Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrisbandris

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
Szombat reggeli update: érdemes elolvasni az Indóház beszámolóját arról, hogy ugyanezt a helyzetet hogy kezelik az osztrákok. Hááááát, kár volt Francit Szarajevóba küldeni, az biztos! A fél Európa légiforgalmát megbénító izlandi vulkánkitörés lehetőséget teremt az…..
Andrisbandris 2010.04.17 08:42:12
@Los Alamuszi: like :D
Szekszárdi gyorsbuszokkal temetjük a vasútreformot Új, a vasútnál gyorsabb és kényelmesebb buszjáratok indulnak mától a fővárosból Szekszárdra, kihasználva az M6-os sztráda új szakaszát. A tolnai megyeszékhelyig meg sem álló, majd Pécs, Harkány, Mohács, Villány, Siklós,…..
Andrisbandris 2010.04.10 23:45:51
@Rose and Lily:
GYőrből jóval gyorsabb a vonat, ott vannak a Railjetek, mondjuk egy öt fős családnál a potjegy megdobja az árakat. De egyértelműen versenyképes azon vonalon a volánnal szemben a vasút.
Itt van, végre megjött az első kurva, már annyira vártuk. Őszinték leszünk, azt hittük, először a pornós csaj kerül a bulvárlapok címoldalaira, de nem, hanem Andi, aki a "testéből élt". Természetesen a Benkő feleséget keres című trash-realityről van szó, aminek a…..
Andrisbandris 2009.10.29 18:28:05
@pcland-hu: Nem kedves oregembernek mondanak....
Bennem a vacsoracsata eleg mely benyomast tett, amikor nala volt...
Nem ertem hogy elhet valaki ekkora retekben
Menetrendváltás némi elvira buggal. Fejlesztőként tudom, hogy megesik ilyesmi. Ami jó, hogy azóta a bugot nem tudtam reprodukálni. De ne ijedjen meg senki, biztos előfordulhat még ilyen   Üdv! Mint köztudott, június 6.-tól új menetrend lesz érvényben. Barátnőm hívta fel…..