Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CassiaGermanotta

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz egy ilyen posztot elkezdeni. Talán az a legegyszerűbb, ha elmesélem én mikor találkoztam először McQueen munkáival. 2005-ben kapcsolgattam egy unalmas hétvégén a televíziót, amikor a fashion tv-n megláttam Alexander McQueen akkori tavaszi-nyári kollekcióját. Megbabonázott.…..
Lady Gaga és Cindy Lauper Tapped az új arca a Mac AIDS elleni alapítványának. A két énekesnő lelkesen fogadta a felkérést és nagy összhangban dolgoztak a fotózáson. A fotós szerint olyanok voltak, mint anya és lánya.És hogy mit üzen a plakát? Azt Gaga maga fejtette…..
Még mindig dübörög a pasztell őrületem, és szerintem Fashionistáé is, sőt a fél divatvilágé. Pontosan ezért a napi kedvenc ma egy tökéletes pasztel összeállítás Kate Bosworth-től. Nagyon tetszik tetől talpig a megjelenés. Nagyon szép a kissé aranylóan csillogó peep-toe…..
OurFashion Az új nemzedék 2009.06.06 13:57:00
Itt a tanítási év vége, amikor nem csak a magyar tervezők diplomamunkáit leshetjük meg, hanem a külföldi egyetemek végzős tehetségeinek kollekcióit is. Betekintést nyerhettek az egyik leghíresebb iskola, a Central Saint Martins BA végzőseinek álmaiba. Nagyon izgalmas…..
Stefano Pilati igazán kitett magáért, amikor a Yves Saint Laurent divatház 2010-es Cruise kollekcióját készítette. Minden egyes apró részletbe első látásra beleszerettem. A kollekcióban a szürke, a fehér és a kék színek dominálnak, amit olykor egy különlegességgel…..
OurFashion KD JEANS 2010 2009.05.28 15:06:00
Konsánszky Dóra új irányvonalat indított tervezésében és 2010-től megjelenik a KD Jeans Kollekció, ahol designer farmereket árul a tervezőnő. Honlapján a hírek között még csak egy mondat és csupán pár kép jelzi az új kollekció indulását, az interneten és a körlevelekben…..
Chloe Sevignyről a lenti kép a második, éves Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic rendezvényen készült - Chloen a Chloé (bocs, nem tudtam kihagyni a szójátékot) rövidnadrág és zakó még rendben is lenne, de az a Váratlan utazás stílusú kalap a meglepő. Persze a…..
OurFashion Gyöngyöm, gyöngyöm 2009.06.03 14:38:22
Néhány évvel ezelőtt eszeveszett gyöngyfűző voltam, amikor csak időm engedte, csináltam karkötőt, fülbevalót, nyakláncot. De ki ne mesterkedett volna a pici üveg golyócskákkal. Fiona Paxton tervező asszonyság azonban egészen gyönyörű nyakláncokat készít az egyszerűnek…..
CassiaGermanotta 2009.06.05 11:52:49
OurFashion Chanel tütü 2009.06.04 14:05:00
Hogy mennyi toll kell ahhoz, hogy Karl Lagerfeld egy személyre szabott tütüt készítsen a balettgéniusz  Elena Glurdjidze-nak? 2500. Huhhhh... sőt, három varrónő több, mint 100 órán át dolgozott az applikáción.Elena, az angol nemzeti balett üdvöskéje szerint az…..
OurFashion Fiúk a kertből 2009.06.05 09:45:00
Fiúk, férfiak vagy bácsikák, sokkal kevésbé foglalkoznak azzal, hogy mit vesznek fel, mint a lányok, hiszen az ő dolguk, hogy a teli szekrény előtt állva szomorkodjanak azt mormogva: Egy rongyom sincs. Az "erősebb" nemnek nincs is olyan könnyű dolga, mint nekünk, hiszen…..
A Saks Fifth Avenue csapata úgy döntött hogy love, amikor beválasztották ezt a Marc Jacobs fodros fürdőruhát az idei nyár 15 legtrendibb cucca közé. Nekem a fazon szerelem volt első látásra, hiszen kislányos de közben szexi és remekül lehet benne lebarnulni. Azonban a lelkesedésem…..
Ha gyerekeket szeretne valaki riogatni, vagy védekezőezközt magán viselni, akkor is fantasztikus kiegészítők lehetnek Antonio Palladino tengeri állatait, vagy hüllőit mintázó ékszerek. Hiszen csak egy jól célzott jobbegyenes, és az ellenség arcán máris ott díszeleg egy több ezer…..
