Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adenovirtus (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A legőszintébb szerelmeslevél a legnehezebb helyzetben lévő sráctól, aki a barátjába szeretett bele. Fiúszopat, fiúszív.Innen loptukA történet már évtizedes, a helyszín egy kisváros, ő L., meleg gimnazista fiú (18), én K., hetero pályakezdő fiú (24). Röviden: homokos…..
Az internetfüggők mindig abba buknak bele, hogy csak az interneten tudnak ismerkedni még akkor is, amikor a csajuk ott áll a hátuk mögött.Kedves Szakítósok!A sztori, amit írok, nem túl rég történt, még nagyon friss.:DEgy kis háttér infó, hogy könnyebben emészthető legyen a…..
A szigetországok mindig is hordoztak magukban valami furcsát – legalábbis a kontinenslakók szemében. Az, hogy az egykori brit gyarmatbirodalom, valamint az erre rímelő anglomán/anglofón országok jelentős részében a mai napig a rossz oldalon közlekednek, köztudott. De ki gondolta…..
Rövid, velős történet, szeretjük az ilyent.   Kedves Szakítósok!      Az én történetem igazából nem „szakítós sztori”, mégis úgy döntöttem, hogy érdemes megosztanom veletek, talán szerzek vele néhány kellemes pillanatot……..
adenovirtus (törölt) 2008.12.10 14:50:08
eric (ghar nélkül - így könnyebb kiejteni) 2008.12.10. 14:10:55

Szép, okos, intelligens szavak... Mi több, még érvényesek is. Csak épp a lényeg marad ki belőlük. Szokás szerint.
Vagyis mindez igaz lenne akkor, ha az emberek belátóképessége legalább az esetek nagyobbik hányadában és legalább úgy nagyjából nem lenne túlzottan korlátozott.

Csakhogy ez nem így van. És már nagyon régen nem. Öröklötten, halmozottan és egyelőre növekvően nem. Vagyis a probléma lényege az, hogy itt szinte mindenki beteg, roncsolt, elméjében, idegeiben, fizikumában pusztulófélben, eltűnőben, stb.

Mert az, hogy a másik emberrel, mint konkrét ténnyel semmit nem tud kezdeni, mert ehhez semmiféle kulturális, szemléletbeli lehetősége nincs és nem is volt, az a kisebbik probléma. De, ha tudna is... Mire menne vele? Fizikai működőképesség (általános egészség) nélkül nincs fizikai működés sem. Ez ilyen egyszerű.

Mindenki adottnak veszi tehát a saját és mások általános működőképességét. Pedig ez nem igaz. Puszta fikció. És én személy szerint, amikor kimegyek az utcára pl. nem is nagyon látok egyebet, (emberek helyett), mint emberi roncsokat és komplett hülyéket.

Akik mindemellett tiszteletreméltó és hősies harcot folytatnak személyi integritásuk vagy legalább ennek látszatának fenntartásáért. Sajnos, viszonylag mérsékelt eredményességgel.

Pedig már akkor könnyebb lenne mindenkinek, ha legalább ennyit tudomásul tudnának venni.