Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cherryd

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
Ha gyermekünk rajong valamiért, egy meséért, egy mesefiguráért, akkor minden átváltozik. Ő maga és a világa is a mesehős világához képest, azzal összehasonlítva és összeforrva létezik, kap értelmet. Ezért aztán a gyerekek ilyenkor körül akarják magukat venni a …..
Érdekes dolgokat hoz az élet. Miközben mindenki egyre nagyobb előszeretettel hivatkozik a jogaira, közben ugyanekkora, ha nem nagyobb intenzitással feledkezik meg a kötelességeiről. Ez aztán általánosan terjed a társadalomban, mint valami furcsa fekély, és lassan már ott tartunk,…..
cherryd 2009.01.15 07:15:32
@azazello: az a baj ezzel, hogy egy te jobb fősulira akarsz mennyi, pl kereskedelmire, de olyan suliba ahonnan több az esélyed egy jobb munkára, akkor fizethetsz.. sok osztálytársamnak is elég nagyok az álmai és sajnos ehhez párosul a magas pontszám, ami csak akkor csúszik lejjebb ha fizetős részére mész, nem a támogatottra. és az esélyed is nagyobb ha fizetsz.
cherryd 2009.01.15 07:19:34
@Reggie: az osztályfőnökünk megmondta, hogy ehhez a "szólok a szülőknek, majd meglátjuk mi lesz" dologhoz nem sok közük van. max a felelős tanárnak mondják hogy "ejnye-bejnye", aztán minden folytatódik onnan ahol abbahagyta.

bocs, elírtam egy "ha"-t előzőből. "hogy ha te jobb..."
Hóbelevanc TV2 Akadémia 2009.01.02 09:00:00
Mi - a TV2 - új képzést indítunk. Itt aztán nem kell félned, hogy nem kapod meg a szükséges tudást, minden a rendelkezésedre áll, hogy megtanuld a televíziózás trükkjeit. Lássuk mivel tudnunk szolgálni számodra.Megtanulhatod nálunk, hogy miként lehet sikeresnek álcázni magad,…..
Mint ismeretes, a fenti két zenész pár hónapja lezuhant egy repülővel, minek következtében súlyos égési sérüléseket szenvedtek. A hat utas közül ők ketten élték csak túl a szerencsétlenséget, igaz mostanra már teljesen fel is épültek, olyannyira, hogy mindenkit…..
A magyar film szempontjából érdekes volt az idei – az év eleji (9 és fél randi) és végi nagy nézőszámot elérő/ váró (Kaméleon, Valami Amerika 2) filmek között érdekes kísérletek zajlottak. A valódi kísérleti film (Lassú tükör) mellett a műfajokkal való…..
A jelenlegi, gazdasági válság által súlyosbított helyzetben a következő, 2009-es év sok tekintetben meghatározó lehet(lesz?) a zenei kiadók és a digitális zeneterjesztés szempontjából is. A CD eladások évek óta folyamatosan csökkennek, a digitális eladások növekedése pedig…..
A Lelenc Kutyamentő Egyesület honlapján olvastuk a minden év végén aktuálissá váló felhívást. Bár petárdázni 2005 óta tilos, ez sajnos nem akadályozza meg a durrogtatást kedvelőket abban, hogy ezzel az idétlen hülyeséggel hozzák a frászt emberre és állatra egyaránt.Hiába…..
Hetek óta téma a hazai sajtóban az újrafeldolgozott Jókai és Gárdonyi kötetek megjelenése. A kétségtelenül egyszerűbb, rövidebb átdolgozott műveket sokan éles kritikával illették. Annyiban igazuk van: kevés az esélye annak, hogy hosszabb távon népszerűbb lesz az újraírt mű…..
Nem bírok magammal. 2008-nak rögtön vége, én meg ahelyett, hogy számvetést készítenék az év lemezeiről, máris előre tekintek. Lehet, hogy a halászlé vagy a sör túladagolás miatt, de túl vagyok pörögve, hirtelen nem tudom milyen lemezt tegyek be, amivel az ünnepi és…..
Tankcsapda @ Főnix csarnok 2008.12.27Amikor 1989-ben a Szfinx nevű debreceni formációnak roadoltam haveri alapon, nem gondoltam volna, hogy egy berettyóújfalui bulin, aminek a tétje, ha jól emlékszem egy ORI-engedély volt (ennek híján annak idején nem lehetnett csak úgy fellépni), egy…..
