Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angolo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma nem raliról, de az autósport szempontjából különösen fontos kérdésről lesz szó. Úgy gondolom, hogy szakágtól függetlenül megérdemelt helyén kell kezelnünk az eredményeket, és méltón ünnepelnünk kell a hazai és külföldi sikereket felvonultató sportolóinkat. Ehhez…..
angolo 2011.01.30 19:23:05
@wrestlerboy: Én amondója vagyok, hogy egy magyarnak sokkal nehezebb eredményt elérnie az autósportban, mint akármelyik másik sportágban!Ide nem elég a tehetség, ide pénz kell, tőke kell az elinduláshoz, méghozzá sokkal nagyobb mint máshová!
angolo 2011.01.30 19:25:16
@wrestlerboy: A szájaskodás mellett tanulhattál volna egy kis nyelvtant is!
angolo 2011.01.30 20:03:55
@wrestlerboy: Kérlek szépen, beletrafáltál rendesen!
Fiatalabb koromban birkóztam, igaz csak pár hónapig, mert rájöttem, hogy nem az én sportom!Atletizáltam és emellett igazolt focista voltam a PVSK nál!
Számomra így is többet ér egy világbajnokságon egy újonc bajnoki cím és egy futamgyőzelem, mint egy EB bronz vagy VB 5.hely!Ez persze nem azt jelenti, hogy ne tisztelném ezeket az eredményeket!Sőt, kimondottan örülök nekik!
Általános bölcsesség, hogy azok a gumik, amelyek remekelnek az üzemanyag-fogyasztás és a kopás terén, vizes úton általában rossz teljesítményt nyújtanak. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..