Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Groove

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Groove 2013.09.08 20:26:53
Pontosan senki meg nem tudja mondani, mikor, hol, és főleg ki kezdte el az egész „Nürburgring-kör”-őrületet. Sokak szerint épp a Porsche volt az, amelyik szelet vetett és persze ezúttal is vihart aratott, hiszen azóta egymást túllicitálva dobálják az autógyártók a…..
Groove 2008.12.09 16:04:29
omm: hát most TÉNYLEG nagyot csalódtam benned... :(

Eddig azt hittem autós újság/blog író emberek képesek olyan dolgokkal foglalkozni, amiket objektíven szemlélnek - vagy legalábbis próbálnak.

Egy majd 50lóerő és 300kg hátrányban lévő autót egy másikkal összehasonlítani sokminden, csak nem objektivitás. Azt írni a cikk végén, hogy a Skyline 'egy giccs és parasttvakítás' megintcsak durva számomra, pláne egy állítólagosan hozzáértő embertől...

Azok után pláne furcsa ilyet olvasnom, hogy a legutóbbi Hring nyíltnap alkalmával egy életében először a Hungaroringet kipróbáló új Skyline GT-R hülyére verte a 2db becsövezett bolgár pályaverseny Porsche GT-t, gyönyörű volt látni, ahogy több körön keresztül küdöttek a Porschék hogy megfogják de nem jött össze a dolog. :)

Az pedig hogy tradíció megint érdekes kérdés, a Porsche kb. semmit nem újított az utóbbi időben, ezzel szemben - és ez megintcsak tény szígú - a Nissan a régi Skyline-nal olyan nevet szerzett magának, amit az egész világon elismernek és igencsak kitűnő tuningalapnak tartják az RB26DETT erőművet, aminek egyik nagy erőssége, hogy nem hullik szét 500le-sként utcai használat közben. Reméljük, hogy az új Skyline ezt a hírnevet csak öregbíteni fogja, többek között azzal, hogy igen sok olyan extrát belepakoltak az autóba és új fejlesztést ami ezen az áron még nem nagyon szokott járni - lásd rajtelektronika.

Szóval omm, a magam nevében csak arra szeretnélek kérni, hogy objektívebben nyilatkozz kérlek, mert ekkora marhaságot mint ennek a két autónak a fej-fej melletti összehasonlítása...ez összesen egyetlen konklúzióval zárulhat, ami pedig az, hogy a Nissan csinált egy olyan sportkocsit amit egy Porscheval lehet csak egy lapon említeni, ami pedig azt hiszem elég egyértelmű konklúzió! ;-)))