Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spuci

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégén újabb taggal bővíthetjük "a hova menjünk télen úszni" listánkat. Igaz, előre láthatóan ez sem az a "leugrom reggeli előtt, csobbanok egyet" kategória. Az Ingatlanmagazin cikke 17 ezer forintos belépővel riogat a címében, de aztán kiderül, hogy egy…..
spuci 2008.12.09 19:59:57
Az Aquaworldben a nyitás utáni 4. napon hétfőn voltunk és az alapvető problémáink (1 anyuka, 1 21 éves lány és 1 13 éves fiúcska véleménye alapján: 1./ ISZONYÚAN KLÓROS A VÍZ = mindhárman majd megőrültünk annyira viszketett a bőrünk,szemünket szabályosan csípte a fertőtlenítőszer, de az iszonyú drága belépőjegy miatt hősiesen kitartottunk) 2./ ELÉG HIDEG VOLT ODABENT, vizesen vacogtunk és mivel a fő csúszdák ugyebár a falon kívül vannak, ezért ahogy lement a nap és nem sütötte a nap a műanyagot szabályosan dideregtünk a csúszdákban lerobogva!
3./A babarészleg csúszdáján és a rövidke családi csúszdán kívül nics nyitott csúszda és nincs egyetlen egy egyenes sem. 4./ A hegyi folyóban
KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKI 2 X ELAKAD, és a gyerekek nagy része felborul a végén a hatalmas sodrás miatt 5./ az ugródeszka olyan magasan van a víz felett, hogy reggel 9-től este 6-ig - ahányszor csak figyeltem - egyetlen egy ember sem mert fejest ugrani, merthát a látogatók nagy része ugyibár nem műugró, és biza életveszélyes mutatvány is lenne megkísérelni a fejest. 6./ Ételárak: kinek mi a drága, hát nekünk drágának tűnt egy pörkölt nokedlivel 1.800,-Ft-ért, de ez szubjektív dolog 7./ a parkolási díj nekünk iszonyúan drága: 250,-Ft/óra, dehát ez is szubjektív, lehet, hogy valakinek ez sem drága.
8./ Fogalmunk sincs, hogy a kinti messzebbi medencékben (a kiúszó élménymedencén kívül), amelyek essze vannak a csarnoktól és csak szárazon megközelíthető, vajon miért van víz most télvíz idején? 9./ A kinti medencébe vezető szenzoros ajtó, amin át kell úszni állandóan kinyílt még akkor is, ha jó messze ment el valaki, emiatt az élménymedencében is nagyon hideg volt. Én magam 5 személyzetnek szóltam, mire pár óra múlva egyszerűen lezárták és csak úgy lehetett kiúszni, hogy átbújik az illető az ajtó alatt és jó vizes lesz a haja. 10./ Ja és mondanom sem kell tán, hogy az ismertetőben azt írták, hogy 1/2 10-től műdödnek a csúszdák, a pénztáros is azt mondta, a valóság persze 10 óra volt, mikor beindították a gépezetet, az élményelemeket, addig a személyzet a gyerekmedencében (a partról) célba dobott habkarikákkal. Kellemes élményeket mindenkinek!