Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shophie

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívánság Üst Itt az idő 2010.02.18 18:00:00
Elérkezett ez a perc is, mikor kiderül, ki kinek volt a rejtélyes alkotója. Néhány szerző neve többször is szerepel a listában, ez azért van így, mert ők voltak az üst hősei, akik segítkeztek póttörténeteket írni vagy rajzokat készíteni azoknak, akiket cserben hagytak az…..
Kívánság Üst Shophie ajándéka 2010.01.29 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Shophie Korhatár: 12 Figyelmeztetések: nincs Leírás: Perselus Piton ugyebár soha nem hibázik, ha bájitalokról van szó. Vagy mégis? Ebben a történetben megtörténik ez a katasztrófa és ez egy egész sor, a bájitaltan tanár számára rendkívül…..
Kívánság Üst Nara ajándéka 2009.12.28 18:00:00
Akinek készült az ajándék: Nara Korhatár: Nincs Figyelmeztetések: Nincs Leírás: Az ötlettől picit eltértem, a főszereplő nő nem őrült, inkább furcsa, illetve a romantika nagyon kicsi, sőt, lényegében nincs is romantika, ugyanis egy novellába Pitonnal – szerintem –…..
OoH-ToO   Már Harry és Tom is betöltötte a tizenegyet, mikor egy furcsa látogató érkezett az árvaházba. Miután elmondta, miért jött, Mrs. Cole szinte örülni látszott. Magához hivatta a két fiút, majd ott hagyta őket a túlságosan színes öltözetű, hosszú hajú és…..
Kedves merengő! A tavalyi sikeres bemutatkozás után idén is megrendezzük a Kívánság üst játékot! Hogy mi is az a Kívánság üst? Bizonyára ismered a „beledobjuk a neveket egy kalapba, majd kihúzzuk, hogy kit ajándékozzunk meg” típusú játékokat. A Kívánság üst…..
Kívánság Üst Sophie ajándéka 2009.02.07 21:17:52
Ajándékozott: Sophie Korhatár: 12 Figyelmeztetések: OOC szereplők Leírás:Hogy egy kicsit az ünnep hangulatánál legyünk: Lehetne egy olyan történet is, hogy karácsony van a Roxfortban, alig van egy-két diák, de még tanárok is nagyrészt elmentek másutt ünnepelni. Dumbledore,…..
5. fejezet A kamra kinyílik     „Aki sokat néz hátra, könnyen nekimegy valaminek, vagy a mélységbe zuhan.” (Erich Maria Remarque)       A következő napok és hetek mindegyike ugyanúgy telt el. Ginny nap közben órákra járt, a lyukas óráiban és…..
Drága érdeklődők és jelentkezők! Tegnap hajnalban lezárult a jelentkezés a Kívánság Üst "pályázatra".Örömmel vettük észre, hogy nagyon nagy az érdeklődés, 69 ember érezte úgy, hogy ebből ő nem maradhat ki :), nagyon köszönjük a lelkesedésüket.Név…..