Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lezudius

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyár van, pár nap kivételével tombol a hőség, mindenki vízpartra vágyik. Az is, akiről azt hittük, minden energiáját lefoglalja a tárgyalásokra készülés. 2008-ban kapta meg haszonbérletbe az államtól a csaknem 1 milliárd forint értékű, másfél hektáros balatonlellei…..
A demagógiamérő erősen kilengett, valami történhetett ... gyorsan jött a hír: "A fővárosi MSZP-frakció 50 százalékkal csökkentené a BKV jegyárait; a javaslat a nyugdíjasokra, az öregségi korhatárt elérőkre és az otthonápolási díjban részesülőkre vonatkozik -…..
Lezudius 2010.01.27 14:19:00
@albino combino: OFF ...meg egy orkot. ezen visítva röhögök:D
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..
No, elkezdődött végre ... A krumpli és hagymaosztás után pár szinttel feljebb helyezte a háborút a nyugdíjasok voksaikért két nagy a nagy és a közepes pártunk. Ezzel sikerült is nekik az értelmes vitát hazavágni a nyugdíjrendszerről.Négymadár: A csütörtöki Figyelőben…..
Lezudius 2010.01.11 12:33:22
@anti_troll: Most jött vissza egy kolleganőm angolhonból. 900 font minimálbér...
kilépett, megy ki dolgozni...
Napi találós kérdés: most hány (volt) BKV-vezető ül az előzetesben? Egy újabb strigulát húzhatunk be, mert tegnap a minden bizonnyal Fideszes rendőrség bevarrta Szalainé Szilágyi Eleonórát, a BKV volt HR-igazgatóját. A gazdaságvédelmi nyomozók őrizetbe…..
Blogunk külön rovattal rendelkező kedvenc szereplője, Kolor két napja az MTV Ma Reggel című műsorának vendége volt. Remek szereplés volt, több mindent megtudhattunk: 1, Szirmay Dávid, a Bors politikai rovatvezetője feltette neki a kérdést, miért van szükség az 53 fős OCÖ-ben 24…..
Lezudius 2009.12.23 09:32:18
Lezudius 2009.12.23 11:32:50
@reKorrekt: Ez biza csak egy Pz IV..
Lezudius 2009.12.23 12:55:53
@reKorrekt: Igen, ilyenre emlékszem :)
Vastagbőr Kérdezett, majd repült 2009.12.01 11:01:00
#1 November 23.: Az Országgyűlés 190 igen, 151 nem szavazat és 12 tartózkodás mellett elfogadta Jánosi György (MSZP) a kormány által is támogatott javaslatát, amely elvonta az MTV 2,4 milliárd forintos, a közalapítványhoz rendelt támogatását, és azt a Hungária Televízió…..
Lezudius 2009.12.01 12:06:44
Némi csúszással ugyan, de szeretnénk hírt adni egy leleményes tanárnőről, aki hatalmas gólt lőtt pártunk és kormányunk kapujába. A digitális tábla ugye tulajdonképpen egy kivetített számítógép: nemcsak írni lehet rá, hanem számítógépes programok megjelenítésére is…..
Lezudius 2009.11.26 11:01:57
Na akkor egy erős kezdéssel vágjunk neki a hétnek. Van erre jobb alany egy kölyökvizslánál, hatalmas tappancsokkal és gondterhelt pofával? "A képeken a család legújabb tagja egy 5 hetes kis vizsla látható! Hivatalos neve még nincs, de nekünk ő csak Kákabél, amit hatalmas…..
Ó te jó ég, Orbán Viktor még el sem kezdte írni a "Kedves barátaim, Magyarország végre győzött..." kezdetű győzelmi beszédét, de a Nap-kelte után most a nepszava.hu esett el. Nem mintha a tömegek leterhelnék a Népszava szervereit, friss, balos hírek és vélemények…..
Mi lesz így a világgal?Még mindig csak papíron létezik a fenomális magyar ötlet: a Nemzetközi Népirtás Elleni Központ!Tavaly augusztusban írtuk, hogy Göncz Kinga hosszú idő után ezzel a remek tervvel hallatott magáról, de még mindig semmi.Se EU-s és/vagy ENSZ-tőke, se…..
Lezudius 2009.09.22 14:51:10
@Dr Minimum: Nadekérem
Ilyen jót már rég nevettem, nemhiába legszebb öröm a káröröm... Eörsi Mátyás akkor írta be magát a tudatomba kitörölhetetlenül, mikor a dunaszerdahelyi magyarverés ügyében eleresztette azt a kedves kis nyilatkozatot, hogy "Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív,…..
Lezudius 2009.09.18 13:53:24
Vastagbőr Szalainé kapcsolatai 2009.07.24 11:01:00
Tovább árnyalja a tegnapi képet, és dr.Szalainé dr.Szilágyi Eleonórát még szimpatikusabbá teszi, ha megnézzük, mit tesz havi 1,2 millióért. Kapcsolatokat ápol: Ez elég durva, munkaidőben iwiwezni, de máris van két verzióm, mit lehet erről mondani: - Eleonórának rugalmas…..
