Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clinian (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt húsz évben a cigányügyeket illetően legalább egy jelentős változás biztosan végbement: a cigányokat többé nem lehet kihagyni a róluk szóló döntések meghozatalából. Reprezentatív képviseletük nincs (esett már erről szó, lásd Cigány párt, június 11., és…..
  Egyre nagyobb szívás az utak mellett lakni. Ordít minden, az autók, a motorok – azok különösen -, a buszok. Miért? Vélemények az azonos című írásunkról...
Tényleg sokat láttam, de ilyet még nem! A Béla király úton nőttem fel, a miniszterelnöki rezidencia szomszédságában, és utcabéliként a többi gyerekkel együtt kedvenc szórakozásunk volt megszámolni az érkező delegációkban haladó autókat. A leghosszabb  konvoj Margaret…..
Clinian (törölt) 2009.09.07 14:30:36
@georg 48: csak keményen gyurika, csak keményen!
Úgy igazságos, ha a hatalmi ágak közt egyenlően van elosztva az intelligencia. Mi ezen a blogon általában a nép által választott hatalmasságok okosságával szoktunk foglalkozni, ám az a fair, ha a többieknek is adunk szereplési lehetőséget. Főleg olyan helyzetekben, mint amilyenbe…..
Még a Pentagon takarítónője is érezte, hogy valami van a levegőben. A kitüntetésektől és rangjelzésektől roskadozó tábornokok egész nap rohangáltak a folyosókon. Izzadt tenyérrel, idegesen kapták elő a belépőkártyáikat, majd eltűntek az atombiztos tárgyalóteremben...…..
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
Demszky Gábor főpolgármester kedden elrendelte a szmogriadó második fokozatának életbe léptetését Budapesten.  „Szerdától csak a páratlan napon születettek tartózkodhatnak Budapest területén belül. A radikális lépéssel az oxigén-belélegzést szeretnénk csökkenteni…..
Clinian (törölt) 2009.01.14 04:58:02
Az Egyesült Államokban orvosi vizsgálattal bizonyították, hogy a biciklis rendőrök körében jelentősen csökkennek a herebántalmak, ha a nem a hagyományos nyergen ülve dolgozzák le munkaidejüket.A régóta sejthető összefüggést a San Diego-i kórház szexuális zavarokkal…..
Clinian (törölt) 2009.01.12 20:54:36
@avus: Igen, képes lappangani, az erek és idegek csak ritkán halnak el azonnal. A zsibbadás mindenesetre jelzi, hogy valami nincs rendben - jobb, ha gondolkodsz erről, mint ha majd negyven körül döbbensz rá a dolog visszafordíthatatlanságára.

Itt egy másik tanulmány linkje a témában:
www.rido-cyclesaddles.com/bicycle-saddle-shape-affects-penile-blood-flow-c100055.html
Bernard-Marie Koltés: A néger és a kutyák harca (r. Zsótér Sándor)Nem ismertem Koltés darabjait, igazából most hallottam először a nevét. Keresztes Tamás neve "vitt be" minket a darabra – az ő játékát szeretem, lássuk mi lesz ebből. A színpadkép teljesen rendben volt, egy állami…..