaradva fiúk:) Na, szevasz:))))))
Szeretnénk bemutatni egy koránt sem új, de mégis keveset hangoztatott módszert, amivel könnyebben fogadhatunk el olyan dolgokat az életünkben, amelyekre nincsen hatásunk, amik nem tőlünk függenek. Mi most ezt egy igazán aktuális témával, a melegséggel szeretnénk bemutatni. Úgy…..
phantom47 2013.06.15 17:28:24
Ok, ugyanezt a gondolatmenetet követve minden meleg álljon meg, üljön le, és addig analizálja magát, amíg meg nem világosodik benne miért NEM a többségnek kell asszimilálódni a kisebbséghez. Miért nem a kisebbség állít normát, illetve ha minden normát lebontunk, azt nem szabadságnak hívjuk hanem káosznak. Amíg van rend és norma, addig a van viszonyítási alap, vannak keretek a közösség számára. Ha lebontunk egy normát, azonnal jön a következő csoport, akik még korlátozva vannak, és követeli maguknak nem csak a szabadságot, hanem azt hogy őket mindenki láthatóan és nyilvánosan szeresse! Pl. miért ne lehetne házasodni testvéreknek, és kiskorúaknak is, miért is gond a pedofilia?

Mi a gond azzal, ha felnőttek kiskorúakkal létesítenek szexuális viszonyt? Hiszen csak el kell merülni a gondolatainkban és máris jön a megvilágosodás. idézem a posztolót: "...undort érzek. Miért érzem ezt az undort? Félek tőle? Nem láttam még ilyet? Ha nézem, jobb lesz? El tudom fogadni? Ha vágyom rá, kipróbálnám-e én is? Ki mondja azt, hogy nem tehetem meg? Ha nem én mondom, akkor miért tud engem az a rajtam kívülálló valaki ennyire befolyásolni?..."

A posztoló érvkészletével a világon mindent meg lehet magyarázni, és annak ellenkezőjét is....

Akármennyire is rágörcsölnek erre a témára, a többség számára van egy norma. Amit normálisnak ítél. Nincs gondja azzal, hogy ki mit csinál otthon, azzal van problémája hogy kötelezően megszabnák neki mi a normális viszonyulás ehhez a témához. Idomítani akarják, hogy szeresse a melegeket, miközben nem akar azzal foglalkozni, ki meleg és ki nem. Ez a fajta erőszak ellenállást vált ki, amire a meleglobbi és az ilyen posztolók ráugranak, és jó náci módjára mindenkit megbélyegeznek aki nem tetszi nekik, és kikiáltják őket homofóbnak. (az elfogadás és tolerancia szellemében ugye.) Elmentek ám a picsába. Először ti magatok feleljetek meg annak amit számon kértek másokon!
Na mi itt ennél a blognál természetesen nem hisszük azt az ostobaságot, hogy a pártkormány hivatalos és direkt antiszemita politikát folytatna (bár nem hivatalosat és indirektet persze folytat a Jobbik megtűrésével, módszerei és javaslatai egy részének átvételével, a híveire…..
Amerika az államcsőd szélén, Európa pánikban? A miniszterek nyaralnak, a kormány nem nyilatkozik ... 274 forint a svájci frank, a 1,2 millió frankhiteles és 300 önkormányzat pánikban? A miniszerek nyaralnak, a kormány nem nyilatkozik ... Aztán - hála az égnek - végre megszólalt…..
phantom47 2011.08.10 16:09:30
@Vidéki: a 2. és 3. pontodhoz.

Azért vettem fel svájci frankos hitelt, mert minden emberi számítás szerint (az akkor ismert maximális árfolyamingadozásokat is beleértve) a 20 év alatt messze jobban jártam volna, mint bármi mással a piacon. 6 évig messze kevesebbet fizettem, mint a forintos kollégák. A hitelemet most is rendben fizetem, de boldog nem vagyok természetesen.

Divat úgy beállítani, hogy frankban az vett fel hitelt, aki hülye, mert nem látta előre a kockázatot. Hidd el, látta és számolt vele. A lehetséges kockázatot beleszámítva még úgy is beljebb vagyok. Nos, 6 évig az volt hülye és fizetett keményebben, aki forintban adósodott el. Ezek szerint a gazdasági válságot minden nem frankban eladósodott magyar látta még időben.
Szólhattál volna Te is előre, még akkor. Hé, hülyék! Évtizedek óta nem látott gazdasági válság jön! Minden leáll, semmivel nem számolhatsz előre! A kockázatod nem 20-30%, hanem 100%!

Ja, ha véletlenül elmúlik fejünk felett a dögvész, tízegynéhány év múlva a gyerekemnek ott lesz egy plusz ingatlan indulásnak. (Nem mindenki plazmára költ, én ingatlanba fektettem) És nem kizárt, hogy a húsz év végén számolva rosszabbul járok, mint a forinthitellel.

Vagy Te látod a jövőt?