Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyberius

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hírmondó Nincs kibúvó 2013.03.20 01:13:10
Bajnai lépett egyet. Levelet írt az ellenzéki pártok vezetőinek, hogy egyetlen konkrét ügy érdekében függesszék fel versengésüket, és haladéktalanul kezdjenek egyeztetést arról, hogyan tiltakoznak közösen az alaptörvény negyedik módosítása ellen. Ennél majd több kell, de…..
Ausztráliában és Új-Zélandon súlyos a szarkahelyzet. Egy ausztrál felmérés szerint a férfi lakosság 90 és a nők 72 százalékát érte már élete folyamán legalább egyszer madártámadás. A szarkák a kerékpáros-forgalom növekedésével új szokásokat is felvettek:…..
Vajon kubai típusú unorthodox kommunizmusra készül a 100% Magyar Posta, amikor vegyesbolttá alakul? Vagy felfedeztek egy népcsoportot, akik kizárólag a Postára járnak, oda viszont naponta? Zsolt szerint a kiskereskedelem az alapszolgáltatás rovására megy, ami ugye alapból hátrányos…..
"A ­szőke villalakó már hosszú ideje erős fájdalmakkal küzd, aminek ­eredetéről semmit nem tudott, most azonban, hogy kiderült, veszélyben van az egészsége, azonnal kés alá is fekszik" - írja a mai Blikk. "Az egészsé­géért és az életéért retteg VV…..
A Fidesz gyakran tűnik 80 éves nagybácsik gyülekezetének, de a jelek szerint az az információ mégis elszivárgott hozzájuk, hogy a kortárs magyar ál- és valódi fiatalok társaságban is bátran dicsérik a vonzó férfiakat. A "jó segge van" minősítést például ugyanúgy…..
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
Belsőség Kombi nélkül. Tovább 2012.02.26 07:00:00
  Eladtam hát. Utoljára áll a házunk előtt Era Vegyes érzés ez. Ellöktem magamtól egy hű barátot, meg ott van a sok munka, a sok idő, a sok pénz is, amit beleöltem. De volt három jó évünk együtt, lehúztuk huszonkétezer kilométer jobbik felét – ami a tipikus…..
Vajon egy Fent és Lent-poszt megmutatható-e egy színházi előadásban? A Katona József színház sufnijában előadott Csendet akarok erre ad igen érdekes kísérletet. Etuska, a hajléktalan asszony az egyre magasodó nézőtérrel szemben szinte megsüllyedő színpadon ül összehúzott…..
Indafotóblog Indafotósok - Pingu 2012.02.23 10:00:00
  Koncsár Irma   Indafotó: http://indafoto.hu/pingu  Blog:           http://bolygopingvin.blogspot.com                        Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol? Egy…..
cyberius 2012.02.25 14:19:51
fkolesdi: Ha szép, fehér a fogad, mosolyogj!   A busójárás, Mohács messzeföldön híres és látványos farsangja, karneválja. Mutasd be fotóidon keresztül a Mohácsi Busójárást! Tervezünk egy válogatást a busójárásról feltöltött fotókból, ha részt szeretnél venni…..
cyberius 2012.02.23 22:06:28
A délelőtti órákban 5-10 centi friss kokain hullott Kispesten. Az ott dolgozó rendkívüli hómunkásokat onnan lehet megismerni, hogy le van horzsolva a homlokuk. Akár 10 centit is elérheti a Kispesten hullott csapadék, amiről kezdetben azt hitték hó, de kiderült, hogy kiváló…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
Nagy ötlet a villanyszerelők által használt gyorsszorító (kötegelő): minden télen fel is bukkan több cikk arról, hogy miként lehet vele pillanatok alatt felkészíteni a kerékpárt a havas útviszonyokra. Kipróbáltuk. A pofonegyszerűnek és gyorsnak kikiáltott módszer eleve csak a…..
Fővárosi Blog Füstölni kezdett 2012.02.11 07:00:00
A 2-es és a 3-as metróvonalon a mai napig azok a szerelvények járnak, amelyeket 1966-tól kezdtek beszerezni a Szovjetuniótól. A 100-104 pályaszámú kocsik a legöregebb, EV típusúak, ezek 1970 óta, tehát 42 éve álltak forgalomba. (Ezt a szerelvényt hívják házon belül…..
Szakított a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval, és lemondott az Újkorcsoportban betöltött ügyvivői posztjáról is Polgár Dóra - járt körbe a ropogós Népszabadság a Képviselő Funky szerkesztőségében, a sokat látott, füstös pulóveres öreg rókák pedig…..
 Tegnap látott napvilágot a naturArt - Magyar Természetfotósok Szövetsége sajtóközleménye, amelyben elhatárolják magukat Szentpéteri L. József, alias Joe Petersburger…..
cyberius 2011.11.22 20:46:37
A róka is megváltoztatja a színét,de nem a természetét.Ez a "művészmadár" is megváltoztatta a nevét,de nem a természetét.A piacnak az kell,ami mozgalmas,színes.Mindegy,hogy mennyire hiteles.Alá is támasztanám állításom:

