Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dante Design

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan vannak, akiknek a jogosítvány megszerzése életük egyik Everestje. Sajnos a Kazánarcú fiú sem kivétel ez alól. Többször is próbálkozott, de még a KRESZ-vizsgán sem sikerült átverekednie magát. Dolgát nehezíti, hogy az átlagos aspiránsokhoz képest hendikeppel indul.…..
Dante Design 2010.01.23 17:46:08
Több mint két napig lehetett szavazni és megvan az eredmény. Hihetetlen dominanciával, toronymagasan a "Kuka" motívum nyert, amelyet Danted készített. Ő nem egy ismeretlen ember, egész konkrétan a fiktív borítós nyereményjátékon is ő diadalmaskodott(hasonló előnnyel) a…..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
'Danted' borítója magabiztosan dominálta a szavazást az első pillanattól kezdve. Nagyon profi munka, gratulálok neki. Köszönöm a beadványokat, több mint 200 érkezett!Most már csak a videós nyereményjátékon lehet nyerni valamit. Igaz, az a fődíj. Az eddig beküldött videókat ma…..
Bizony, ez már a harmadik és ennyi kacatot nyereményt még nem osztottam ki! Kérem szépen karácsonyig HÁROM darab nyertes lesz és így persze három darab feladat is. Most lesz itt mindenféle: 2 kreatív feladat: -Tervezz egy játékborítót: Tervezz egy vicces, abszurd játékborítót.…..