Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Médiafika

76 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogger-e vagy? truba inter you 2010.02.09 21:54:23
1. Üdvözlet! Mostmár hiába keresi vadul a nép az új MC Zozi számokat, infókat, nem találja, hiszen nevet váltottál, mostantól Trubadur néven tevékenykedsz. Mi volt a váltás oka, és miért pont Trubadur?Szoszi! Valóban, MC Zozi már a múlté, még ha sokaknak egyelőre bajos az…..
LÓFAR ÉS BARÁTAI üdvözülés 2010.01.25 22:31:40
a dzsossza áldjon, muki!lófar vagyok, és ez az én, illetve a barátaim hivatalos blogja. egy összetartó, boldog, vidám, békés társaság vagyunk. az öngyuj tó vidékén lakunk, a hirhedt tónál, mely kigyulladt. itt lakom tehát, don ki? hó? té-vel, a szélmajomharcossal,…..
üdv mindenkinek innen 2010-ből. remélem mindenkinek legalább fele annyira jól sikerült a szilvesztere, mint nekem, mert akkor már nektek is kurva jó lehetett:)ezt is megértük, elbúcsúztattuk a 2009-es évet, amely nekem szerencsére remekül sikerült, de szinte biztosra vehető, hogy a…..
SZEEEEVASZTOK GECIK!!!év vége van, ilyenkor mindenki listázik, értékel, igy teszek én is, köszönhetően zolikának (www.vasszoli.blog.hu) aki összeszedte a (szerinte) legjobb 10 magyar underground rapszámot. én ilyen istát nem tudnék állitani, mert 10 hely kevés, ezért csak az idei…..
...hogy elkezdtem ezt a bloggerkedést. eleinte nagyon tetszetős volt a dolog, rengeteg poszt született, egyszóval: élveztem.aztán lankadt a lelkesedés...el se lehet mondani, (meg leirni se), hogy mennyi minden történt velem az utóbbi 1 évben.lényeg a lényeg:megpróbálom újrainditani a…..
Jó estét mindenkinek!Ahogy ígértem, megérkezett a PÉ A PÉK - Valóság EP!Letöltés: http://addat.hu/11881fbe/PÉ-A-PÉK---Valóság-EP.zip.htmlPÉ A PÉK - Valóság EP - 2009Tracklist:Intro (Feat Real Niggaz) (Produced By PÉ A PÉK)Csak TeFakk Dö Bullshit (Feat Real Niggaz) (Produced By…..
Üdvözlet mindenkinek!Ez a poszt most arra hivatott, hogy a bandámról, a QRT-ről szolgáltassa a friss híreket. Az előző posztban már leírtam, kik is a csapat tagjai pontosan, most pedig 4 új infó érkezett. Elsőként, mint azt már itt a blog hasábjain olvashattátok, jön a PÉ A PÉK…..
Blogger-e vagy? Zenéljünk 2009.05.29 20:40:00
Üdvözlet mindenkinek! A Blog hűseges olvasói számára jogosan merülhet fel a kérdés: Miért ilyen aktív a blogger bácsi, mikor anno napi 2 poszt volt a termés? Hát azért, mert csinálta gőzerővel a szakmát (jelentem, megvan!) másrészt pedig, mert beindult a zenei karrier…..
Szevasztok gecik! Kimaradt másfél hónap, ne haragudjatok, zajlott az élet. Most is zajlik. Még egy rossz hír: A Médiafika határozatlan ideig szünetel, de nemsokára jön majd megint egy celebhír kommentálása tőlem, addig is Carlo a Zsírsirály.ho.:))..
Rendeződött mester és tanítványa viszonya! PÉ A PÉK visszavette a QRT-be Young Caesar-t, miután az kibékült MC Zozival. Úgy néz ki tehát, hogy a QRT háza táján minden rendben van, PÉ A PÉK korongja készül, mint ahogy MC Zozi első száma is, és Rebell, az új tag…..
Blogger-e vagy? Esti cucc 2009.03.22 20:47:48
Ho.Úgy írnék valamiről. de nem tudok. meg minek? most kajak. mindegy. Éppen Snoop-ot hallgatok. Tudjátok, ő az isten. Snoop Dogg. Igen. az ő tiszteletére niggerezek jóideje. Ma nem fogok. Most épp a LAX megy tőle. kibaszott jó. Na mindegy. Elmaradt a médiafika, ismét. Basztat a…..
Blogger-e vagy? Nigga, What? 2009.03.19 21:34:00
Továbbra is niggerezünk, a kurvaistenit neki. ..
Szevasztok srácok, remélem jól telt a hétvégétek. Nekem jól telt. Party volt, mint mindig, és éjfél előtt 5 perccel arra gondoltunk, lemegyünk mászkálni. A nyolcadik kerületi Bérkocsis utcából (!) indultunk, ez a pestieknek gondolom mond valamit, aki nem pesti, annak annyit, hogy…..
