Regisztráció Blogot indítok
Adatok
touch-kó

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék, tessék, itt vannak a részletek, itt vannak a pulton, lehet válogatni! Kinek ez kell, kinek az. Háromszáz a világító Apple-logó! Itt a másfélszeres akkuidő! Vigye a csillogó OLED-kijelzőt! Na jöjjön, jöjjön, nézni ingyen, puszi!16 és 32 gigabájtos kivitel199 és 299…..
Appleblog Kezdődik a harc! 2009.05.19 16:56:00
Van nekem egy rakás bajom az iPhone-nal, ezzel együtt semmi kétségem afelől, hogy nincs igazi vetélytársa: két éve megjelent és azóta egyfolytában úgy magasodik a mezőny fölé, mint valami hegy. Egyedült csak a Google Android tudott olyan felmutatni, amire érdemes volt odafigyelni,…..
Oké, szeretem én az iPhone-t, mert jó telefon, a Legjobb a Földön, a Világon, az egész Univerzumban, beleértve az összes párhuzamos dimenziót és a Nagy Bumm előtti szingularitást, egy Koh-i-Noor, egy Bocuse d'Or, egy Cote d'Azur, de életemben most először legszívesebben falhoz…..
Fj0d0r lenti kérdését akár úgy is le lehet fordítani, hogy kereszteződésnek minősülnek-e az autóbuszfordulóra hajazó kis út becsatlakozásai, hisz ezen áll, vagy bukik a dolog. Az alábbi képet bocsátanám vitára. Az útra tehergépkocsival behajtani tilos, viszont balra van egy…..
Sokszor mondogatjuk, hogy aki hülye, haljon meg, ezzel is normálisabb lesz az átlag. Azt azonban sem Gusztáv, sem más nem nagyon szeretné, ha egy idióta motoros az ő autója alatt végezné. Szerencsére végül esetünkben sem így történt, de ilyen mentalitással könnyen lehet, hogy nem…..
touch-kó 2009.04.13 22:19:37
@jónévez:
Miért kell tapasztalat?
-Hát rengeteg dolog miatt.Köcsögök mindenhol vannak,csak talán egy motoros jobban képben van a motorja teljesítményéről, mint egy autós.
(nemtudom,mikor csináltad a jogsid, de régebben nem voltak 180-190 lovas motorok)
Talán elsősorban egy motort jóval nehezebb vezetni mint egy autót.És inkább egy gyengébb motoron érdemes megtanulni,ami nem azt jelenti,hogy valaki ha nagyobbal kezd,automatikusan meghal.
Egy sima 600 as gyorsasági motor 1 esben 110-120 at megy.Ez 'csak' egy 600 as.
Sokan ott bassz*k el hogy egyből 600-750-1000-1000+ os gépet vesznek 0 tapasztalattal.Ezt én sem engedném!
Autónál is vannak ilyenek, de ott egy jobb autó is töredéke egy motor erejének.
Ami NEM jelenti azt,hogy autóban nem lehet meghalni.Sőt nagyon sok gizda kis kö*ög,sokkal veszélyesebb a honda civic-jében mint néhány 200 al közlekedő motoros.A plázapi*a típusú emberképződményekről ne is beszéljünk, akik suzuki, mini, vagy egyéb városi autókban NE ADJ ISTEN terepjárókban meresztik lottyadt seg*üket.
(Elnézést minden hülye kö*ög Honda civic-estől,illetve lottyadt seggű plázapi*ától,hogy őket említettem fel.)
Autóra is ugyanúgy kellene vonatkoznia fokozatosságnak.Kevesebb lenne a baleset,ha nem mindennki fittipaldinak képzelné magát a kocsiban.
Spanyolországban a friss jogsival KÖTELEZŐ kis teljesítményű illetve visszafolytott motorral rohangálnod, az első 2 évben.Ez lehet akár egy CBR,vagy GSX-R is.A lényeg hogy vissza legyen folytva.

És amit az autos-motoros iskolákban az emberek megtanulnak az sajnos egyenlő a 0-val.
Továbbá a motoros balesetet okozó 'motorok' java része robogó és nem nagymotor.(ezt egy magas rangú rendőr mondta)Ezt nagyon sokan nem tudják, és még mindig a 2-3 évvel ezelőtti MEcseki tragédiát hozzák fel.
Remélem válaszom nem kioktatásként vetted.
Szép napot

