Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lidocainn

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat tegnap Tónival és Kálmánnal a roma honfitársaink alapvető jogaiért tartott tüntetésbe, mely a kedd esti gyöngyöspatai verekedés apropóján szerveződött. Elsőként itt van az eseményről készült kis hangulatvideónk,…..
lidocainn 2011.04.28 10:48:34
Hogy van pofátok ilyen csúsztatásokra, amikor többek között ez a felvétel hirszerzo.hu/belfold/20110427_gyongyospata_masnap_vedero
is bizonyítja, hogy a verekedést a részegen tisztelgő náci provokálta? Legalább igazítanátok ki saját magatokat, bár ez egy fidesz-blogtól talán túl nagy elvárás. Szánalmas volt, amikor a médiatüntetés kacsán az orosz emlékmű kérdését feszegettétek, de most sikerült alulmúlnotok akkori teljesítményeteket is.
2009. Magyarország. Budapest, XIII. kerület. Házibuli van, jelen vagyunk kb 25en, jó a hangulat, talán picit hangos a zene. Szomszéd jön, panaszkodik, halkítunk. Aztán legközelebb rendőrség jön. A házigazda és egy haver kimennek beszélni a rendőrökkel, a beszélgetés közben a…..
szögezz le dolgokat:lépten nyomon ugyanabba ütközöl. az ideálist kis túlzással sehol sem látod, idealizáltként pusztán kevesek, vagy jószerivel senkinek a szemében nem létezel. az ideálisról alkotott fogalmad napról napra torzul, akár kijelenthető, hogy tendál az elfogadható…..
honnan merítsd a főszereplőt?legyen ez az első amin elgondolkozol. hidd el elsőre sok minden eszedbe jut-megformázhatod úgy, mint kedvenc regényed eldugott, szerinted a regény egészében igencsak alulértékelt, és emiatt neked szinte első pillanattól kedves karakterét; lehet nagy…..