Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OverLord

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre elkészült az oldal tartalomjegyzéke. Jobb oldalt találjátok, a legfelső oldaldobozban van kategóriákra szedve, minden rovatnak külön tartalomjegyzéke. Az ötletkosár és a hibabejelentő is oda került.A tartalomjegyzékben minden poszt be lett linkelve, kivéve a kazánház…..
OverLord 2009.06.29 02:05:41
Feldolgozások A-N Frissítve: 2010.06.04. Tartalomjegyzék: O-Z  Dalcím Az eredeti előadó Cikk szerző (We Are) The Road Crew Motörhead Lidérc 16 tonna (Sixteen Tons) Merle Travis Lidérc 22 Acacia Avenue Iron Maiden Lidérc A…..
Nem tudom mennyire igaz, hoyg a Dream Theatert halljuk az alábbi medleyben, de rövidsége ellenére is meglehetősen ütős. A számok benne a Rover a Led Zeppelintől, a Killers az Iron Maidentől és a Damage inc a Metallicától...
Magyar Opera Opera Turbó videók 2009.06.09 23:37:00
A Choose Opera nemrég indított egy játékot, amelyben az Opera Turbót kell népszerűsíteni, és ezzel Opera pólót meg talán egyéb reklámanyagokat lehet szerezni. Az alábbi videók mind ennek a versenynek az eredményei, és nagyon jók lettek :) Ha van hasonló ötleted, te is küldhetsz…..
OverLord 2009.06.09 23:54:07
OverLord 2009.06.10 00:15:26
@Karbonade: De komolyan van még ennél is lassabb kapcsolat? Ritkán netezek csak mobilon, mert nagyon drága, de én ennél gyorsabbra emléxem.
A Magyar Online Mozgalom önhöz szól, aki csalódott a politikában, akit nyomorba döntött a válság, aki fél a szélsőjobb fenyegetéseitől. Szégyen és gyalázat a mai politikai helyzet. A pártok egymással harcolnak ahelyett, hogy a mi érdekenket nézzék!Költik a több száz…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Megint egy meglepetés ért, és egy nagyszerű dal ismeretevél lettem gazdagabb. Számomra evidens, hogy a Gamma Ray című számot eredetileg a Gamma Ray szerezte, de nem! Az eredeti verziót a szintén német Birth Control tudhatja magáénak. A Birth Control egy német hard rock zenekar,…..
"Megint elsamatyoltam az időt, úgyhogy most egy hirtelen bejegyzés következik, aztán rohanok is." Ezzel kezdtem a tegnapi posztot, azután tévesen hülyeségeket írtam a dalról, mivel csak arra volt időm, hogy kicsit belehallgassak. No, szerencsére van aki figyel, így most jön…..
Helloween-Metal Jukebox Kiadó: Castle Communications Ország: Német Stílus: Power metal Megjelenés: 1999   Zenészek:  Andi Deris - vocals  Michael Weikath - guitar  Roland Grapow - guitar  Markus Grosskopf - bass  Uli Kusch - drums     Rég volt…..
-Mi a Paff, a bűvös sárkány? -Anyósom elesett a biciklivel. Ez ez a gagyi és szakállas vicc jutott az eszebe a mai poszt kapcsán, ugyanis a jólismert gyerek dal eredetének és változatainak néztem utánna.   Az eredeti dalt 1963-ban írta Leonard Lipton és Peter Yarrow, és a…..
OverLord 2009.03.22 01:04:22
A 0. napon mi mással is kezdenénk a tanfolyamunkat, mint hogy letöltjük és telepítjük az Operát, majd megpróbáljuk a legtöbb adatot áthozni más böngészőből, levelezőből. Opera letöltése A legfrissebb verziójú Operát ingyenesen letöltheted az Opera oldaláról. A…..
Magyar Opera Szégyenfal 2009.01.26 10:06:00
Itt gyűjtenénk össze azokat az oldalakat, ahol nem látnak minket szívesen: vagy egyenesen kitiltják az Operát, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak vele, és emiatt nem megy valami, esetleg a rossz ellenőrzés miatt csak az azonosító átállítása után lehet működésre bírni az…..
A leghíresebb német heavy metál zenekar az Accept, Fast As A Shark című dalát a Helloween és a Steel Prophet dolgozta fel. Amitől különleges számomra a zenekar, az Udo alapesetben Brian Johnnsonéra hasonlító különleges orgánuma, de általában visít mint a disznó, olyankor is…..
Nemsokára végetér a nagy dizájnböngészde, ezenkívül már csak 2 gyári sablont nézünk meg, aztán jöhet a szavazás. (Néhányat önhatalmúlag kizártam a versenyből.) Ez amúgy a Typewriter skin...
Ez most még engem is meglepett, ugyanis már szinte teljesen megfeledkeztem róla, hogy valaha foglalkoztam a Dragonfly fordításával. Ma viszont ahogy elindítottam a Dragonfly-t (az Opera hibakereső alkalmazását, kb. mint a Firebug), megkérdezte, hogy akarom-e a saját nyelvemen használni.…..
Ez a WP Brown dizájn. Nagyon pöpec a fejlécben a kép, fogalmam sincs, hogy lehetne kicserélni. :) Esetleg ha valaki tudna írni saját sablont, azt is szívesen fogadom, kipróbáljuk. Pár tanácsot is elfogadnék, például színt hogy lehet váltani, meg ilyenek.Talán feltűnt, megint…..
OverLord 2009.02.06 11:49:28
Vagy de! Lezártam a szavazást, új dizájn mellett döntöttetek. Köszönöm mindenkinek, aki szavazott. Gondolom feltűnt, hogy már látjuk is az új kinézetet. Holnap este fogom újra lecserélni, szépen végignézzük mind, aztán eldöntittek, melyik tetszik. Ez az Almost Spring nevezetű…..
OverLord 2009.02.05 00:28:24
Ma is egy Metallica ballada, most az Unforgiven került terítékre. A Metallica (Black) album 4. dala. A lemez 1991-ben jelent meg. A dal egy meggyötört, megfáradt öregemberről szól, aki visszaemlékezik a küzdelemmel teli életére. Ez volt az első igazi lassú lírai számuk, azért pár…..
A Jethro Tull nótája a bandzsa kiskorú örömlányról, a Cross Eyed Mary feldolgozása a mai bejegyzés tárgya. A dalt az Iron Maiden és Clutch dolgozta fel.  A dal Maryről szól, akiről nemigazán lehet eldönteni merre néz, és fiatlkorú prostituáltként tengeti mindenapjait, még…..
Üdvözlet kedves olvasóim. Mivel ez egy interaktív oldal szeretne lenni, viszont mégcsak kevesen voltak elég bátrak a kommentezéshez, ezért gondoltam alternatív megoldásokra is. És mivel a blogomon demokrácia van, megszavaztatom veletek, legyen-e szavazás néhanapján az oldalon?  ..
Vannak videók amelyek felett tamáskodva ülünk, és nem hisszük el, hogy nem 1989-ben készültek. Íme a Tűzmadár együttes. Ki lehetne emelni a sztorit, a színészi alakítást, a szántóföld mellett elvonuló gitárost (nyílván villanygitárral), vagy a falsetto foszlányt a szám…..