Regisztráció Blogot indítok
Adatok
racrac

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még novemberben írtunk arról, hogy a Magyar Telekom és az RTL Klub közötti tárgyalások elég csehül állnak, az előbbi nem akar fizetni az utóbbinak a HD adásért, az utóbbi meg nem akarja ingyen adni azt, amit extra csomagban, pénzért ad az előbbi.  Akkor Kolosi Péter, az RTL…..
racrac 2015.01.09 10:36:03
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Félreértettük egymást, se a brazil sorozatok, se a csatorna politikai hovatartozása nem érdekel; szimplán csak szar műsorokat sugároznak, ezért nem érdekel, hogy van-e HD adás, vagy nincs. Inkább nézek dokumentumfilmeket, vagy sportot.
Minden. Szava. Kincs. ..
racrac 2014.12.23 09:32:37
@Bergyilkos Bohoc: Ezek szerint Te sokkal jobb vagy az emberek többségénél, ezért légy szíves fejtsd ki, hogy is működik "konkrétan". Kíváncsi vagyok rá. Ne a google-t hívd segítségül, hiszen egy ilyen agytrösztnek ezt kisujjból ki kell ráznia.
Naiv ügyfélnek nem sikerült eltalálnia tévéje gyári azonosítóját, így a Samgung soha nem fogja beregisztrálni, és a garancia sem terjed tovább 1 évnél. A helyes megfejtés a készülék hátulján látható matricán lesz. Amit naiv ügyfél hiába gépel, az valóban a modell…..
Állásfoglalást küldött a 2013. április 8-i „A Rossmann kártyás fizetésnél is kerekít” című bejegyzést illetően a vállalat: A Rossmann Magyarország Kft. a bankkártyás fizetéseknél is alkalmazza a kerekítés szabályait, amelyre a 2008. évi III. törvény 3. §…..
A Bors úgy tudja, hogy félmillió forintot visznek haza havonta az Éjjel-nappal Budapest szereplői, de ezért meg is dolgoznak. Mint írják, reggeltől estig tart a munka, és ráadásul nem ritka az éjszakai forgatás sem. Az infót a lapnak nyilatkozó VV Anikó nem erősítette meg, de nem…..
Naiv ügyfél szerint nem érdemes lakásbiztosítással együtt családi balesetbiztosítást kötni az Allianznál. A honlapjuk szerint a legalapabb csomagban is 200 ezer forintos keret található, amihez képest elég fura, hogy combnyaktörésre 500 forintot fizetett: Allianz Biztosító…..
racrac 2013.04.04 12:01:02
@chloe queen: Milyen biztosító volt ez annak idején? Felhomályosítalak: Hungária Biztosító. Bármilyen hihetetlen is.
racrac 2013.04.04 12:25:50
@chloe queen: Nem is az volt a kérdés, hogy mit tudsz belinkelni :) Egyébként ha figyelmesen olvasol akkor láthattál egy ilyen kiegészítést az első kommentemhez: racrac 2013.04.04. 11:33:19
@racrac: Legalábbis nem Allianz néven.

Ha akarod, nézz utána, hogy mikor vette meg az Allianz a Hungária Biztosítót. Mivel itt nem csak a név változott, hanem az Allianz megvásárolta a Hungária Biztosító részvényei 100%-át, így az már nem ugyanaz a biztosító. Vagy szerinted igen?
racrac 2013.04.05 11:25:16
@Fan....: 1. Nem "höbörgök".

2. Ha nem is váltott biztosítót, a régi akkor is megszűnt, bármennyire fáj is ez neked (Új biztosítótársaság = új szerződés).

