Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChloeOBrian

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Hidegben gyalogolni szar. 2010.01.15 09:59:00
 Nem az abnormális, hogy a BKV-nál lehet sztrájkolni, hanem az, hogy máshol nem. „A multiknál nincs sztrájk.” - Ja igaz, itt a perifériaállamban, ahol rabszolgasorban tartanak minket. Nem véletlen, hogy minden körülményt úgy alakítanak, hogy a szakszervezetnek ne…..
Amiről Ré írt, az engem is nagyon tud idegesíteni és vele együtt én is várom tőletek a tökéletes ellenszert. Az oké, ha valaki a seggembe mászik, nekem meg fékeznem kell előtte hirtelen, akkor ő lesz a hibás, de attól még nekem is macera az egész. Ráfékezni még ennél is…..
Ideggyenge anyukákkal már engem is hozott össze a sors, legutóbb néhány napja voltam külső szemlélője egy jelenetnek reggel nyolc után néhány perccel, amikor a drága édesanya több ízben lebunkózta és parasztozta a 8 éves körüli lányát, mert az nem ismeri az órát. Neszta…..
ChloeOBrian 2009.09.12 21:07:07
@kispista2: Hogyhogy hátra is, hát hol máshol lenne az 1-2 évese gyerek ülése? Csak a hátsó ülésre teheted.
Egy ajtónyi hely: értelemszerűen annyi hely, hogy ki tudd nyitni az ajtót.

Ha meg tuszkolom be a gyereket a 20 centinyi ajtónyíláson és közben nekinyomódik az ajtó a mellettem parkoló autó oldalának, akkor persze visítanak...
Pilu Plágium, vagy kartell 2009.09.05 15:38:00
  Az alábbi döbbenetes felvételek láttán a következő gondolatok merültek fel bennem:     a. Kovács Ákos már két évtizede nyúlta Uhrin Benedek szövegeit, zenéjét és mozgását. b. Uhrin Benedek nyúlta a korai Ákost. c. A „b” állítás nem lehet…..
ChloeOBrian 2009.09.05 19:43:24
Pilu Álláshirdetés 2009.06.05 12:27:00
 Kollégát keresünk meteorológus valamint gazdasági~, pénzügyi elemzői munkakörbe! Ha fogalmad sincs a holnapról, a mai napot is csak estére érted meg, viszont bármit hazudtál tegnap, azt ma jól ki tudod magyarázni?  Fiatalos, dinamikus csapatunkba keressük azt az…..
Miközben Malajziában szakad az eső és verseny helyett egy halom álló autót és esernyőt láthattunk Palik László zseniális közvetítésében - megint sikerült neki perceken keresztul Nakajimázni Heidfeldet -, itt nálunk gyönyörűszép, napsütéses idő van 22 fokkal. Azonban…..
Pilu Dugódíj? Kekeke... 2009.01.27 20:54:00
 Nemrégiben látott napvilágot a hír, miszerint 2012-től dugódíjat készül bevezetni a főváros. 400-600-800 forintos alternatívákkal számolnak, illetve azok forgalomcsökkentő hatásával. Valamelyik este erről beszélgettünk a Wekerlén, mikor jött az ötlet, hogy menjünk be a…..
Pompás légitársaságunk utasbarát megoldása: a Velencéből érkező keddi járatot törlik, az utasok vagy vesznek jegyet másnap reggelre a Malév-járatra, vagy megvárják a szombati Wizz Airt, esetleg az éjjal átjutnak Milánóba vagy Rómába és onnan próbálnak hazajutni. Ráfaragott…..