Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasgróf

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
filmes 99 Francs - előzetes 2007.03.13 07:18:00
Jan Kounen visszatér - a kilencvenes évek egyik abszolút kultfilmje, a Doberman, illetve a katasztrofális bukásnak bizonyuló Blueberry rendezője hosszú, fűben való lapulás után újra hallatt magáról. Ezúttal egy holland képregény adaptációjára ragadtatta magát: a 99…..
Az idei Oscar-díj kiosztás igazi vesztesei nem mi magyarok vagyunk, mondasson bár velünk bármit is a túlzásba vitt patriotizmus (bár Albert Györgyi freudi kiszólásoktól hemzsegő, narrációnak álcázott monológjával kínozni a hont, évről évre, az azért túlzás – balsors…..
filmfanatik Teszt 2007.03.12 07:19:23
fghfghj jfdjj  fj f jfj fjfdgkllk kklákkákűáőpl  ődighjkdghéldgh élkhlkhlékfgh kdhlkfláhkfk hklfghkfkfgh fgháé  éhkélghkdfkhdfhkf gkáháfhkfhkflh khhkáfliorhkénl hkfhkfhkgffk kfgjfákfk áhkáfkgádfkjéfd hlédfk hhkhk gáé  hjfkhjfk..
Spanyolországban, Angliában és Olaszországban is rengeteg panasz érkezett a D&G egy reklámai miatt, írta a Tűsarok. A Timesban megjelent képen két férfi késsel fenyeget egy harmadikat, míg a negyedik a földön fekszik fejsérüléssel. Az olaszoknak nem tetszik a fenti…..
vasgróf 2007.03.08 07:18:42