touch-kó 2009.04.14 12:14:43
@látó szög: Hát igen azokat(vagy olyan) a videókat én is láttam, de azokat sajna nem adják le MO-n.
Pedig kellene, mert igaz brutálsian mutatja az igazságot,de sokat elrettentene,nem véglegesen csak ideig,óráig.
De ha már azzal meg lehet menteni egy rutintalan autóst,vagy motorost,gyalogost, akkor már van értelme.
Igen szoktam gyorsabban menni mint az autósok, de akkor nagyon figyelek,és nem minden áron húzom a gázt.
Csak sajna amikor betartom a KRESZT akkor jönnek a felelőtlen nem figyelő autósok.
touch-kó 2009.04.14 12:15:58
@jónévez: NEM:)
SŐŐT, legalább tudod,hogy mennyire másképp viselkedik a motor esőben,nyirkos úton!
Előbb-utóbb mindenki találkozik a vizes úttal.
autózz! Kamuzott a kereskedő 2009.04.10 11:31:00
Mikor az ember autó vásárlásra szánja el magát a lehető legjobb megoldást keresi és persze a pénztárcájához mérten a legolcsóbbat. Az is fontos, hogy megfeleljen az igényeknek és praktikus legyen. Csaba igazi szerelmese a Volkswagennek és majdnem meg is találta a tökéletes…..
touch-kó 2009.04.13 22:20:53
@Kakimaki: gratulálok:)
Érdekes, hogy Tamás felvállalja azt, ami sokakban valószínűleg visszatetszést fog kiváltani. Már csak azért is, mert tükröket lerugdosni autókról nem épp nemes cselekedet, akármi is legyen a kiváltó ok. Levélírónk pedig már magával vitt motoros pályafutása során hármat is.…..
touch-kó 2009.04.10 10:44:43
@BMW4EVER: Inkább tuskó,mint hogy apám engem tartson el 2x éves létemre.Nekem biztos szarul esne, ha venne egy Bimmmmert,de ,hát ízlések és pofonok...
Azt azért megnézném,hogy hogyan fogsz megállni a lábadon az életbe apuci nélkül...
Sok Sikert!
touch-kó 2009.04.10 16:29:53
@bekov: Szerintem kettőnk közül te vagy aki" bő szánalom",és te kezdtet a személyeskedést.Csak gondolom az már nem tetszik,hogy valaki visszaszól.
A többi fórumokon is körbenéztem, és néhányon elég szépen kiröhögtetted magad.
Ez szerintem mindent elárul....
Írj amit akarsz úgysem fogom elolvasni:)
touch-kó 2009.04.13 12:32:45
@KuKori: Hát jah, kb:)
Ha már délelőtt a jó idő okán képbe kerültek a motorosok is, jöjjön most Potha levele az autózzblogbeliekhez, ami valami egészen fatális véletlen miatt egy motorost állít főszereplőként a történet középpontjába. Gyönyörű idő volt ma vasárnap(04.05). Elmentünk…..
touch-kó 2009.04.09 17:11:45
@TH: De vezetek képzeld,motorosom, én évek alatt sosem okoztam veszélyes sziutációt másnak,pedig valamikor nem 100 at megyek a városban sem,persze ott ahol lehet.Viszont autóst nem egyszer dudáltam már le, mert nem adott elsőbbséget, vagy mert egyszeűen pl. nem látott (a sorban én előtte voltam.)
Biztos neki is a holt terében közlekedtem...
Akkorát fékezett hogy csikorogtam a gumijai, mikor hátra néztem, éppen telefonált.
Jelen esetben neki aláírom a holttér a telefonja volt.
Vagy ha pl valami autós ismerősömmel, családdal megyek motorral mögötte,érdekes, Ő pontosan tudja hol vagyok a motorral az autójáhozz képest.
touch-kó 2009.04.09 22:45:35
@TH: DE képzeld,vezettem autót:)Nekem valahogy mozgott a nyakam, biztos azért mert nem telefonáltam...
Tudtam hogy hol vannak az autók.
touch-kó 2009.04.09 22:48:08
@TH: Ez lemaradt:) Ne haragusj.
Autót jó ideje nem vezettem már.Nem érzem szükségét.Nos motort jóval technikásabb, és nehezebb vezetni mint autót(pedig ott csak 2 tükör van,és nem hinném,hogy csak a véletlen műve hogy mindig az autósok okoznak kellemetlen meglepetéseket.
Valahogy motoros még nem akart leszorítani, nem anyázott..
Hemü sztorijánál az autós tekintetében két lehetséges verziót tudok elképzelni. Az egyik az, hogy simán hülyének nézi a gyalogost, mert ahhoz, meg a kerékpárhoz se kell jogsi, honnan tudná az, hogy mikor mehet át az úton? Ez sem normális emberre vall, de ennél még rosszabb a…..
A Net Applications ismét felmérte a webes forgalmat, ennek eredménye meglepő arányokat mutatott. Ismét kiderült, hogy az iPhone nagyon elhúzott a többiektől.67 százalékos többségről számol be a tanulmány, vagyis az adatforgalom kétharmadát iPhone generálta. A következő…..
Na kérem, megtörtént a termékfrissítés, és ahogy ilyenkor az lenni szokott, a konkurencia lemaradt. Az iMac-kel összehasonlítható számítógépek (nem, továbbra sem az otthon összeszerelt dobozokról van szó) mezőnyében az Apple gépe általában többet nyújt, kevesebbért.A lenti…..
touch-kó 2009.03.06 16:44:59
@archangel: ok ok vagom.sot en is utalom a vindozt!
Nemtudom hogy a hp hez ill a masikhoz jar-e op rendszer de ha jar akkor ennyi erovel bele lehetne irni a tablazatba hogy a vindoz tartalmazza a movie makert is.mondjuk van sejtesem mennyit erhet de akkor is.
Sárgák a taxik, ott lakik John McLaine és Woody Allen. A rendőrök fánkot és hot dogot esznek, éjjel is járnak a metrók, és nyitva vannak a kocsmák hajnalig. A Travellingband new yorki tudósítója évek óta az óriás városban él. Most elmondja, milyen is az. "Amikor először…..