Vastagbőr Mr. Istvan Kocsis perel 2009.07.09 09:01:00
Mivel nem minket ért jogi támadás, nincs más dolgunk, mint hátradőlve röhigcsélni az annak idején "nagy-nehezen megválasztott" rátermettnek nevezett idióta BKV-vezér legújabb lépésén. Ugye nemrég rá nézve finoman szólva is kompromittáló hírek láttak napvilágot:…..
A sok politika után végre valami üditően más téma: a Lidl csodálatos zebrája után újabb közlekedési remekmű született, ezúttal a Hajdú-Bihar megyei Püspökladányban, a Kiss Ferenc utcai kereszteződésben. Hogy-hogy nem, a vadiúj közlekedési csomópont egyik sávjában benne…..
Tegnap egyöntetűen jót derültünk, sőt, nem túlzás azt állítani, hogy bearanyozta a napunkat Hagyó Miklós, és a  remek pontonhidas ötlete. Nos, a hozzáértők kiszámolták, hogy mennyibe is kerülne nekünk. Az ára pedig ... wait for it ... 8 milliárd forint 1 évre... Mivel…..
Lezudius 2009.07.03 11:48:19
@Noname Cowboy:
OV koronájáért meg-e kell bontani a hidat, ha úsztatja?

a 480 katonától nem fogunk elférni a hídon :) ergo kell még egy pontonhíd az autósoknak is:)
Nagy pacsi a Heti Válasznak, akik úgy gondolták, ha a Nagy Imre-újratemetés kapcsán eljöttek a besúgók neveivel, akkor ők meg összeszedik, akik megrendelték a jelentéseket, akik ezt az egész mocskos rendszert működtették, még 1989 nyarán is! Emlékszünk, elég nagy vihart kavart…..
Ugyan még csak első fokú, de nem nagyon számítunk enyhítésre, mivel hála az égen, a vádindítványnak megfelelő döntések születtek, így valamennyi vádlottat emberölés miatt ítélték el.  Szerdán a dr. Czibrik Attila  vezette bírói tanács előtt hangzott el az…..
Lezudius 2009.05.29 12:15:05
@Bockó: Remélem a sitten kifilézik őket és akkor nem kerülnek majd ennyibe. Elhatárolódom, természetesen...
Két ajánlat közül az olcsóbb, az áfa nélkül több mint 20 milliárd forintos ajánlat nyerte a Margit híd rekonstrukciójának tenderét - állítja az MTI meg nem nevezett városházi forrásokra hivatkozva. A főváros eredetileg 13 milliárdos költséggel számolt, amiből az EU 6…..
Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettest innen is csókoltatjuk! Képzeljétek, a jó Imrének isteni ötlete támadt! És állítólag teljesen önállóan ... A főpolgármester-helyettes ötlete ugyanis első blikkre valami eszméletlen, orbitális baromság. Második blikkre is:…..
Hódmezővásárhely szőrösszívű, keménykezű, patáspárti polgármestere, Lázár János a haladás útját járja. Vagy inkább a sorsot kísérti? Majd kiderül... Nem elég, hogy a múltkor megmondta, hogy aki nem vállalja el a felajánlott közmunkát, az 3 évig egy kanyi vasat sem kap…..
Vastagbőr Zita, a sztárfotós 2009.04.27 13:35:00
Szegény Zita! Nem elég, hogy Kedves "Milliárdos" Feri kidobta, hozzávágva egy Audi TT-t meg egy lakást, amolyan vigaszdíjul a rettenetes 1,5 év miatt, amit egy milliárdos párjaként kellett kihúzni szegénykének (vacsi:Párizs, shopping:Milánó, víkend:Monaco), most meg a…..
Lezudius 2009.04.27 13:48:38
70 hektár az 700 000 négyzetméter. 0,7 négyzetkilométer. Vízparton még értékesebb. A Velencei-tó partján pedig egyenesen aranyat ér. Íme, a remek földterület Sukoró, az M7-es autópálya és a Velencei-tó között.     "Március végén áll a nyilvánosság elé a…..
Lezudius 2009.03.25 09:47:39
@molaris: az első három törlendő
A bama.hu cikkének felolvasása nyomán a hüledezés hulláma futott végig itt a munkelyemen. Tessék, most Ti jöttök:  "A Citrom utcai rövidárukereskedésben egyik nap megjelent egy hölgy. Az eladó, Mármarosi József elmondása szerint egy gyerekkabátot tartott a kezében, s…..
Gazdasági válság, -5% GDP, 200 milliárdos megszorítás, ÁFA-emelés, elbocsátási hullám, államcsőd közelsége, robbanásveszélyes társadalmi problémák... Kit érdekel? Mikor igazán nemes dolgot tehetünk az emberi jogokért ... A magyar állam 3 milliárd forinttal járul hozzá…..