Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sansrival

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar csatárok közt jelenleg Szappanos Dávid a legjobb pontszerző, 17 meccsen 10 gólt lőtt, 15 gólpasszt adott, 25 egységnél jár. Plusz-mínusz mutatója a csíkszeredai Hrubyé után a második legjobb az egész ligában, +22, sora 17 mérkőzésen mindössze 4 gólt kapott azonos…..
sansrival 2010.10.25 19:30:42
Ötvenpercnyi óriási teljesítménnyel és tökéletes védekezéssel nyerte meg a 2010-es A csoportos világbajnokságot a cseh válogatott. A kevésbé esélyes csapat a döntő estéjén jobban játszott, mint a gólt szerezni sokáig képtelen, ezért az idő múlásával egyre inkább…..
sansrival 2010.05.24 00:00:52
@Lacquo: Igen, nekem is tetszett, h Ovechkin nem vette le az ezüstöt, mint a legtöbb orosz.
Nagyon sajnálom őket, én mindigis nekik szurkoltam, szeretem az egész válogatottat, dehát sajna így alakult.
Grat a cseheknek :(:(
Helyenként kreatív és lendületes játékkal lőtt pontosan ugyanannyi gólt első meccsén az orosz válogatott, mint legnagyobb riválisa, Kanada. A különbség annyi, hogy a végső soron masszívnak tűnő Lettország is összehozott két találatot. Az első harmadban Ovecskinék durván…..
Nagyszerű meccsen folytatta lehengerlő győzelmi sorozatát a Washington, Ovecskinék a Pittsburghöt verték hosszabbításban. Megszakadt a Boston pocsék szériája, a Bruins a két Original Sixes összecsapásán idegenben nullázta le a Montreal Candienst. A Washington Capitals erejét…..
Óriási szerencsével úszta meg a brutális sérülést Ondrej Pavelec. Az Atlanta kapusa a szombati Senators–Thrashers meccsen elvesztette a fejvédőjét, de nem állt meg. Átvetette magát balra, Kovaljov addigra lőtt, a korong nagy sebességgel jött, Pavelec vállával-nyakával…..
Egészen megdöbbentő potyagólt kapott az október 17-ei Chicago–Dallason Cristobal Huet. A vendégek 3-2-re vezettek a harmadik harmadban, Robidas a palánk mentén előrelőtte a korongot, amely az alapvonal környéki illesztésen gellert kapott, és elpattogott a kapu irányába. A…..
Milan Michalek triplázott, kétszer is emberhátrányból lőtt gólt a Tampa Baynek, karrierje első mesterhármasát jegyezte, Nicklas Lidström elérte az ezerpontos határt. Dany Heatley elvesztése a jelek szerint nem viselte meg annyira az Ottawát. A Sens hat meccs után négy győzelemmel…..
A Washington szupersztárja egymás után szerzi a pontokat ebben a szezonban is, most mégsem zseniális jeges megmozdulásainak egyikét mutatjuk meg. A TSN-en összeszedték Alekszandr Ovecskin nagy szárazföldi momentumait, szerintünk vicces a top 10. ..
sansrival 2009.10.11 00:23:01
Az inline bajnokság utolsó játéknapján Győrben 14 órától a Marczi Skate–Jászberény bronzmeccsre, 16 órától pedig a Győri ETO HC–TPS-Rosco döntőre kerül sor. Az alapszakasz végeredményéről itt írtunk. Az eseményen a divízió 1-es világbajnokságon 4. helyezést…..
Az idén 5 csapat nevezett az inline magyar bajnokságra, tájékoztatta blogunkat Pap Gábor, a válogatott csapatvezetője. A vb-t Németországban, Ingolstadtban rendezik, magyar részvétellel, a cél nem más, mint a divízió 1-es tagság megőrzése. A bajnokságot a győri városi…..
sansrival 2009.05.20 11:14:29
A bajnok és az ezüstérmes összecsapásával szombaton megkezdődött az inline országos bajnokság. Három mérkőzés után már csak a Jászberény áll pontveszteség nélkül.A tavalyi döntő visszavágóján a Marczi Skate az első negyed végére vezetést szerzett, a Győr hiába…..
sansrival 2009.05.20 11:12:18