Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LiliBogar

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hunor&Minka&Zsigu Mérföldkő 2010.12.28 19:22:00
Emlékszem még, amikor Huncos egy éves lett... hirtelen annyi mindent másképp csinált, mintha azon a bizonyos napon valamiféle metamorfózison esett volna át. Hirtelen másabb lett, mondhatnám, hogy erősebb, ügyesebb, nagyobb, de ezek a szavak nem fednék a valóságot. Mintha még a…..
Borzasztó mennyiségű adatlapot küldtetek be kedves olvasók. Mindenki köszöni nektek! Gyerőnk!Heti MILFMunkahelyi alkotásomPopó Szex, Seggbe baszásGyerekkoromban nagyon kis szerencsétlen voltam: SEFTAlaposan dokumentált repülés Londonba!DJ Fikidi mulatottKomoly Fotosop…..
Kedves olvasó!A mai nappal bezár a Subba.blog.hu. Köszönjük az eddigi látogatást, az archívum továbbra is elérhető lesz. Viszlát, Subba..
LiliBogar 2010.04.02 21:32:10
:(
Igazán érdekes kis válogatást raktunk össze, nagy köszi a beküldőknek is!Leszarom ennyi Röfi RudiPici PocakCsöcsApuci és Anyuci, csodálatos hétvégéje alaposan dokumentálvaRudasFotosop artistaKoszosékJD alias Csordás Levente identitásválságaA legjobb klub..
LiliBogar 2010.03.05 15:26:50
@VRbagoly: Nem futotta a szupermodern, videó játék (mert annak nézem azt a motorszerűt) megvétele után, de apukának is adnék egy körömkefét szívesen :S , mondjuk a nem túl sokat használt kondigép helyett :S
Sosem volt titok, hogy nálunk az esték-éjszakák, -hogy is fogalmazzak?- eléggé lazává sikeredtek. S hogy mit értek laza alatt? Az időpont sem volt kőbevésett, valamint a hely sem. Azaz de, általában a miágyunk. S hogy hogyan is alkult ez így? Foghatnám ezer dolgora (családfő…..
Hunor&Minka&Zsigu Új élet 2010.01.25 12:52:00
Sok-sok érzés kavarog most bennem. Újak, sosemérzettek. Fura az emberek kedvessége, ráérőssége, és az, hogy a szomszéd kisboltban ahelyett, hogy morózus pillantásokkal, esetleg cinikus megjegyzésekkel illetnék legifjabb fiatalemberünk polcpakolászásait, megmosolyogják, mert…..
Subba Önszopó rozmár 2010.01.08 19:33:00
Bevadult cukivideó. Kicsit késve, de hátha nem jutott még el mindenkihez.   ..
Hunor nagy kedvence volt a sárgalila, malacos-tehenes zenélő körforgó. Amikor választottuk, igyekeztünk uniszexet vásárolni belőle, hogy majdan a következő dedeinket is kiszolgálja. A koncepció mondhatni tökéletes lehetett volna, amennyiben Hunor az elmúlt egy évben megfeledkezett…..
Minilányunk most már valóban minivé lépett elő. A mai naptól ugyanis lecseréltük a nyúbörnös pelusait (miután többszörösen meggyőződött rutinanyuka arról, hogy valóban a pelus vág be a loknis combjaiba...), minikké. Valamint rugdalózóból és bádikból is méretet ugrott:…..
Oh Dahling! Van pár dolog, amit nem tudunk elképzelni, hogy létezik (Pl: Sodi sármja) az egyik ilyen a Zsazsa Gábor fitnesz videó. Egy ilyen jelenség, mint Zsazsa hogyan tud egy olyan alantas és izzasztó melót közvetíteni, mint a testedzés? Hiszen ő színtiszta glamour…..
Hunor&Minka&Zsigu Mint két tojás 2010.01.04 17:28:00
Minkettejükről kb. 3  hetesen, véletlenül készült egy-egy ilyen fotó. Az én rodzsaszín fölsőm egyezése is tényleg csak a véletlen műve (nomeg a praktikumé, ebből tizedmásodperc alatt tudok eleséget prezentálni éhező dedeimnek...): És aki számára ez nem lenne…..
