Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K1w1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme egy kitűnő április elsejei tréfa! Barry és Stuart - a legbetegebb brit bűvész duó készített egy videót, amivel meggyőzhetsz bárkit arról, hogy paranormális képességei vannak. A lényeg: a BBC weboldalán található régi videón egy orosz parafenomén próbál gondolati úton…..
40 éve, egész pontosan 1969. március 5-én nyitott meg a Figaro bűvészbolt a Bartók Béla út 31. szám alatt. Az üzlet kezdetben albérletben működött egy fotóműteremmel közösen, majd pár év múlva önálló lett (ez nem volt mindennapos dolog akkoriban, mert nagyon kevés…..
A Hoje Em Dia TV show vendége volt az Álarcos mágus, aki a DVD-jét ment promózni, amin egyszerű trükköket magyaráz el. Példaként meg is mutat a nézőknek egyet, de nagyon csúnyán beég vele. (A műsorvezető pontosan követi a "bűvész" hibás utasításait, akinek…..
Bűvész blog A Copperfield-baleset 2008.12.20 20:30:00
Az MTI hírét minden jelentős portál lehozta ma: "David Copperfield Las Vegas-i fellépésén súlyosan megsérült az illuzionista egyik segédje, amikor belezuhant egy ventilátor pörgő laptájai közé."Mivel annyian elküldtétek a hírt, gondoltam engedek a nyomásnak és kirakom…..
Bűvész blog Ismered? - Omar Pasha 2008.12.11 07:00:00
"When you think of black art, only one name comes to mind, Omar Pasha" Magic Magazine - Las Vegas - August 1997Omar Pasha egy világ szinten ismert, félelmetesen látványos fekete színház alapú bűvész műsor neve. Világszerte mindenhol, különböző közönségek…..
Mostantól időről-időre tanulhatsz itt egy-egy trükköt. Igyekeztem olyan mutatványokat választani, amik ugyan hatásosak, de nem kell őket sokat gyakorolni. Nem lesz szükséged semmi különleges eszközre, csak néhány hétköznapi, minden háztartásban, irodában…..