Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masterblaster

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Fuss el véle 2008.04.25 05:00:00
A tegnapi nappal véget ért a Modern Képmesék című animációs sorozat. Illetve nem ért véget, csak az MTV leadta az utolsó részt; ettől még, ahogy eddig is, az egész széria megtekinthető online, mert modernek vagyunk. Eddig is így volt, csak hát elszánt kutatónak kell lennie…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
Minden idők egyik legviccesebb és legangolabb sitcomját, a nálunk is nagy sikerrel futó Halló, halló című második világháborús vígjátéksorozatot megvették a németek, így most már semmi akadálya, hogy teli pofával röhögjenek saját magukon - már ha ez eddig nem sikerült…..
Jó hírünk van, a TV2 végre nyilatkozott a tavaszi műsorrend változása miatt halálra ítélt sorozatairól. A Miért pont Brian? és a Szellemekkel suttogó című sorozatok rajongói szerencsére nem jutnak a Jericho-fanok sorsára. Mint tudjuk, ez utóbbit az első évad vége előtt úgy,…..
comment:com Horn Gábor nénikéje 2008.03.05 09:22:00
Durvul a kampány. Vagyis fenét durvul, inkább egyre viccesebb lesz. Tarlós István Vanek úrhoz hasonlította Horn Gábort, Horn pedig nem hagyta szóhoz jutni Tarlóst. A kampány kezd érdekes, állatkert alakú formát ölteni és emlékeztetni a jó kis amcsi pankrációhoz, amiben…..
A Sorozatjunkie tette közzé elsőként a hírt, náluk jobban figyelnek a Cool műsorára, mint mi, de sebaj, a lényeg itt is elolvasható: jön a Cool műsorára a Dead Like Me című űberkult, ultramorbid sorozat, a modern kaszások szívással teli mindennapjait bemutató széria, amit csak…..
Újabb FOX reality/vetélkedő, újabb iszonyú nézettségi adat - leginkább így lehet összefoglalni a szerda este debütált Moment of Truth (Az igazság pillanata) című műsor körül történteket, az ötödikeses vetélkedő után Mike Darnell ismét belenyúlt tehát a tutiba. A tv2-re is…..
Nem tudom, megfigyeltük-e, hogy a vasárnapi Heti Hetesben Sir Edmund Hillary haláláról sikerült megemlékeznie a társaságnak, de a szintén múlt héten elhunyt Körmendi Jánoséról valahogy nem. Pedig. Pedig Körmendi János egy kicsivel közelebb áll hozzánk, mint a 7 liter…..
Lejárt a szerződése, ezért ezentúl inkább csak zenét szerez, meg dalokat ad elő majd Ákos. Legalábbis ezt mondja a csatorna. Helyette ezentúl a Z+-ból megismert Alex vezeti majd hétfőnként a Swunkot, de már Nagy Sanyi néven. Az utolsó, mai adásban Ákos mellett ott lesz Winkler…..
masterblaster 2008.01.07 16:42:26
M1, ma este, kívánságműsor, benne Kaszás Attila, akit kértek, és ami rendben is van, énekel ABBA-nótát, és operettet, de az már kurvára nincs rendben, hogy közben a jobb felsőben villog az ÉLŐ felirat. Mert ezt így nagyon szar volt nézni, azért...
comment:com Hírek kávé mellé 2007.11.21 09:28:56
David Hasselhoff állítólag visszatér a Knight Rider újrába, most tessék örülni vagy sírni. Innentől kezdve tuti, hogy megnézzük, az év vígjátékának ígérkezik a project. Szerepet kap még a backdoor pilotban Deanna Russo is, aki az egyik legfaszább szappanoperában domborít…..
w Kinek fütyül? 2007.11.16 11:00:00
A mozdonyvezetők sztrájkja tök érthető és logikus, ahogy a BKV-soké is az volt. Ők a saját érdekeiket nézik, és nekik az az érdekük, hogy ne rúgjanak ki közülük egyet se csak azért, mert senki nem utazik az ő vonatán. Az a kérdés, hogy a mozdonyt nem vezetők érdekével…..
Lehet-e egy fiók státuszszimbólum? Hogy függ össze a talpas cigi és a modellkarrier? Lelkiznek-e a pasik meccsnézés közben? Ilyesmik a hét kérdései, de előbb lássuk a pedofil vonalat. Scavoék a rendőrségen ülnek. Lynette elszántan bizonygatja, hogy Art pedofil, Tom pedig…..
w Két elmaradt premier 2007.10.18 09:30:00
Hollywood „liberális”, vagyis általában naiv zöldeskedésben és pacifizmusban kifejeződő pártállása nagyjából világhírű, ahogy az a szokásuk is, hogy időnként felújítanak,  újrarajzolnak klasszikus slágereket. Ezek tudatában hiányzik nekem fájdalmasan két…..
Visszatérnek a szigetlakók, mégpedig nem is akármilyen felvezetéssel, hiszen David Caruso napszemüvege nyit kilenc után nem sokkal (második évad első epizód), és 22:15-kor következik Jack és kis csapata, hogy fényt derítsen a trópusi szigeten kóborgó hullák, francia tyúkok,…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..
Egy kicsit megkéstünk a második résszel, de sebaj, így legalább több sorozatról írhatunk. Kezdjük a listát a visszatérőkkel! Elindult a Főnök (TNT), amiben Kyra Sedgewick továbbra is rohadt jól hozza a karaktert, és a Provenza hadnagyot alakító G.W. Bailey is felzárkózott…..
Így, a tartós 48 fokban én is kezdek egy kicsit megbuggyanni, mint a napon felejtett kovászos uborka, de nem aggódom, mert látom, hogy más sincs eszénél. Az ember megnézi az esti Tényeket, mert érdekel, hogy más hogyan dögledezik a hőségben, de mondjuk arra a hírre még így…..
Volt ugyebár a Függő játszma című film Sylvester Stallonéval a hóban futó hegyi mentőről, meg az elrabolt ezerdollárosokról. Stallone már kicsit püffedt és sikertelen volt benne, de azért ez még a kilencvenes évek, messze még a Kémkölykök 3D. A Game over.Most meg itt a…..
w Coming out 2007.07.16 05:30:00
Töröltem a Wiwen az összes ismerősöm. Egyenként. A regisztrációt meghagytam, mert vannak, akik csak ott tudnak belépni az internetre, és levelet is csak ott tudnak írni. Még nem kapták meg a világútlevelet. A tömeges szakításra elegendő ok lett volna az is, hogy az utóbbi…..
w Nemigen 2007.07.13 05:00:00
Percre pontosan érkezik a civil kurázsi, ilyen ország vagyunk mi, öntudatos, kreatív és mégis fegyelmezett polgárok hazája. Kálmán László beletrafált a tizenhat óra nullanullába, beattacsolta népszavazási kérdéseit, és mindezt pont olyan függetlenül és önállóan, mint ahogy…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
Igen, leírhatnám rendesen a címét a sikersorozatból szépen lassan befulladó unalomparádének, de nem teszem, mert csak. Tegnap már volt róla szó, hogy Dana Delaney (nincs róla csöcsös kép valakinek?) csatlakozni fog a stábhoz a negyedik évadtól fogva - már ha minden jól megy -…..
masterblaster 2007.07.04 16:20:34