Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dromedár

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az álláskeresés már önmagában is frusztráló, hiszen vagy azért akarunk elhelyezkedni, mert jelenlegi munkahelyünk valamiért nem megfelelő, vagy azért, mert eleve nincs munkahelyünk, és így minden munka nélkül töltött idő bevételkiesést, hosszútávon pedig anyagi gondokat…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Épp a szomszédjaimmal takarítottuk a házunk környékét (közel 30 zsák sittet, csikket és üvegszilánkot termelve ki a gyep közül) , amikor kiáltozásra lettünk figyelmesek a tétényi úti házsor felől. Egy nyurga srác kért segítséget és azt kiabálta, hogy „ellopta a…..
Dromedár 2012.04.23 02:48:30
@penelope garcia: a Buda kultusz egy fake, aki hiszi vagy koveti pedig sznob (" Sznob az a személy, aki annak a felfogásnak él,
miszerint néhány ember belülről fakadóan
alsórendűbb nála, valamely olyan vélt vagy valós
indoknál fogva, mint vagyon, pozíció, származás,
végzettség, intellektus stb."). A Tetenyi ut es kornyeke pedig kifejezetten nem jo kornyek, ahogy semmi sem az, amit a hetes buszok erintenek.
A mobilszolgáltatók szerencsétlenkedése és számlafizettetési akciói már több posztben előkerültek itt a Szivatós blogon. A mostani kedves ügyfélnek saját oda nem figyelése miatt korlátozták kimenő hívásait, ám a visszakapcsolás durva költségekkel jár.Tisztelt…..
Dromedár 2009.01.19 19:50:35
@bicskeib: ne haragúdj, de hogy nem tud feltűnni az, hogy nem kapod meg a szokásos számládat?
Dromedár 2009.01.19 20:18:22
@nyuszy: én pl ezt úgy oldottam meg, hogy elektronikusan fizetem a számlákat, tehát automatikusan leemelik a bankszámlámról az összeget. Az összegeket figyelemmel kísérem, hogy kirívóak voltak e vagy ilyesmi..szóval ez lehet talán a jó megoldás. A legtöbb szolgáltatónál van erre lehetőség, vagy pl. www.tavaszamla.hu
Dromedár 2009.01.19 20:21:15
@magyari: és mit érsz vele, inkább mész börtönbe, minthogy kifizess pár ezer forintott??? ez elég balga dolog nemdebár?:) és különben sem hiszem, azt hogy a szolgáltató olyat kérne, ami nem valós, vagy nem a te számlád, ha te máshogy látod, és tudod bizonyítani, akkor ezt jelezd feléjük, vagy irány a bíróság...de dacból kérlek ne menj börtönbe.
Sárát megtalálta egy újabb feltöltőkártyás társaság, akik a T-mobile nevében jelentkeztek nála azzal az örömhírrel, hogy nyert 800 000 Ft-ot. A nyereményt persze csak akkor veheti át, ha 20 000 Ft értékben kártyát vesz és azt az általuk megadott számra feltölti. Sára…..