Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Telibek Úr

1 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
neszebazmeg Karma 2012.05.23 13:30:00
Azért van a Karmának humorérzéke :)Ugyebár mindenki ismeri azt a "réteget" (árnyaltabb kifejezés az állatfaj szóra most nem jutott eszembe), amelyik többnek és jobbnak hiszi magát a vendéglátósnál, mert Ő annyit tanult... Nos, találkoztam egy ilyen példánnyal pár hete, ki is…..
A névváltoztatás azért is jogos lenne, mert hazánkban már így is rengeteg a svájci frank, igaz mínuszban. De egyéb előnyei is lennének a váltásnak. Az alkotmányozás során felmerült, hogy ha már Magyar Köztársaság helyett új nevet kell találni, akkor Magyarország helyett…..
Ráspoly, a rücskös dildó, Analie, a backdoor intruder és Merlinke, a plüssbilincs kalandjait követhetik a nézők a Luxvideó 3D-s animációjában.„A pornófilm mese felnőtteknek.” –erősítette meg régi hitvallását Kovi, a film producere. A történet szerint a…..
Telibek Úr 2011.03.17 13:16:23
Novemberben ellentmondásos hírek jelentek meg a szeptemberi nagykátai eseményekről, fel is tettük a kérdést, hogy "Most kopogtattak vagy megtámadták a rendőrkapitányságot?" Fejlemény az ügyben, hogy Zajacz Ágnes helyi rendőrkapitány feljelentette Bánfalvi Zoránt, aki…..
Telibek Úr 2010.01.22 17:19:22
@DArchAngel:

A forrás szerintem: www.tworca.org/civilrights.html
vagy esetleg: www.martinlutherking.org/ma-chapter18.html

mindenképpen érdekes olvasmány, ha csak a fele igaz is...
Állítólag brutális tömegoszlatás történt 2006. október 23-án, Budapesten. Az értintettek közül azonban senki sem emlékszik, volt-e egyáltalán bármilyen rendezvény akkor a fővárosban, így az eset valószínűleg a feledés homályába veszik majd.(képünk nyilvánvalóan…..
Hivatalosan is megkapta a világ legtöbb problémáját okozó cég Guinness-rekordját a BKV. A hivatalos megerősítés a keddi sztrájk után érkezett, az eddigi csúcstartó szomáliai cég ígéri, visszanyeri a megtisztelő címet.(képünkön: a 4-es metróval a BKV…..
shitbreaker Új arculat az MTV-nél 2009.12.22 12:20:00
Karácsonykor lecseréli a Magyar Televízió korábbi elismert arculatát. A belső gyártásban készült új dizájn nyugalmat kíván sugallni, és alacsony költségvetéssel készült - többek szerint Microsoft Paint segítségével.   Új arculattal jelentkezik 2009 karácsonyától a…..
"Ennél szebb karácsonyi ajándékot el sem tudok képzelni" - nyilatkozta a britek csodahangja, miután megtudta, hogy film fog készülni hányatott életéből. A jövő karácsony nagy mozislágerének ígérkező alkotásnak még nincs rendezője, de annyi már bizonyos, hogy a Harry…..
Folyamatos támadások érik Bajnai Gordont azóta, hogy miniszterelnök azt nyilatkozta egy svájci lapnak, hogy Magyarország jó úton van afelé, hogy a térségben elsőként vezesse be az eurót. Jelenleg senki nem érti, hogy mit ért "térség" alatt, azonban egy ma délutáni…..
Minden sikeres filmből/könyvből/bevásárlóközpontból készül egy folytatás. Mi csak azért tesszük, mert idén sem csak tíz kúljelenség van. Kötelességünknek érezzük, hogy leírjuk, újra kimondjuk, hogy kik is alkotják a kúlság húsz tagú Dream Teamjét. Meg egyébként is,…..
Telibek Úr 2009.12.10 17:48:11
A megengedhetőnél négyszer nagyobb a zsiráfok aránya a magyar médiában - állítja a kuruc.info. A nemzeti-radikális honlap szerint a Magyarországon nem őshonos kilincsorrú zsiráfok irányítják az itthoni rádiókat, tévéket, és a főbb híroldalakat is. A Budapesti Állatkert…..
Tegnap elkezdték kiszállítani a patikákba az "F" típusú védőoltást, ami az elterjedt "frontális" típusú autóbalesetek ellen véd. Székely Tamás egészségügyi miniszter elmondta, tavaly 970-en haltak meg autóbalesetben, ami 21 százalékos csökkenés a 2007.-es…..
Egy hét alatt bestseller lett az Egyesült Államokban a Bi-light című friss vámpírregény. A mű különlegessége, hogy meleg vámpírokat mutat be, a szokásosnál is érzékenyebben ábrázolva főhőseit.A könyv Petert, egy béna gimnazista vámpírt követ végig sikertelen hóditási…..
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
Az ORFK különleges nyomozócsoportja talált egy olyan bűntényt, amelyet Hunvald György biztosan nem követett el - adta hírül az MTI. A VII. kerület polgármesterét így már csak fontosabb ügyekben intézkedő hivatalos személy által kötelességszegéssel, üzletszerűen,…..
A Jóban rosszban alkotói megtanulták a leckét: a nézőknek már több kell egy magyar szappanoperában, mint fájdalmas arccal percenként sóhajtozó főhősök. Így tehát felpörgették az eseményeket, jöttek terroristák, kommandósok, meg mindenféle robbanások. Mindez persze amerikai…..
shitbreaker Újra óvatos a MÁV 2009.07.23 19:40:00
A téli hóviharok, és az akkori napi átlag 90 centi hó okozta közlekedési problémákból okulva a Magyar Államvasutak a júliusi hőségre hivatkozva minden vonalon lelassította a kötöttpályás hazai helyközi tömegközlekedést. Az expressz vonalakon (140-160 km/h) felére csökkent az…..
Kizárólag magyar nyelvtörőkkel kommunikál ezentúl a Magyar Koalíció Pártja Szlovákiában. A döntésre azért került sor, mert a szlovák parlament kedden jóváhagyta azt az államnyelvtörvényt módosító javaslatot, amely az MKP szerint korlátozza a kisebbségek…..
Telibek Úr 2009.07.01 15:18:01
Jó poszt, a szerzőnek riszpekt :-)

