Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GÉP

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dolog biztos. Ha az új vizsgarendszer a gyakorlatban beindul, valamivel kevesebb mozgástér marad a trükközésre. Már csak ezért is érdemes tényleg jól felkészített autóval vizsgára menni, mert az alkalmatlan minősítés összehasonlíthatatlanul rosszabb – és…..
GÉP 2010.01.08 14:17:25
@gnme:
Szerinted annak nem lesz rosszabb akinek nem volt pénze új autóra? Fogalmad sincs arról hogy egy öregebb autóra mennyit lehet (kell) költeni műszaki előtt. Természetesen mindig akad 1-2 apróság ami kimarad.És miután ráköltötted az összes elérhető pénzed még kivonják a forgalomból is majd egy kézifékkötél vagy más hülyeség miatt ami az autó biztonságos használatát semmiben sem befolyásolja....szerintem a szigorítás jó ,de ez a kivonom a forgalomból marhaság nem kicsit túlzás.
A flottakezelő adatai szerint gyakran 20%-kal is magasabb az itthon futó autók átlagos fogyasztása, mint a gyári adat. Vajon hol a csalás? Kiderül a LeasePlan sajtóközleményéből. MEGHÖKKENTŐ FOGYASZTÁSI ADATOKA LeasePlan Hungária, a világ vezető flottaüzemeltető cégének…..
 Szeretnénk azt hinni, hogy a Centrum Parkoló Kft. önkritikája igen fejlett és belátták, hiába is tennének úgy, mintha érdekelné őket  a gépkocsival közlekedők egyik legnagyobb problémája, a parkolás. De valószínűbb, hogy a sok szopatás közben nem volt idejük…..
GÉP 2009.01.26 08:58:39
Megcsalja a feleségét, aki erotikus masszázsra jár? Fikázható-e bárki csupán azért, mert lányokat látogat, vagy a szolgáltatásába belecsempész egy kis érzékiséget?Volt már ebben a blogban vita és felesleges indulat is. A következő vélemény egy valódi masszőrhölgytől…..
Sárgák a taxik, ott lakik John McLaine és Woody Allen. A rendőrök fánkot és hot dogot esznek, éjjel is járnak a metrók, és nyitva vannak a kocsmák hajnalig. A Travellingband new yorki tudósítója évek óta az óriás városban él. Most elmondja, milyen is az. "Amikor először…..