Regisztráció Blogot indítok
Adatok
narrator

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben megismerkedtünk a Benkő Dániel göcsörtös térdére és (egyelőre) be nem mutatott nemiszervére ácsingózó nőhaddal, amiben van ilyen is meg olyan is, szerelmes meg nem szerelmes, kis butuska, kicsit kurvás, nagyon kurvás, ahogy azt a műfaj szabályai megkövetelik.…..
Lmrck képe sok mindent megmagyaráz Jézus legendás állóképességéről, de én úgy érzem, a kereszténység plusz fitness témakörben azért maradt még bőven kiaknáznivaló, míg a pápa az egész blogot úgy ahogy van, ki nem átkozza, Urbi et Norbi. Ja, a megoldás Krisztus Pilates…..
Soha többé leállást, soha többé tetszhalottságot, Mikorka Kálmán újra Magyarrországon, és idegesítőbb, mint valaha. Az őszi vadászszezon nyitányát kürt helyett Novi talicskoid remeklésével jelezném, megoldását kivételesen nem dugom el, olyan penetráns, hogy úgyis mindegy.…..
narrator 2009.09.03 14:17:18
Bisztő Gyalla a Napi Borzasztó Szóvicc egyik gyémánttengelye, aki még akkor is tolni fogja az égen az Arany Fostalicskát, amikor mi már nem leszünk. Ezt a kétnyelvű képviccét percekig bámultam üres tekintettel, míg megrándult az arcom, leesett, és szomorú lettem. Az istenek nem…..
Két ha’tak parkol egy kék bolygó mellett, ahová egy asgard hajó érkezik. Thor főparancsnok kimért és udvarias asgard stílusban bemutatkozik, majd közli, hogy húzzák el a belüket, mert ez egy védett bolygó és arcon lesznek pörkölve. Válaszul Ozirisz nagyképű és lekezelő…..
narrator 2009.06.30 08:20:55
@Llew: Az O'Neill-esre gondoltam, nem tudom, ki mennyire van képbe a folytatással, az az 5. évadból még nem derül ki. Aki AXN-en nézi, OK, az már 10. évadnál tart, de a hogyvolt még nem.
narrator 2009.06.30 10:15:58
@Llew: Az eltűnésre gondoltam, mert ezt sajnos én is idő előtt tudtam meg, ezért pusztán együttérzésből, nem kötekedésből szóltam bele a beszélgetésbe.
Mint a CSK hv nagy tisztelője és lelkes olvasója, hiszek ennek a halmaznak a létezésében, ezért keltem védelmébe.
Persze mindenkinek, aki fórumokat olvasgat, vállalnia kell azt a kockázatot, hogy ideje korán megtud 1-2 plusz infót.
narrator 2009.07.02 13:15:45
@korxi: OK, igaz, hogy ez még sok mindent jelenthet, belátom, engem érintett túlérzékenyen a dolog, mivel nekem sajnos tényleg "elspoilerezte" már valaki ezt az infót.
A 100. után újabb rajongókat megosztó részhez érkeztünk, már ha annak lehet nevezni. Mindenesetre szép termetes hogyvolttal áldozunk neki. Megveszve rohanunk át a kapun, ugyanis Daniel sugárfertőzést kapott. A többiek nem voltak ott az incidensnél, viszont egyvalami biztos: Daniel…..
narrator 2009.06.29 14:12:37
@FENTEtente: Ne haragudj, de ez most hogy jött ide?!
@the black ball: Jó volt a hogyvolt, köszönjükszépen!
Jonas sztem se volt irritáló, sokan sztem csak azért nem csípték, mert Daniel helyébe lépett.
Gregorio leveléből hetekre előre feltölthettük volna a blogot, ne nem tettük, mert a lelkünk legmélyéig sötétfekete ősgonoszok vagyunk, és a szadizmus eddig sosem megtapasztalt bugyraiba alászállva egyszerre adjuk be a többszörös halálos dózist. De előbb hősünk szívhez…..
narrator 2009.05.12 08:48:20
Dr. Fraiser és Sam egy méretes csoki torta mellett beszélgetnek, de ez most nem a szingli nők boldogság terápiája, hanem Janet fogadott, földönkívüli lányának, Cassandra születésnapjának ünneplése. A kislány négy év alatt csinos kamasszá cseperedett, és egy Dominik nevű…..
narrator 2009.05.06 08:10:35
@the black ball:
Köszi az infót!
Akkor ezt a 2 filmet a sorozat után érdemes megnézni? (10. évadnál még nem tartok.)

A leírás alapján jónak tűnik a Universe, remélem, az is lesz, Atlantis annyira nem jött be :-(
narrator 2009.05.06 14:28:40
@Llew: OK, köszi! Addig még előttem van pár boldog évad és jó sok jóóó hogyvolt!!!
Terrafostalicska, gigarémület, pikohumor: Tamás olyan rettentő rosszat küldött, hogy még most is zizeg a mobilnet miatta. Humortalan, túlmagyarázó, ronda, szóval igazi becses lelet, gratuláűlunk hozzá. A "megfejtése" nyilván Nemcsák: a húszéveseké a Világ..
narrator 2009.05.04 13:13:52
@Fedor:
és ki volt az, akiről azt hitték, nem Csák Máté utóda, de később kiderült, hogy mégis?
De(m)Csák Zsuzsa.
Megrendülve állunk Balka elméjének romjai előtt. Régóta csinálom ezt a blogot, de ilyen torokszorító érzés még sosem fogott el. Íme az ember, aki 16, értitek, tizehat darab iszonyatos rossz szóviccet faragott a Hír TV-ről. Elképesztő, bizarr, az a legkevesebb, hogy beteges, és…..
Az alanti mailt olvasva valamit eltört bennem, a réseken pedig habzó, mérges folyadék kezdett kiszivárogni. A szám olyan borzasztó szavakat formált, mint "Spinédzserek", "Dr. zsiványok" meg "Erőszakik". Kedves Barátunk! SPANCSEREK című filmünket az…..
A CSK-1 újfent egy erdős bolygóra vetődik, ami a háttérben lévő hegyek fazonja alapján gyanúsan emlékeztet arra a helyre, ahol a noxos epizód kapujeleneteit forgatták. A külső helyszínek egyhangúságát nyílván a stáb is unhatta, mert a humoruknál levő írók a következő…..