Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bell & Sebastian

0 bejegyzést írt és 28804 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kanadában bejelentették, hogy állami hitelt nyújtanak a GM, a Ford és a Chrysler számára. Vélemények az azonos című hírünkről...
Érdekes jogi alapvetéseket vet fel az alábbi levél, a MÁV általános szerződési feltételeiből lehet kiindulni, de a sztrájkért való felellőséget majdnem biztos, hogy az kizárja. Kedves Zugügyvéd!A mostani sztrájk kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy milyen jogcímen…..
Konzervatórium A bukás 2008.12.17 12:03:00
Feloszlatták végre! Az egyesületet, ami ugyan csak álca, és egyáltalán: működik? De a probléma megoldásához nem kerültünk közelebb, mert az nem a Magyar Gárda. A probléma továbbra is az állam szétrohadása, az, hogy az ország egyes területein már nincs jelen az állam (és…..
Egy ideig nyugalom költözött a zuglói Kövér Lajos utca egyik újépítésű társasházának falai közé, véget érni látszott ugyanis a korábban itt is boncolgatott, akkor durvának hitt levelezés. Na mostanra a durvaság fogalmát újra kell értelmeznünk a csörtében és esetleg…..
Nagyon nehéz kérdés. Nehéz egyrészt azért, mert keresztény vagyok, és némileg a saját szennyest kell a válasz során kiteregetnem. De csak némileg. A nagy különbség az, hogy a saját szennyesemhez csak nekem van közöm, míg az egyház dolga, épp a keresztény teológia szerint, az…..
Ez még nem a szócikk, csak a vázlat hozzá. Örömöm majdnem akkora azonban, mint a reklámbéli nőké, akik végre beszélhetnek a hüvelygombáról. Amit egyébként bátor és igaziférfiak IS plántálnak a mitsesejtő partnernőik hüvelyeibe.A legigazibbférfi reggel még tunkol a…..
Belsőség Heti merítés 2008.12.14 19:05:00
Újra itt a Digó Limó :) Murphy törvénye szerint, ami elromolhat, az el is romlik. Ami nem romolhat el, az is elromlik. És amiről nem is tudunk, hogy létezik, az is elromlik, hogy tudjunk róla. Skizofrének álma Egy bajom volt vele, a 70 Le. Ez egy autóbuzi tizenévesnek kicsit…..
Belsőség Carspotting nagyítóval 2008.12.15 01:13:00
A kislányok körében évtizedek óta arat a Barbie-mánia, de a legtöbben hamar kinövik, így mégis viszonylag kevés a pink autó az utakon. Ugyanakkor előfordul néha, hogy valaki soha nem jut túl ezen a korszakán, és ha az illető közben gazdag botrányhős- és örökösnő, akkor ki…..
magyar-magyar szótár punk 2008.12.13 19:15:00
punk -az etimológiai részét most hanyagolnám, kiadja a Mindenhatoooo jópár nyelven és változatban. Szemétbőlvalónak látszó lepukkadt figura pl, ez se rossz. Ejtsd: pank. Mélymagyar változatának ejtése punk. A punk és a punk közt az a különbség, mint az adidas és az adiados…..
Nagyon jó a Reakció Sólyom László köztársasági elnökkel készített interjúja – értelmes kérdésekre egyenes válaszok, jó ilyet olvasni. A Nagy-Magyarország matricák értelmetlensége, politikai vs kulturális nemzet és súlyos aggályok a gazdasági válság kezelése…..
Stuttgart környékén hirtelen megszaporodtak az orrukon háromágú csillagot hordó, de nem Mercedes gyártmányú autók. És a legszebb, hogy nem a török vendégmunkások keze van a dologban. Vajon miben teljesedik ki a gazdasági válság, mikor, mivel éri majd el a csúcspontját? Vagy…..
Pontosan senki meg nem tudja mondani, mikor, hol, és főleg ki kezdte el az egész „Nürburgring-kör”-őrületet. Sokak szerint épp a Porsche volt az, amelyik szelet vetett és persze ezúttal is vihart aratott, hiszen azóta egymást túllicitálva dobálják az autógyártók a…..
Belsőség Heti merítés 2008.12.07 19:12:00
Mikulásra verset kaptunk Lehettem volna szopató Type R, gyorsulgató hülye gyerek De nem lettem, mert kerekem, S végáttéttételem másra szánva: Nem gyártanak bőrös könyöktámaszt Nem gyártanak gyári bőrös könyöktámaszt, erre odafigyelhetne az importőr. Nagy a csomi (420l).…..