Mindenkit meglepett a hír, miszerint az APM_G egyik tagja, Pé a PÉK, és felfedezettje, Young Caesar csúnyán összeveszett, és külön folytatja. A balhéról sokat nem lehet tudni, mindössze annyit, hogy egy ismeretlen fiatalember miatt kapott össze a 2 rapper, majd Pé a PÉK saját…..
Jóestét. Továbbra is niggerezünk. A cím azért az, ami, mert ma megírtam a "Mi a fasz geci carlo a kurva anyád" című nótát.Ámde a solo korongomra készítettem egy másik nótát is, mely a Made in Hungary címet kapta, akit érdekel, csekkelje. Itt:…..
Blogger-e vagy? Bocsmár srácok... 2009.03.09 16:15:00
Bocsmár srácok, de amolyan "alkotói válság" van, magamról, az életemről nem akarok most írni, a zenekari dolgokról máshol úgyis értesültök, idióta bulvárhírek kifigurázásához meg most betegen nincs erőm, meg mostanába nem is volt.Na talán csak annyi, hogy tegnap…..
Blogger-e vagy? (Késő) Esti Mese 2009.03.02 22:49:58
Sziasztok, mivel ilyen kedvesek vagytok, hogy ennyire sokan látogattok, (és ez nem vicc, a rikta frissítések ellenére tényleg sokan vagytok, köszi) ezért most kapjátok tőlem ezt. Jóéjcakát...
Blogger-e vagy? Szia Február! 2009.02.28 23:00:00
Hát, eljött ez is, vége van februárnak, lassacskán belevánszorgunk Február utolsó napjának utolsó órájába. Vége, elmúlt. Nektek milyen volt? Írjátok meg!Nekem izgalmas volt. Nevetésben és depiben teli, sok-sok bulival tarkítva (bár a maira már nem tudtam menni betegség miatt)…..
Üdv mindenkinek!Több ok miatt, végülis nagy csúszással, csak tegnap került adásba a Médiafika, ami annak ellenére, hogy hétköznap éjszaka került adásba, remekül szerepelt, 3299 hallgatót sikerült magunkhoz láncolnunk egy órára, ugyanis az adás maratoni hosszúságú, egy órás…..
Az ajánló első blokkját csak azok olvassák el, akik még nem teljesen fásultak bele kis hazánk jelenébe, és hajlandóak az estéjüket közéleti kérdésekkel tölteni, a többiek ugorjanak a második bekezdésre. M. Kiss Csabáéknál a Szempontban (m1, 20:10) a magyar szegények…..
Üdvözlet mindenkinek!2 fontos dolog miatt írok ma, az egyik kevésbé fontos, a másik meg tényleg fontos, értitek.Szóval, lenyugodtam és kicsit kijöttem a SZOSZI DZSOKSZER mániából, ezért most már tiszta tudattal közlöm mindenkivel, hogy a blogon Új design van, remélem, fog…..
EMBEREK!SZENZÁCIÓ! VALAMI ELKEZDŐDÖTT. VALAMI MÁS. VALAMI ÚJ. VALAMI EGYEDI.FIGYELEM!Ma, az interneten, a www.vasszoli.blog.hu-n elindult a SZOSZI DZSOKSZER! az első epizód már megtekinthető Zoli blogján!Izgalom, nevetés, kaland, akció, APM_G. Ezek jellemzik leginkább Dzsoszker és…..
Blogger-e vagy? Klippforgatás 2009.02.16 16:43:18
Na, mi a geci van? Valentin nap? Satöbbi? Jol van. Mondok jobbat.Leforgattuk első klippünket. Most vágják. Durva lesz. Lesz benne pisi, kaki, víz, tábla, köpés, meg mi, meg ahogy táncolunk. Hát loál lesz. NagyonMajd meglássa mindenki.Ja és Március 26: Tokaj. ENNYI...
Blogger-e vagy? Bul Vár 2009.02.09 22:45:00
Srácok figyelem, bulvárhír, csak erős idegzetűeknek!Liptai Kárászra cserélte GesztesitKét buliban két különböző férfival töltötte a szombat estéjét Liptai Claudia. A Mokka műsorvezetője a Story Gálára férje, Gesztesi Károly oldalán mutatkozott, néhány órával később az…..
Blogger-e vagy? Tragédia 2009.02.08 15:51:22
Marian Cozmát meggyilkolták egy veszprémi szórakozóhelyenEgy veszprémi szórakozóhelyen vasárnap hajnalban halálosan megsebesítették Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdacsapata és a román válogatott játékosát. Cozmát az ismeretlen elkövetők szíven szúrták, a játékos a…..
Médiafika 2009.02.09 22:35:46