CassiaGermanotta 2009.05.27 23:27:10
@Hyden: de ötleeet! :D
Egyébként nekem strasszokkal kirakott gyíkos nyakláncom meg pókos fülbevalóm van.. eddig mindenki megbámulta dícsérte és irigyelte :)
Az Adidas edzőcipő kampánya elég figyelemfelkeltő - de egy pillanatig sem a tornacsukákat nézi az ember. A hibátlan testű Tim Roders ugyanis a cipőket leszámítva teljesen meztelenül szerepel a minimalista hátterek előtt - persze az összhatás maximum…..
CassiaGermanotta 2009.05.27 23:22:15
@EkiEkiHopp: Ugyanez!
Marketing szakosként nem értem a dolog üzleti lényegét:
ha a kampány férfi cipőkről szól, miért ilyen képekkel akarják eladni?
A csajok ettől függetlenül csorgathatják a nyálukat, de nem ők fogják a cipőket megvenni. Az egyetlen elképzelhető célcsoport a melegek!
És mi ez az elcsúszott hasizom az utolsó képen? Ijesztő...
Ijjjajjjj úgy élvezem én a strandot hangulatom lett a ragyogó napsütéstől, így most mutatok nektek pár igazán kánikulahangulatú kiegészítőt a szezonra.Ti melyik darabot kérnétek a válogatásból?Elsőként a Louis Vuitton Ipanema nevű törölközőjére hívnám fel a…..
Sokan nem tudják, hogy az angol beige szót sokkal tágabb értelemben használják, mint mi itthon a bézst. Hogy miért írom ezt le? Azért mert idén ez a jolly joker szín. A beige néha barnás, néha szürkés, sőt van amikor bronz vagy arany hatása is van. A tágabb értelembe vett bézs…..
A Chanel Fiole-t egy dél-koreai származású dizájner, Jinyoung Jo tervezte. Az ikonikus Coco Chanel munkásságát idéző autót a vonalvezetés egyszerűsége, áramvonalassága és a klasszikus fekete-fehér színek teszik különlegessé. Árad belőle az elegancia,…..
OurFashion Képriport - Cannes 2009 2009.05.21 17:26:22
Cannes minden évben a csillogásról szól, idén sem történt ez másképp. Következzen most pár "átlagos kép" a vörös szőnyegről, aztán pár izgalmasabb, ahol szerintem szebbek a ruhák. Angelina Jolie és Brad Pitt. Angelina egy 2008-2009-es téli kollekcióból való…..
CassiaGermanotta 2009.05.27 22:53:18
@nastasya: ááá ez a ruha nagyon baba :)
tényleg a legjobb.
viszont a többi kép olyan sokkoló volt, hogy nem hagyhatom szó nélkül:
- angelina. ez a nő már minden, csak nem szexszimbólum. úgy néz ki mint egy vén csoroszlya ébredés után. fujj.
- natasha. kicsit ijesztő az egész, de nem rossz.
- sharon. nem tudok nem elfogult lenni mert az egyik kedvenc színésznőm :) ütős!
- dita: imádom, de ennél már jobban is nézett ki. a 20-as évek stílusa jobban passzol hozzá.
- rachida? életemben nem hallottam róla, de első ránézésre diana ross klónja.
- sophie&monica: részemről semmi extra..
- elizabeth banks: szerintem katasztrófa ez a vállmegoldás, az egész ruha amorf és olcsó benyomást kelt
- diane kruger: ha férfi lennék, tuti átnéznék rajta. ebben a csajban nincs semmi dögös, olyan mint egy kisfiú.
- penelope: kicsit olyan mint egy múmia
- eva: ez a fürdőruha még belőle is tehenet csinál. micsoda hülyeség ilyet tervezni, fekete közép és fehér szélek - öngyilkosság!
A LaRare féligtalp cipői szerintem viccesek, bár erős kétségeim vannak afelől, hogy lehet-e bennük járni, vagy ezek is csak amolyan fotózásra készült feltűnő cipők. Igaz a talpak külső szöglete pontosan ott vagy, ahol a saroknak kellene véget érni, így elképzelhető hogy egy…..
OurFashion "Ha végre itt a nyár" 2009.05.24 22:00:00
Ebben a melegben legszívesebben fürdőruhában járnék mindenhová, de mivel ilyet ugye nem tesz épeszű ember, ezért a hűvös lakásba húzódva irok nektek bejegyzést, vagy a suliba dolgozatot. Rossz kedvem pedig szinte soha nincs, ha 20 fok fölé ugrik a hőmérő higanyszála,…..
Lehet ennél mélyebbre süllyedni? Itt van egy gyönyörű, hiperszexi negyvenes nő, egy világsztár, a 90-es évek divatikonja, és egyszercsak fogja magát, és szerződést köt a SPAR-ral (igen a szupermarketlánccal), hogy a Beauty Kiss (biztosan sokat gondolkodhattak a…..