De azért az apró betűs részben megjegyezném csendesen és diszkréten, hogy elmennek ezek a
f@sszopók*csög Szlovákok, akiknek még legitim országuk sincs, egy nagyon távoli és nem túl jó klímájú helyre fogkefével szart pucolni, majd pedig fogat mosni, és ezt 0-24 ben folyamatosan váltogatni...
Sorra követik egymást a hazai belpolitikai szóváltások a június 7-én lezajlott EP választások után. A legutóbbi felhördülést nem is a gárda újabb városligeti vonulása okozta, hanem a fővárosi Fidesz frakcióvezető Tarlós István mozdulata Civil Összefogás Fórum vasárnapi…..
Szerkesztőségünk birtokába jutott több olyan MDF plakáttervezet, amiket az Európa Parlamenti választások idei kampány során készültek felhasználni, de végül is a vágóasztalon maradtak. Ezen döntések okairól kérdeztünk meg egy Herényi Károlyt, a párt valamilyen…..
Telibek Úr 2009.05.19 18:39:03
Óriási botrányt kavart jobb- és baloldalon egyaránt az SZDSZ Európai Parlament-választásokra készült plakátsorozata. Horn Gábor, a párt ügyvivője munkatársunknak kielemezte, miért védhető a párt kampánya, amelyről Gyurcsány Ferenc miniszterelnök annyit mondott,…..
Szigorítják a hatósági közeg, közismertebb nevén a rendőrt megtámadókra kiszabható büntetést Magyarországon. A közelmúlt eseményei végleg bebizonyították, hogy erélyesebben kell fellépni a rendőrökre támadókkal szemben. A hamarosan bevezetésre kerülő jogszabályok…..
Már indulásakor sem volt botrányoktól mentes az SZDSZ EP-választási kampánya, ám a magyar liberális párt rátett egy lapáttal: csütörtök reggeli sajtótájékoztatójukon olyan plakátterveket mutattak be, amelyek biztosan sokkolják a választókat. „Nem volt más…..
Magyarországon évek óta húzódik a digitális műsorszórásra történő átállás. Folyamatosan egymásra mutogat az Antenna Hungária, a Hírközlési Hatóság és a közmédiák, de úgy tűnik, hogy 2009 májusa végre meghozta az áttörést. Az Antenna Hungária most tiszta vizet önt a…..
Telibek Úr 2009.05.05 12:41:41
Elindította EP-kampányát a Fidesz is, a hivatalos startra május másodikán került sor. Beszédében Orbán Viktor kihangsúlyozta: "olyan ez az ország, mint a nyári iskola". Újságírói kérdésre az ellenzéki politikus kifejtete nézeteit, miszerint "ja, paraszt,…..