Ilyenkor már egy hete ömlenek a rádióból azok a zenék, amik a könyökünkön jönnek ki, de segítenek utcai harc nélkül átvészelni a vásárlást. Ajándékvásárlás első vérig...Annak ellenére, hogy a fa alá, csillagszóróval a kézben nem ezek a dalok valók, nekem jól esik…..
Több millió eladott könyv, őrült rajongók tömegei, akiknek létszáma Harry Potter fantáborát ostromolja. Elkerülhetetlen, hogy a kvadrológia filmre kerüljön, kezdve az Alkonyattal. Na most, egy jó ideje két szó kering az agyamban, amiket a cucc sikeressége fogalmazott meg; miért…..
Nagyon úgy tűnik, hogy Scarlett Johansson lett Allen legújabb múzsája, hisz ha azt vesszük, hogy a legutóbbi öt filmje közül 3-ban (2-ben fő) szerepet kapott, akkor ez talán kétségtelen. A szőke hölgynél viszont meglepőbb, hogy a háttérben - emlékeim szerint először - egy…..
FilmFelKeltés Mamma Mia! 2008.08.07 13:36:00
Trailer Bővebb infóElmúltál már 12, de nem vagy még 90, akkor a te helyed a moziban van, kérlek szépen. Az egyik bőrfotelben, ahol éppen a nyár legüdítőbb, legdallamosabb, és leghangosabb musicaljét vetítik éjt nappallá téve, csak azért, hogy mindenkit, köztük téged is,…..
Szerelmes hangjegyek 2Egy film, amely a premier óta lázban tartja az embereket és akkor még szép jelzőt használtam. Mert a kommenteket olvasva inkább egymás értelmiségi szintjét célozzák meg az odajárok, mint hogy a filmről beszélnének, de ami igaz, az, hogy minden rossznak a…..
 Van egy film, ami évről-évre, újra és újra, előkerül a puttonyból. Van egy film, ami Tim Burton nevéhez fűződik, és majd 15 évet élt már meg az emlékekben s a palettán, egyaránt. Nem utolsó sorban van egy film, amelynek hangulata oly magával ragadó,…..
FilmFelKeltés War, Inc 2008.12.15 19:50:00
 Van egy olyan sanda gyanúm, és (meg)érzésem, hogy ezt a filmet, a világon, a földkerekségen, ne tovább az „egész” univerzumban csak én vártam, egyes egyedül. Egyszerűen láttam benne valamit, ami miatt még ha nem is tűkön ülve, de a saját magam kis módja,…..
FilmFelKeltés Home Alone 2008.12.15 23:25:00
 A Four Christmases kapcsán kezdtem el agyalni, gondolkodni azon, hogy mennyire nem akarnak születni, mostanság, igen csak jó karácsonyi"s" filmek. Egyszerűen az utóbbi pár évre (legyen az 4 vagy 5) visszamenőleg, ha akarnék se tudnék egy normális, nevezzem…..
Tudtad? Hanuka 2008.12.22 11:05:00
A zsidó fénnyesség ünnepén, vagyis hanuka alkalmából több százan gyújtottak fáklyát a hősök terén, tegnap. Mit ad isten a Magyar Gárda is a tegnapi napon, a fáklya gyújtással egyidőben és attól néhány száz méterre tartott egy "demonstrációt". Gondolom mind…..
Dita's Diary ... 2008.10.16 21:54:53
Gondoltam írkálok egy kicsit. Ezek sültek ki belőle...MP3 nélkül nincs élet Egy kis kütyü, ami a szívedhez nő. Ami olyan, mint te, hisz a te ízlésed szerint tartalmazza a dalokat. Ami elfér a zsebedben. Mindig ott van veled és nem kell végig szenvedned a több órás utakat…..
Magyar hon legnépszerűbb rockzenekara új videoklipet készített a Mire Vagy Kíváncsi című nótára ami a Valami Amerika 2 című film betétdala. A felvételek nyáron a Pecsa szabadtéri színpadán készültek. A klipet – csakúgy, mint a filmet – Herendi Gábor rendezte. …..
Nem fűznék hozzá semmit a számhoz. Jó és kész :D ..
cherryd 2008.12.08 17:21:47