Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serra85

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új pontszámítási rendszer miatt blogunk fórumain is többen aggódni kezdtek, hogy esetleg csökkenhet az osztrák liga színvonala az új idényben. Az eddigi átigazolási hírek alapján a félelmek alaptalanok. Körkép az Erste Bank Eishockey Liga aktualitásairól. Mint…..
A magyar bajnok többet lőtt kapura Ljubljanában, vezetett is az első harmad után, de ez nem volt elég a győzelemhez. Palkovics gólját Mitchell egyenlítette ki, aztán jött Yarema, majd Music, és a kétgólos hátrányból Szuper kapus lehozatalával sem sikerült visszajönni, 3-1-re…..
2009 első hazai mérkőzését a Red Bull Salzburg ellen játssza az Alba Volán. Mindenki emlékszik, mi történt az utolsó fehérvári csata közben és után. Mindenki tudja azt is, hogy a január 4-ei találkozóra fel kell készülni, nemcsak a csapatnak, a szurkolóknak is. A Blue Brothers…..
Nem tudott bosszút állni a Fight Night utáni méltánytalanságok miatt a magyar bajnok, sőt gólt sem sikerült ütni Salzburgban. A hivatalos statisztika szerint az első két harmadban nem nagyon lehettünk gyengébbek, kapura lövésekben egál környéki teljesítményt nyújtottunk a…..