Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judeobolsevik Plutokrata

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát már megint. Jöttek, láttak, őrjöngtek, öltek. Igen, a mocskos szemét cigánycsürhe, akik harmincan kötnek bele háromba, és azonnal előrántják a kést is. Aztán szúrnak - nagy szakértelemmel és gyakorlattal, pont a szívbe, vagy a vesébe. Hogy halálos legyen, de legalábbis…..
Judeobolsevik Plutokrata 2009.02.09 22:07:06
Miért visz magával egyáltalán kést egy ember (cigány) a kocsmába? Normális? Oké hogy veszélyes hely lehet egy ittas emberekkel teli kocsma, és az önvédelem nem egy rossz dolog, DE nyilván nem véletlenül volt ott a gyilkos eszköz...
Engem az szomorít el legjobban, hogy egy emberi életnek kellett kimúlnia ahhoz, hogy végre felhördüljön Magyarország lakossága. (és még ki tudja, mennyinek...)
Sajnos van egy olyan előérzetem, hogy most sem lesz semmi a pogromból, ugyanis már nem ez az első eset, hogy cigány öl meg magyart (pl. Olaszliszka).
Remélem tévedek, és valóban kitör egy polgárháború, mert tényleg nem látok más megoldást a rohamos ütemben szaporodó cigány lakosság, valamint a magyar lakosság közvetett és közvetlen kiirtásának problémájára.

Édesanyám pedagógus, és minden nap szinte látom a szemében a könnyt, mert "azok a rohadt kis cigányok gyerekek mennyire pofátlanok". Bizony, nem esetszerű az ilyen, pláne nem a keleti országrészben... Azt hiszem, jogos a kérdés, hogy rendes családi háttér nélkül milyen felnőtt lesz az ilyenekből. Reális válasz lehet erre, hogy olyan, aki lop, csal, hazudik, betör, ha kell, embert is öl...
És igen, íme a bizonyíték! Marian Cozma barátai, családja, rokonai mit szólnak ehhez? Elküldik egy idegen országba sportolni a gyermeket, majd ezt kapják cserébe. Halált és keserű gyászt.
Ezúton is kívánom az elkövetőknek, hogy egy percig se maradjanak életben tovább.
Judeobolsevik Plutokrata 2009.02.09 22:37:57
@arvisura: ahogy néztem a kimutatást, az esetek kisvárosokban történtek. ----> belterjes, degenerált cigányság az alacsony lélekszám miatt---->sűrített halált nekik!
Az eset már több, mint egy éve történt - voltaképpen szégyen, hogy nem írtam meg korábban, mert ha aprócskával  is, de csempészhetek vele némi optimizmust a szürke fellegeink közé. Talán itt-ott maradt némi csírája az üzleti tisztességnek, a vevő megbecsülésének!?Sokat…..