index.hu/kultur/2011/11/21/magyar_termeszetfotos_nyerte_a_wildlife_federation_fodijat/

Ez olyan,mint amikor az egyik neves gazdasági lap( economist) túlzóan rádobott contrastot Orbán Viktor képére,agresszív ember képét imitálva.Az emberek pedig érzelmek alapján döntenek.
Történt-e felelősségre vonás?
Nem,mert sajtószabadság van.
Kedves fotósok!Piacérzékenynek kell lenni.A hitelesség nem kifizetődő.
Nem érdemes drága felszereléssel hetekig vadászni egy jó képre.Tanuljatok inkább retusálni :-)
Nesze!szer Bosszúállásból jeles 2011.10.22 16:31:00
  Hol volt, hol nem volt. Nem az Óperenciás tengeren túl, de majdnem. Egészen pontosan Arizonában történt egy szép napon, hogy egy feleség kisétálált a hitvesi ház ajtaján. Egyetlen dolgot hagyott csak hátra maga után, mellyel kapcsolatban (az akkor még) férje…..
  Aki eddig kételkedett abban, hogy a magyar nyelv szitkozódásra milyen sokrétűen alkalmazható, nézze meg ezt a videót. Ha a szerelő leleményességét verbális véleménynyilvánítása helyett a munkánál is felhasználná, lehet, könnyebben felmenne az az olajteknő a helyére.…..
Ahogy a Fidesz népszerűségi mutatója szabad szemmel láthatóan zuhan a semmi közepe felé, úgy élednek az önjelölt ellenzéki kormányváltók. Az igaz, hogy Orbán messziről még királynak látszik, de ha közelről szemléljük akkor világos, hogy béka nőtt a homlokára, és…..
"A jó természetfotós ügyel a környezetére, óvja azt és igyekszik olyan állapotban hagyni, amilyenben találta. Nem rongálja, nem igazítja, vagy módosítja a környezetet egy fotó kedvéért. A jó természetfotós a természetet fotózza a maga naturális mivoltában, nem…..
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
Tulajdonképpen örülhetnénk is, hogy Magyarországon a postások nem értékelik a magaskultúrát. A Hollandiában feladott Beethoven-cédégyűjteménynek így csak a díszcsomagolása veszett el:Hollandiában élek, húsvéti üdvözletként Budapesten élő idős nőrokonaimnak kis csomagot…..
Sem a CIB, sem a K&H nem tud magyarázatot adni, hogy lett a Viktor számlájára 2 hete átutalt 25 ezer forint. Elképzelhető, hogy már a kábeltolvajok dézsmálják a bankszektor infrastruktúráját? Ha még nem, akkor mikor?Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy a mai világban ekkora…..