Regisztráció Blogot indítok
Adatok
briggg

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
Arra kérünk benneteket, hogy a dél-dunántúli adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!..
Mici élményei És szörp... 2010.08.01 00:34:00
Néha meg egy tündérborsó. Nagyon tüsténtkedik a konyhában. Ma mentás limcsi szörpöt kreáltunk. És ott nyúlkált a cukros ragacsos (amit utál) citromhéjakban, és pakolta az üvegbe. este a vacsoránál persze a lekváros kenyeret már nekem kellett tartani, hogy harapjon, mert meg nem…..
Mici élményei Körmondat 2009.09.20 15:05:08
Mici Bence barátjához:-Tudod Bence barátom, mikor kitör a vulkán, kifolyik a láva, és megszilárdul, az a bazaltkő, apró darabokra törik, és a vonatsinek közé szórják.Anya álla leeső. Honann tud ez a gyerek ilyeneket? Persze apától, de hogy képes megjegyezni, és így elmondani?..
Mici élményei Visszhang 2009.04.29 21:52:00
Na nem a Tihanyi. Egy trafóház van a bölcsi udvarán, persze az utcára néz. Minden reggel elbaktattunk melette. Míg csak valahogy kiderült, hogy ha belekiabálunk, visszhangzik.Reggelente szerintem Posta Pista csuklik. Koppány az ő nevét kiabálja be, meg néha Adélét, néha meg csak azt…..
Mici élményei Hógolyó 2009.02.19 19:37:00
Pont aktuális, egész télen nem volt ennyi hó mint mostanában. Szóval Pogi megdobált, úgyhogy reszkessetek, mert én is hajingálom! No akkor írok Koppány születés napjáról, aztán a horoszkópjáról, arról, hogy mi történt aznap, amikor született, illetve mi történt ugyanezen a…..