Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kecsegugu

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utolsó héten utolsó nap nem fog a tinta, nem fog az agy. De mondhatnám, hogy eljutottunk végre a VAKÁCIÓ!-ig és kicsit fellélegzünk, meg egy kicsit szomorúak is vagyunk, mert hiányozni fog. Nekem a hetente jelentkező idegrángás, miszerint mi ez a szar?! Többeteknek pedig mert…..
kecsegugu 2010.06.18 22:16:22
@barnslig: igen, valami ilyesmire gondoltam, csak időközben elveszítettem a saját fonalamat :-) meg közben meccset nézek meg dolgozom is...
kecsegugu 2010.06.21 14:35:01
@B.Erika: köszi, végig azt éreztem, hogy valami nem stimmel (vagyis inkább semmi), tényleg kár, hogy így elkúrták az egészet. És bár a könyv meg a sorozat között ég és föld a különbség, azért én is lehet, hogy beszerzem és elolvasom, persze majd ha ráérek és befejeztem a Monte Cristo-t :-)

Barnslig, én is köszi a kitartást, de VÉGE, túl vagy rajta, lehet várni egy újabb balfasz sorozatot. Üdv!
Mintha négy bölcsességfogamat húznák egyszerre, lekötözve, fogpiszkálóval kitámasztott szemekkel érzem magam, könyörgöm az égieknek, hogy hagyják abba a kínzásom, de nem hallgatják meg imáim, még két rész, még ez és a következő. Családomhoz levelet juttatok, miközben ezt…..
A visszaszámlálás megindult, csak most nem a pisztoly mered Dem mellkasára, hanem a kasza a sorozat felé. Még három rész és meglendítjük kalapunkat, meglengetjük hófehér zsebkendőnket és fellélegzünk, mert nem lesz második évad ebből a botrányosan elbaszott sorozatból.…..
kecsegugu 2010.05.31 22:03:19
@barnslig: Én is köszi! Elfüstölt a laptop tápom és csak most kaptam újat :-(

Csakhogy én is idekeverjem a Lost-ot... ha ennek is olyan szar vége lesz, akkor nagyon ideges leszek. Bár tudom, hogy ez végig langyi volt, de egy ütős befejezés azért még javíthatna a helyzeten. Azt is tudom, hogy már vége, de annyira nem vártam az új részeket mint a Lost-nál, ezért nem
Alig pár részt kellett végigszenvednünk, hogy végre eljussunk Szomáliába megnézni azokat a kurva tornyokat, illetve azt az egyet, ami maradt belőlük, de ne rohanjunk előre. Helikopter repül a sivatag felett, rajta Szopottgombóc, Hobbit, Szimpatikus Barna, Szomorú Szamuráj és még…..
Szokatlan nyitánnyal kezd az epizód: Egy rabló egy kis üzletben akció közben szabályosan kivégez egy rendőrt. Manapság végülis ez nem furcsa, az már sokkal inkább, hogy a fél Stern, Lockhart & Gardner ügyvédi iroda a jelenetet nézi egy tévén. (Mi sosem nézünk filmet…..
Senkit nem fárasztanék összefoglalóval, zavaros az egész, egy hat részből álló izét kell ellopni, aztán meg betörni valahová, ahol le lehet olvasni a rajta található infót, ennyi. Sara és Michael ismét a kikötőben romantikáznak, get a fucking room. Kár, hogy a két színészt…..
A rész elején gyors ismétlést kapunk a pár epizóddal korábban történtekből, mikor is a mi kedves Mr. Jonesunkat Scotty, akarom mondani Loeb ügynök és pajtásai, átsugározták a föld túlsó felére, egészen konkrétan a frankfurti börtönből a Little Hill-i mezőre. A szigorúan…..
Megint egy héttel öregebb lettem :-) Finom a maci keze, de nem jön belőle semmi... Pedig nagyon koncentrálok! Gyakran megesik, hogy játék közben elfáradunk......és jól elszundítunk.Így jól mutatok?Virág cukiban anyuval.Fűvészkertben......jó sok fa van itt.Csini vagyok?És ma…..
kecsegugu 2009.06.22 11:18:55
A második rész is ugyanúgy kezdődik, mint az első. A menyasszony utolsó mondata Billhez: "ez a te gyereked!" Valószínűleg mindenkinek beugrik, hogy Bill az előző rész végén azt mondta, hogy a kisbaba életben van. Fekete Mamba viszont ezt nem tudja és folytatja a…..
kecsegugu 2009.06.21 13:53:41
Az évad ugye azzal kezdődött hogy egy Don Self nevű kormányügynök összetrombitálta a csapatot - mínusz a sivatagban szomjhalállal küszködő T-bag - és azt a feladatot adta nekik, hogy szerezzék meg a Cég nagyon titkos adatbázisát, amit Scyllának neveznek és egy mágneskártya…..
Ismét itt vagyunk A szökés új, egyben utolsó évadával, 22 epizód meg egy duplarész (ha leadja az RTL), ennyi van hátra a kalandból, kedves olvasók. Az idei évad nagy újítása, hogy nem ekézem tovább a szinkronszínészeket a kiejtés miatt, mert beleuntam, viszont a magyar…..
Egy 4 hónapos mosoly :-) Ó ha rózsabimbó lehetnék...Mint a villám! Na most ilyenkor mi van?Itt lent jó igazán, lehet fickándozni :-)Látjátok, milyen izmos karjaim vannak:-)Nagy a meleg, de így elviselhető:-)Izmos kis habtestem ;-)Úszni tanulok:-)Filmet nézek.Még mindig filmet nézek…..
Hmmmm, itt a nyár :-):-)..
kecsegugu 2009.06.08 15:48:31
Meg vagyok rendülve. Azt hittem, hogy ilyesmi maximum japán szóviccblogokon létezhet, erre tessék, itt egy meztelenlábas-terhesnős kép, blogunk egyik olvasójától, illetve, nem utolsó sorban, remek virgácsokkal megáldott feleségétől. Az egyházi gimnázium hittanóráiról…..
kecsegugu 2009.06.02 12:20:20
@Kúrcsány Ferenc: ez fájt :-) meg a kép is :-)
Olvasónk barátnője egy patikában dolgozik, ahol folyamatosan tűnnek el a pénzek. A vezetőség bekeményített és az összes dolgozót ki akarják rúgni, ám feljelrentést nem tettek.Szia! Egy esetet szeretnék megosztani és ezzel kapcsolatosan, hogy mit is lehetne tenni.A barátnőm egy…..
Levélírónk a gazdasági válság kellős közepén visszautasított egy állást. Vajon jól döntött ?   Sziasztok!   Történetem még igen friss, szinte most esett meg velem. Hosszas bevezetők után a lényegre térek.   Egy hónapja kerestem már állást a szakmámban, túl…..
Kicsit sárga vagyok, a védőnő napozást javasolt, de már 2460 gr a súlyom!  Javítok: 3460 gr! :-) ..
kecsegugu 2009.02.16 12:00:56
Subba X-IT Világuralom 2008.12.17 15:54:00
A világ olyan részére kalauzolunk el benneteket, ahol átlagosan tíz percnyi lemaradásra élnek az emberek mindentől ami éppen, vagy talán volt már menő. Az egyik ilyen hely a Westend aluljáró szintje, az X-It ruhamárka forrása. Itt termelődnek ki azok a hajadonok, akiket…..