A Hungária Biztosító nem Allianz. A Hungária Biztosító megszűnt, mert megvásárolta az Allianz? Igen. Innentől kezdve a két biztosító nem ugyanaz. Még két idézet a végére (nagy betűvel kiemelve a lényeget),ezzel befejeztem: "Allianz Biztosító gyors volt. ..." "...18 éve fizetjük a biztosítást ENNEK A BIZTOSÍTÓNAK".
Richárd megtanulta, bár semmi nem garantálja, hogy a drágább szolgáltató rendesen fog szolgáltatni, az olcsónál biztos, hogy még remény sincs. Az Astra Biztosító emberei 2,5 hónap után jöttek rá, hogy tévesen tájékoztatták naiv ügyfelet, ezért párhuzamosan többen is…..
racrac 2013.03.12 15:27:18
@hagyma: persze, ez bosszantó is, de akkor se értem, mit akar a saját biztosítójától? Azok nem fognak megmozdulni, hiszen nem rájuk tartozik a dolog. Igen, a MABISZ pedig borzasztó lassan dolgozik.
racrac 2013.03.12 15:37:32
@hagyma: Nem, szerintem se normális, de nem érted a lényeget. A cikk címe: "Astra Biztosítónak híg a leve". A biztosítónak semmi köze nincs ehhez a balesethez.
racrac 2013.03.13 14:52:29
@Richard Varga: Igaz, de ne tőlük várj segítséget...
Ne legyünk annyira negatívak, végülis a tömege legalább nem lett több a teszkós sajtnak az új címkétől: Tegnap vásároltunk a szolnoki Tesco-ban. Felirat: Akció -33% Azt hiszem a képet nem kell magyarázni (a címkék egymáson voltak én vettem le kíváncsiságból… rendes…..
Örülhet, aki jövőre szerezne autójogosítványt, hiszen a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium november végén kiadott rendelete szerint január 1-től megszűnik a rettegett rutinvizsga. De lesz még egyáltalán, aki ki tudja fizetni a tanfolyam árát, vagy ki tudja várni a hivatali…..
Úgy látszik a MediaMarktot még nem büntették meg elégszer nemlétező termékek nemlétezően kedvező áron akciózásáért. Csak a szokásos duma, pont a meghirdetett termék nincs, csak a drágább, viszont a reklámújság "szerkesztőségében", na ott aztán szénné vannak…..
racrac 2011.04.06 12:59:10
@kekegsm: "...a nyomdász rossz betűt rak a gépbe... Ebből a hozzászólásból csak azt tudtam leszűrni, hogy Te vagy az, aki nem értesz a szakmához, de akkor miért kritizálsz másokat? Nem értem. Egyébként ha figyelmesen végigolvasod azt, amit írtam, rájössz, nem is ezzel kapcsolatban fejtettem ki a véleményem, hanem arról, hogy a megrendelőnek kutya kötelessége végigolvasni a kéziratot, amit az aláírásával nyugtáz, hogy a minta alapján történhet a nyomtatás. Ha a jóváhagyás után történik a szerkesztésnél valami hiba, csak akkor beszélhetünk nyomdahibáról. De annyira senki nem hülye, hogy a fehéret kéknek olvassa, vagy a 3 órás üzemidőt 8 órának. Ráadásul mindezt egy terméknél. Ekkora elnézés a világon nincs.
comment:com Mit nézzünk ma? 2010.05.25 16:30:00
A tegnapi ajánlóhoz jött egy remek komment, miszerint “szóval értelmes műsor ma sem lesz. nem baj, már hozzászoktam”. Ki gondolta volna, hogy szerzője fején találja a szöget, csak éppen egy nappal korábban, mint kellene. A műsort gyorsan végig pásztázva alig találok…..
racrac 2010.05.25 17:42:44
comment:com Pünkösdi unaloműzés 2010.05.24 16:30:00
Töredelmesen és őszintén be kell vallanom valamit: én igazából nem szoktam tévézni. Van egy laptopom, ami összenőtt velem, azon megnézem, ami igazán érdekel (no persze, hogy ami érdekel, az hogyan kerül oda, totálmindegy), de magát a dobozt nem nagyon kapcsolom be, kivételt jelent…..
Borsodban és Szabolcsban tavaly közel kétezer mély szegénységben élő családot juttatott használt számítógéphez és interneteléréshez az Internet Terjesztéséért Alapítvány wififaluprogramja. A fapados, „szociális internetszolgáltató” idén Dél-Baranyában…..
racrac 2009.05.01 21:41:05
@GaZe: Gyengébbek kedvéért (kifejezetten miattad) kimásolok egy mondatot a második hozzászólásomból: "Nem csinálok alapítványt, mert arra sajnos nem futja a keresetemből :)".

És most amit Te írtál, annak egy részét másolom ki: "A kifogásaidat, sirámaidat addig dug el jó mélyre - tudod, hogy hová."
Válasz:
Azt a testrészemet másra használom, pl. arra, hogy jó magasból engedjek egy adagot a fejedre.
racrac 2009.05.01 21:55:13
@calam: Még egy apróságot kihagytam. Láttad a videót, ami fel lett töltve? Hány darab nem kisebbségi rászorulót mutatnak benne, akiknek ingyen internetet biztosítottak?

Ha ez a szám nullánál magasabb, akkor tényleg baj van a szememmel...
racrac 2009.05.02 05:24:24
@calam: Én is bedobok egy idézetet: "Az etnikai cenzus azonban a résztvevő önkormányzatok többségének nem volt elfogadható, ezért most már egyszerűen rászorultsági alapon működik a dolog: mindenki részt vehet benne, akinek a piaci hardverárak és a kereskedelmi internetszolgáltatók tarifái szociális helyzete miatt megfizethetetlenek."

És még egyet:"Az hogy mi van a videóban mit is jelent? Semmit, csináltak egy illusztrációt. Ez a te gondolatmenetedből következően általános, holott erről nincsen infónk."

Ez a kettő üti egymást... Vagy ha tényleg nincs infónk a dologról, akkor honnan szedted ezt a szöveget? Még egyszer végignéztem a cikket, de hasonló mondatot se találtam benne. A link pedig egy nem létező oldalra dob.
Negyeddöntők Időpont Hely Párosítás Eredmény 2009.05.06. 16.15 Bern Oroszország-Fehéroroszország 4-3 (0-0,…..