LiliBogar 2010.01.05 09:36:08
Zseniálisak!! Madonna iszonyatosan néz ki, Mini Me simán szupercukiság, az az aszott öreg nénike a harmadik képen meg... Steven Tyler baszod! :-D Jók ezek a fotók Jack Nicholsonról, nagyon nagy formában van még mindig, ellenben Tom Cruise kislányáról (jó, persze hogy nem tőle van,…..
Szilveszter: nemszülőbarát itthonülős. Huncos és MinkaManka fél 12-ig bírták ébren, ekkor könnyelműen felszusszantunk. Amikor Huncka esetleg kókadozott volna az este folyamán, varázsütésre petárdázni kezdett az ünneplő tömeg, amire a kispasinak azonnal az ablakhoz kellett…..
- még csak kóbor gondolatvillanásom sem volt egész várandósságom alatt azirányba, hogy éppen Minkalány hol is tart a fejlődésben, micsodája érik éppen, mekkora a füle-szeme-haja... én szimplán annyival is beértem volna, ha kézzelfoghatóan sikerül belőni a szülési dátumot.…..
Hunor&Minka&Zsigu Elsőközös kép 2009.12.17 08:32:00
... stílszerűen, mi más is lehetne, mint egy esti alvós?!A kép akár a Mindketten kitúrva a hitvesi ágyból címet is viselhetné:Hősnőnk továbbra is eszik-alszik üzemmódban funkcionál, ébrenlevős perceiben nekem már jutott a mézédes mosolyából, de leginkább csak bizalmatlan…..
- a csodasűrű és lebilincslően hosszú szempilla nálunk apáról fiúra száll. A lányoknak marad a szöszke anyaféle kurtajellegű.- az ET ujjak ellenben anyáról bámelynemű gyermekre szállnak (remélem, az ő gyermekkorukat nem kísérti végig a csontvázkezű becenév...)- Minka…..
globalicum Hétvégi képrejtvény 2009.12.12 07:39:00
Nem igazából találós kérdés, mert nekem is talányos, de hátva valki rájön. Szal a partykzó hölgy ruházatának több részlete gyötri az agylebenyem. Miszerint az alsóneműjét nem értem azmiaz, de igazából a dekoltázsát senem. Jó törpöléset!..
Ma dél óta itthonvagyunk, ismerkedünk, örömködünk... az üldögélés gép előtt egyelőre még nagyon nehézkesen megy, nem is csak velem van a baj, mer én kipárnázgatom magam, sokkal inkább a Hunc-Minek kombóval, akiket még nem merek kettecskén hagyni, Huncbátyó ugyanis elhalmozza…..
A kórházban nyugalom és látogatási tilalom van. Néhány eltökélt látogatón kívül senkit sem látni... tovatűnt az emlékeimben ismert jövős-menős osztály hangulata, mindenki óvatosan, üvegajtón keresztül nézegeti a kicsiket és az anyukákat. A halvány szürkületi folyosón…..
Subba Temetetlen múlt: Előd 2009.12.14 11:10:00
A minap belefutottunk Császár Előd rádióműsorába, ahol műsorvezető társával azt feszegették, hogy mi is az az autoszexualitás. Amint kiderült, hogy mit takar a fogalom Előd nyihogva vallotta, hogy ő is ide sorolja magát. Az autoszexualitás az a jelenség, mikor egy…..
Réteges válogatás télire!ÉnBabykeKommentPucsítsFotosop művészBA ZRT - Rohamosan csökkenő ismerős számmalBKVValahol Európa szélénUram for prezident!Csá Anya!Mi kell a nőknek?PATRÍÍÍÍÍCIIIIIIAAAAAAA..
Hunor&Minka&Zsigu Kicsi buzdítás 2009.12.10 11:50:00
Egyszer már sikerült, akkor Minkaleánykát igyekeztem hozzánkköltözésre serkenteni, most viszont arra bátorítanám, amennyiben elérkezettnek érzi az időt, úgy megindulhat, hiszen nagyon várjuk már Őt idekint: "Felpuhul, ernyed, kinyílik, tágul, a védelem enged, a kapu…..
LiliBogar 2009.12.10 22:32:16
Nagyon csodálkozátok ha kiraknánk azokat az adatlapokat amiket beküldenek nekünk. Gondolnátok, hogy van ami még nekünk is durva? Ez most itt egy sokkal barátibb válogatás. Figyelek a higéniára Bereczki Laci 1. Van csajBereczki Laci 2. Nincs…..