Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AntiTrans

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KUTYAGURU A kutyatáp botrány 2015.01.10 17:15:02
Nem régiben jelent meg a NÉBIH oldalán az az eredmény, melyet a hivatal tett közé. A vizsgálatban, több mint 40 kutyatápot teszteltek, ez alapján pedig felállítottak egy TOP 10-es rangsort, melybe olyan eledelek is bekerültek, mint például az Aldi saját márkás „teljesértékű”…..
Nem csináltunk ilyesmit és a jövőre nézve nem is fogunk. Most azonban - régi, hűséges olvasónkra való tekintettel - kivételt teszünk, hiszen mélyen átérezzük azt a lelki harmóniát, amit egy megértő nő mellett kapunk. Üzenetet továbbítunk Gelencsér Gábornak: Két év…..
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
AntiTrans 2012.06.25 14:52:19
@D4D: Annyira jó, hogy ebben az országban a kommentelők még a szolgálatparancsnok munkájához is értenek. Valamint nem úgy megy, hogy kitalálom, majd este visszajövünk megcsinálni. Ez nem az a cég. Pl mi van ha egy gyáűrtelep éjjel kap lángra amikorra "be van tervezve" a kamion felállítása? Akkor másnap reggel is ott lett volna és vernétek a picsátokat az aszfalthoz, hogy 1 nap alatt nem sikerült elvinni. Amúgy emeltél már ilyen tgk-t, hogy ennyire tudod mennyi ideig tart? Az nem úgy megy, hogy "baszd rá sanyi a kötelet valahova aztán húúúúúúzad köcsög". pl megfelelő szerkocsi kell az emeléshez, tudni ekll mennyia súlya, tudni kell mit szállít, a szállítmányt el kell rakodni, stb.... annyira rohadt okosak vagytok, csak azt hiszitek annyiból áll egy ilyen, hogy arrébbbasszuk.
AntiTrans 2012.06.25 15:03:10
@D4D: www.langlovagok.hu/html/galeria/7058_0.shtml
A futó sértetlen volt, ilyenkor ellenőrizni kell a rakományt és átpakolni. Egyéb esetben az államnak rohadtul nincs kedve kártalanítani a céget. valamitn potn a szolgálatparancsnokot rúgják picsán, ha tönkretettek valamit. De egyébként nem úgy megy az, hogy "csáááá kell egy daru, idegurulnátok?" :)
Shakira @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.05.05. Shakira, a kolumbiai területi seggrázó-versenyek etalonja már második alkalommal látogatott el hazánkba. Őszinte leszek, az első koncert idején, 2007-ben annyira nem érdekelt, hogy valószínűleg inkább néztem volna meg…..
A Centrumról már sokat hallhattunk, itt is meg a Homáron is rendszeres vendég ez a kedves parkolási társaság. Rómeó is velük szívta meg. Esetleg ha valaki tudja, hogy melyik parkolós cég szünetelteti az ellenőrzést a havazás miatt, az írja meg kommentben, hogy fölöslegesen senki…..
AntiTrans 2010.02.12 20:03:20
@kolbászoszsömle: A főbérlőm is rokkant, állandóan meg van sértődve, hogy én lekezelem mert rokkant. Jeleztem már neki, hogy nem azért kezelem le mert rokkant, hanem mert egy aljas hazudozó aki véletlenül mindig roisszul akar számolni.

Állandóan ezzel jönnek, mintha ők nem lehetnének köcsögök.....