Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Életszagú

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
banneradteszt Teszt 2012.03.06 14:16:38
teszt bejegyzés..
A jövő sötétnek ígérkezik azok számára, akik rendelkeznek hancúrléccel. Egy rejtélyes ragály ugyanis rövid úton kiírt minden hím emlőst a bolygón, kivéve két egyedet: egy Yorick nevű fiatalembert és cerkóf forma kis majmát. Immunitásuk rejtély, de a feje tetejére…..
Van az a mondás angolul, hogy "great minds think alike". Minden további nélkül itt egy kép ennek bizonyítására. A bal oldali hirdetés a Kreatív szeptemberi, a jobb oldali pedig a Figyelő múlt heti számából van:..
Legyen neked is egyedi domained! Ma már nagyon sok féle domain kiterjesztés létezik, és a .hu pedig már zsúfolt. Nem túl kreatív a például www.webkonyvnet.info és hasonló címek. Ezeknél már sokkal kreatívabb és egyedibb domain neveket lehet kitalálni (lásd www.mutasd.be)...
Holnaptól kapható majd a Samsung új mobilja, a BlackJack II. névre keresztelt i600-as utód. A mobilt már régen várják az erre fogékonyak, a Windows Mobile 6 Standard alapú mobilban szinte minden van, ami kell: HSDPA, bépített GPS, wifi, két megapixeles kamera, Qwerty billentyűzet…..